apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μετα απτην χ.α το πιο δραστικο ειναι ο λακης τυπεἌρα προτείνετε κάτι δραστικώτερον τῆς ΧΑ, σωστά;
μετα απτην χ.α το πιο δραστικο ειναι ο λακης τυπεἌρα προτείνετε κάτι δραστικώτερον τῆς ΧΑ, σωστά;
εχω ξαναγραψει οτι το καλυτερο για μενα θα ηταν οι ΠΟΛΙΤΕΣ να εχουν εθνικη και οχι εθνικιστικη συνειδηση και να μην αφηνουν οι ιδιοι την κατασταση να χειροτερευει...απλο παραδειγμα:παρκαρω το αμαξι στο μοναστηρακι κι ερχεται θρασυτατος πακιστανος και μου λεει ''παρε αμακσι γκιατι εμποδιζει μαγκαζι'' ...που ? στη ΧΩΡΑ ΜΟΥ ο ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ να μου λεει τι θα κανω...Ἄρα προτείνετε κάτι δραστικώτερον τῆς ΧΑ, σωστά;
εχω ξαναγραψει οτι το καλυτερο για μενα θα ηταν οι ΠΟΛΙΤΕΣ να εχουν εθνικη και οχι εθνικιστικη συνειδηση και να μην αφηνουν οι ιδιοι την κατασταση να χειροτερευει...απλο παραδειγμα:παρκαρω το αμαξι στο μοναστηρακι κι ερχεται θρασυτατος πακιστανος και μου λεει ''παρε αμακσι γκιατι εμποδιζει μαγκαζι'' ...που ? στη ΧΩΡΑ ΜΟΥ ο ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ να μου λεει τι θα κανω...
εκεινη τη στιγμη σκεφτηκα να τον πιασω απ το λαιμο και να τον χτυπαω στον τοιχο μεχρι να ψοφησει ΑΛΛΑ τι θα γινοταν στο αμαξι μου οταν ορδες πακηδων θα ετρεχαν να υπερασπισουν τον δικο τους? η οταν θα ερχοταν οι μπατσοι να με μαζεψουν? ΑΡΑ τρομοκτρατια στην ιδια μου τη χωρα...
οι χρυσαυγιτες δεν ειδα να αποτρεπουν τετοια περιστατικα αντιθετως αφηνουν τους αλλοδαπους να εχουν μαφιες στο κεντρο και απλα λενε για σεβασμο και να παιρνουμε καμψεις οταν ξυπναμε...
και για να απαντησω στο ερωτημα σου οχι δεν προτεινω κατι πιο δραστικο αλλα κατι πιο αποτελεσματικο...
δραση ανελαβε για ποιον και για να κανει τι? και η θυρα 7 αναλαμβανει δραση χρονια τωρα αλλα δεν ωφελει εμενα κι εσενα...Tὸ «ΑΛΛΑ» εἶναι ἡ ούσία τῆς ὑποθέσεως.
Ἡ ΧΑ εἶναι ἡ μόνη πολιτικὴ παράταξις ἡ ὁποία δὲν ὑπελόγισεν τὸ «ΑΛΛΑ» καὶ ἀνέλαβεν δράσιν.
Ὄχι εἰς ὅλας τὰς περιπτώσεις ἀλλὰ εἰς πολλάς.
Τὰ ὑπόλοιπα εἶναι φιλολογία.
Πάλι τὰ ἴδια;
ρωτησα τον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ της συμμορίας.
θελω επισημη ενημερωση.
Tὸ «ΑΛΛΑ» εἶναι ἡ ούσία τῆς ὑποθέσεως.
Ἡ ΧΑ εἶναι ἡ μόνη πολιτικὴ παράταξις ἡ ὁποία δὲν ὑπελόγισεν τὸ «ΑΛΛΑ» καὶ ἀνέλαβεν δράσιν.
Ὄχι εἰς ὅλας τὰς περιπτώσεις ἀλλὰ εἰς πολλάς.
Τὰ ὑπόλοιπα εἶναι φιλολογία.
δραση ανελαβε για ποιον και για να κανει τι? και η θυρα 7 αναλαμβανει δραση χρονια τωρα αλλα δεν ωφελει εμενα κι εσενα...
Τελικά, είστε ριζοσπάστης, κ. Μπακάλη.
η μπροστα στο πανεπιστημιο που δε μπορουσες να περασεις απ τους μαυρους ναι οκ ΟΜΩΣ μηπως παραβλεπεις το γεγονος οτι περισσοτερη ευθυνη γι αυτο εχει η ΕΛΑΣ και δη τα προεκλογικα παιχνιδια?Ἔχει ἀναλάβει δράση κατὰ τῶν ἀλλοδαπῶν εἰς τὰς πάσχουσας περιοχὰς τῶν Ἀθηνῶν ἀπὸ καιροῦ. Ἐνθυμηθῆτε πῶς ῆτο ἡ πλατεία Ἀττικῆς πρὸ 5ετίας π.χ. Σήμερον πίνομεν ἐκεῖ τὸν καφὲν μας ἄνευ ὀχλήσεως.
Ἔχει ἀναλάβει δράση κατὰ τῶν ἀλλοδαπῶν εἰς τὰς πάσχουσας περιοχὰς τῶν Ἀθηνῶν ἀπὸ καιροῦ. Ἐνθυμηθῆτε πῶς ῆτο ἡ πλατεία Ἀττικῆς πρὸ 5ετίας π.χ. Σήμερον πίνομεν ἐκεῖ τὸν καφὲν μας ἄνευ ὀχλήσεως.
ρωτησα τον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ της συμμορίας.
θελω επισημη ενημερωση.
εκεί είναι τα ακίνητα της φαμίλιας?
οφφσόρ υπάρχουν στη μέση?
εταιρία σεκιούριτυ ποιος έχει? ο φύρερ ή η φυρερίν? ή κανας άλλος?
Ὅ,τι σᾶς εἶπον θὰ σᾶς εἰπῇ καὶ αὐτός.
χρυσαύγουλα, τόσα μαζευτήκατε εδώ, σε λίγο κάνουμε κι ομελετα...
απαντήστε στην αναπάντητη ερώτηση: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ???
αν ναι βάλτε κανα βιντεάκι!!!
αρα μάλλον δεν υπάρχουν γυναίκες στη συμμορία...