CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
συνδρομα ανωτεροτητας βλεπω κυπριωπουλα
Εδώ μετά από τόσες μαλακίες και ακόμα σας αγαπάμε ρε. Σύνδρομα μαζοχισμού μου κάνουν αυτά εμένα
συνδρομα ανωτεροτητας βλεπω κυπριωπουλα
τους κανατε τη χαρηΤο δώσαμΕ όπως το πες
Τέσπα μη ζηλεύεις και κυρίως μην θες να φύγουν οι ξένοι. αλλιώς θα σου φέρνω εσένα να ξεσκατίζεις τους γέρους.
σας ευχαριστουμε που αγαπατε και υποστηριζεται εμας τους φτωχους συγγενεις σας Ελληνες που δυστυχως η φτωχεια μας δεν μας επιτρεπει τοσα χρονια να στελνουμε παιδια στρατα και οτι τελος παντων μπορουμε.Σας παρακαλουμε αν υπαρχει κανενας πλουσιος γερος μπορουμε να σας τον ξεσκατιζουμε εμεις, αντι να ψαχνουμε (οι πολιτες αυτης της χωρας) τους αγνοουμενους σας.ΕυχαριστουμεΕδώ μετά από τόσες μαλακίες και ακόμα σας αγαπάμε ρε. Σύνδρομα μαζοχισμού μου κάνουν αυτά εμένα
H EΣΗΕΑ απαίτησε και πέτυχε το κατέβασμα τού ιστότοπου τής Χ.Α.
Οι δημοσιοκάφροι σε πλήρη δράση με συνείδηση τής "δημοκρατικής" αποστολής τους.
Οι δημοκράτες δρώντας απόλυτα φασιστικά προσπαθούν να φιμώσουν 450.000 Ελληνες!
Η άνοδος τού εθνικιστικού κινήματος ενόχλησε την Πακιστανική Ενωση Ελλάδος και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο.Προστέθηκε και η ΕΣΗΕΑ.Καταπληκτική τριάδα!!!
σε τι να απαντησω τυπε?εθεσες καποιο ερωτημα?εσυ το παιζεις μαγκας που σπαμαρεις ολη την ωρα κατα της χρυσης αυγης
ρε εκπρόσωπε τύπου της ομελέτας, θ' απαντάς σε όλες τις ερωτήσεις ή μόνο όπου σε βολεύει?
τζάμπα μάγκας δλδ?
ουσττττττττττττττττττττττττττττττττσάλτα στην ομελέτα χρυσαύγουλο!!!
τυπε αστους δεν ξερουν απο αυτο το ειδος μουσικηςΡε ατομα μην λετε μαλακιες, το οτι κανει αυτο το σοου επι σκηνης δεν παει να πει οτι ειναι και σατανιστης. Πολλα γκρουπ απο τοτε που βγηκε το μεταλ και μετα, υιοθετησαν αυτο το στυλ οχι γιατι λατρευουν τον σατανα αλλα για να προκαλεσουν τα ηθη. Μην κανετε λοιπον σαν κατινες...
για πες τυπεΓνωρίζετε το ποσοστό της Χ.Α. στις λαικές γειτονιές τής Αθήνας;
σάλτα στην ομελέτα χρυσαύγουλο!!!
τυπε η παπια κατεχει τον τιτλο του μαλακα τιμητικαφταινε οι οπαδοι του bord. com που σε ανακυρηξαν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.
Αμα δεν του πεις μπραβο θα το ριξει στην κλαψα του στυλ"δεν αφηνουν τους βουλευτες μας να ορκιστουν για να χασουμε τηλεοπτικο χρονο".
τυπε η παπια κατεχει τον τιτλο του μαλακα τιμητικα
εγω δε ξερω αν η χρυση αυγη ειναι συμμορια η κομμα, αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι το συστημα εξαντλει ολες του τις δυναμεις ωστε να τη φιμωσει.
ριξτα τυπετυπε ειχε γινει ψηφοφορια εχω και τα αποτελεσματα αν θελεις?