redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πολυ μαλακια που ξενερωνεις μετα...κρατα τις φωτος καβατζα τυπε
πολυ μαλακια που ξενερωνεις μετα...κρατα τις φωτος καβατζα τυπε
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τον βροντηξα τυπε...ασβεστωσα την οθονη.
http://[URL unfurl="true"]www.foxblog.gr/wp-content/uploads/2012/05/kontouli-dilwseis-ekloges-300x204.png[/img[/URL]]
[img]http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/kontouliOikologoi_600_375_-1520156875.jpg
πιρφοριστε ρε ανωμαλοι τυποι
γιατι λες ψεματα?μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ τον βροντηξα τυπε...ασβεστωσα την οθονη.
δεν εχυσες τυπε? :S :Sγιατι λες ψεματα?
αν δεν μπορει να χυσει με τετοιο μωρο κατι τρεχει τυπε :Sδεν εχυσες τυπε? :S :S
αν δεν μπορει να χυσει με τετοιο μωρο κατι τρεχει τυπε :S
μα με τετοια καυλα...το πουρομωρο αυτο σου κανει την αρχιδοσακουλα σαν αποξηραμενο συκο και σε βαλει κατω να σε στραγγιξει μεχρι αν βγαλεις μουστο σαν τα πατημενα σταφυλια στο τριβολι...αν δεν μπορει να χυσει με τετοιο μωρο κατι τρεχει τυπε :S
μα με τετοια καυλα...το πουρομωρο αυτο σου κανει την αρχιδοσακουλα σαν αποξηραμενο συκο και σε βαλει κατω να σε στραγγιξει μεχρι αν βγαλεις μουστο σαν τα πατημενα σταφυλια στο τριβολι...
απο την ομιλια στο συνταγμα..
τυπε εγω εδω και χρονια ψηφιζω Μεγαλειοτατοαπολυτε τι ψηφισες στις εκλογες ?
ετσι τυπεμα με τετοια καυλα...το πουρομωρο αυτο σου κανει την αρχιδοσακουλα σαν αποξηραμενο συκο και σε βαλει κατω να σε στραγγιξει μεχρι αν βγαλεις μουστο σαν τα πατημενα σταφυλια στο τριβολι...
με ξεμυαλισε και εμενα με τον μεγαλειοτατο ο λακης τυπε... :S :Sτυπε εγω εδω και χρονια ψηφιζω Μεγαλειοτατο
δηλαδη βαζω αυτην την φωτο μεσα στο ψηφοδελτιο
αλλα φετος με επεισε ο λακης να ψηφισω χ.α γιατι θα φερουν πισω τον Βασιλεα
τυπε μου... με νιωθεις...τετοια βουκολικη καυλα θελω...ετσι τυπε
οικολογικο γαμησι
δικιο εχεις ;)Ρε ερυθρόδερμε, έχουμε σοβαρή κουβέντα τώρα, κόψε τις μαλακίες....
τυπε ο λακης δεν λεει μαλακιεςμε ξεμυαλισε και εμενα με τον μεγαλειοτατο ο λακης τυπε... :S :Sτυπε μου...