poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
τη βαζω σε εισαγωγικα,για εκει που λες νερο στο κρασί κλππου ακριβως εγραψα για "συμφιλιωση"τη ψαχνω και δεν το βρισκω.
τη βαζω σε εισαγωγικα,για εκει που λες νερο στο κρασί κλππου ακριβως εγραψα για "συμφιλιωση"τη ψαχνω και δεν το βρισκω.
εισαγωγικα ρε φιλος πρεπει να βαζεις σε αυτα που γραφεις εσυ και οχι εγω.το κανεις οπως ο αλλος που απομονωσε ενα κομματι απο την προταση μου,το ερμηνευσε οπως αυτος ηθελε και μετα ρωτουσε ποιος μιλησε για αδελφοκτονιες.τη βαζω σε εισαγωγικα,για εκει που λες νερο στο κρασί κλπ
εισαγωγικα ρε φιλος πρεπει να βαζεις σε αυτα που γραφεις εσυ και οχι εγω.το κανεις οπως ο αλλος που απομονωσε ενα κομματι απο την προταση μου,το ερμηνευσε οπως αυτος ηθελε και μετα ρωτουσε ποιος μιλησε για αδελφοκτονιες.
αν θελουμε να απαντουμε σε αυτα που γραφουμε,πρεπει να τα παιρνουμε αυτουσια και οχι να διεστραβλωνουμε αυτα που γραφει ο αλλος.
που εγινε η κωλοτουμπα;Το κωλοτούμπιασμα τελικά το έχετε στο τσεπάκι έτσι???
τη βαζω σε εισαγωγικα,για εκει που λες νερο στο κρασί κλπ
εισαγωγικα ρε φιλος πρεπει να βαζεις σε αυτα που γραφεις εσυ και οχι εγω.το κανεις οπως ο αλλος που απομονωσε ενα κομματι απο την προταση μου,το ερμηνευσε οπως αυτος ηθελε και μετα ρωτουσε ποιος μιλησε για αδελφοκτονιες.
αν θελουμε να απαντουμε σε αυτα που γραφουμε,πρεπει να τα παιρνουμε αυτουσια και οχι να διεστραβλωνουμε αυτα που γραφει ο αλλος.
ρε τυπε,ως δικο μου εννοω βαλε εισαγωγικάεισαγωγικα ρε φιλος πρεπει να βαζεις σε αυτα που γραφεις εσυ και οχι εγω..
δε μπορω να βαλω εισαγωγικα γιατι μιλαμε για διαφορετικα πραγματα και αν το δεχθω ετσι,ειναι σα να δεχομαι την αποψη σου.ρε τυπε,ως δικο μου εννοω βαλε εισαγωγικά
σωστο κι αυτοεγώ λέω να τα διαστρεβλώνουμε και μετά τα βρίζουμε όποιον διαφωνεί
για να ξερουμε τι ρωταμε και τι απανταμε,δεν εγραψα για παγκοσμιο πολεμο.εγραψα για 2 παγκοσμιους πολεμους στους οποιους η ελλαδα συμμετειχε ενω η ισπανια οχι.
Τύπε προφανώς εισαι λίγο καιρο στην Ισπανία,δε ξερεις σε βαθος τη χώρα,αν παραμεινεις πολυ καιρο θα καταλαβεις οτι δεν υπάρχει τόσο η συμφιλιωση αλλα κυρίως μια σιωπηρη αποδοχη του Φράνκο και των μεθόδων του απο την Ισπανικη κοινωνια η οποια τον παραδεχεται ως αναγκαιο σταθμο στην ιστορια της χωρας για να φτάσει στο σημερινο επίπεδο.Ρε τύπε ο Φράνκο ηταν πολυ σκληρος,οχι βεβαια οσο οι κουμμουνιστες ηγέτες αλλά για το πολιτισμενο κόσμο μπορει να θεωρηθει βάρβαρος.Απο αυτα που ξερουμε οτι έκανε,γιατι πολλα δεν εχουν αποκαλυφτει ακομα.Η μεγάλη διαφορα με την Ελλάδα ειναι οτι η κοινωνια εκει πλειοψηφικα εστω και εμμέσως παραδέχεται οτι η αγριοτητα του ηταν απέναντι στα κουμμουνια αρα δικαιολογημενη ιδαιτερα και μετα τη πορεια της ιστορίας .Εστω και αν διαφοροι καλοθελήτέςγαμημένοι εβραιοκινητοι αγγλογάλλοιεχουν προσπαθησει πολλακις και παντοιοτρόπως να ξυσουν πληγές.Δε μασαει η ισπανικη κοινωνία. Μονό εδώ,στο καρναβαλο της Ευρωπης το Ελλαντισταν βγαινει το καθε μουνοπανο εγγονος συμμοριτη και λέει ο παπαπους μου πολέμησε για την Ελλάδα ενω στη πραγματικότητα πολέμησε την Ελλάδα και αξιώνει διορισμό στο Δημόσιο :S και δεν τον πλακωνουν στις φάπες
Συμμοριτοπολεμος,παπαδοπουλοι κλπ ειναι τσοφλια μπροστα στις αγριότητες της Ισπανίας,με τον Φράνκο τύπε μου όμως- που τους γαμαγε απ το πρωι ως το βραδυ- μπήκαν οι βάσεις και σε συνδυασμο με τη εθνικη τραγωδία που επεσε στην Ελλάδα με το πασοκισμο του 1981 αυτοι οι βρωμεροι τεμπέληδες αφρικανοι-όπως σωστα τους αποκαλεις- οι σπανιόλοι εχουν ξεφυγει ετη φωτός μπροστα απο εμάς.
Συνεκρινε και αφου μιλάς με αριθμούς πόσα τρις πεσαν στη μικρη ψωροκωσταινα και δε ξέρουν ακόμα ποσους δυ έχουμε.
Τωρα ομως τυπε ζελικο εδω στην ελλαδα δεν εχουμε τους εν ελλαδι αναρχικους να ανησυχουμε μονο.Εχουμε και τα ταξικα τους αδερφια που ειναι 10 φορες πιο πορωμενα (για διαφορετικους λογους) και στο επερχομενο μητροπολιτικο χαος ειτε λογω πολεμου με την τουρκια ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο θα εχουν εμπειρους καθοδηγητες για σκοτωμο και πλιατσικο.Φαντασου μονο ενα γεγονος που μπορει να τους ξεσηκωσει και πολλαπλασιασε το επι 5. Εκει να δεις γλεντια....αν και πιστευω οτι προς το παρον ειναι εν υπνωσει γιατι τρωνε απο τον κρατικο κορβανα και το βουλωνουν.Γαμάει το post σου φίλε.
Ήταν σκληρός ο Φράνκο ...
με τα κουμμούνια που είχαν πάει τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στην Ισπανία
και σκότωναν μαζί με το συναφι του κόσμο
ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ... "ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ".
Μακάρι να ήταν πιο σκληρός ο Φράνκο και να είχε σκοτώσει κάτι πουτανογεννήματα σαν τον πατέρα του Γιωτόπουλου , να μην γύρναγε να σπείρει το πουτανόφτυμα το γιό του στην Ελλάδα.
Επίσης ο Φράνκο , άφησε μια νοοτροπία στην Αστυνομία ...
που δεν αφήνει ακόμη κανέναν να εγκαθίσταται σε Πανεπιστήμια για ... 35 χρόνια
και να κάνει ντου στα πέριξ να καίει λεωφορεία που πληρώνει ο φορολογούμενος.
Αυτά γίνονται , επειδή ο Μεταξάς και Ο Παπαδόπουλος δεν ήταν Φρανκο.
Σαλαζάρ έστω ...
κοιτα τυπε,εσυ αλλαζεις την κουβεντα οπως τα νερα στη χαλκιδα.για να υποστηριξεις τη μαλακια με τον απατεωνα φρανκο,θα μας πεις οτι μετα τον εμφυλιο,η ισπανια επληγη και απο 12 τσουναμια.συγκρινουμε ελλαδα-ισπανια.τι με ενδιαφερει αν ειχε πιο πολλες ζημιες απο την ολλανδια;κανε συγκριση ισπανιας με ολλανδια τοτε.για να ξερουμε λοιπον τι συγκρινουμε,η ισπανια ειναι η χωρα που εχει κλεψει επι 4 αιωνες 20 χωρες της νοτιου αμερικης και δεν ξερω ποσες της αφρικης.ειναι χωρα που δε συμμετειχε σε κανενα ευρωπαικο πολεμο του 20ου αιωνα παρα μονο σε ενα 3χρονο εμφυλιο.Από τον εμφύλιο η Ισπανία, είχε μεγαλύτερες ζημιές από αυτές που είχαν άλλες χώρες από τον Β' Παγκόσμιο.
Τα περί φιναλίστ , αφορούν διάφορους πούστηδες που ψηφίζουν στις ψηφοφορίες του Στέκα . Ανήκεις σε αυτούς;
Παραδέξου το αντρίκια , αλλιώς την ψηφοφορία του βάλτη στον κώλο σου.
Αναγκάζομαι να απαντήσω έτσι , μιας και αναφέρθηκες σε πολιτική κουβέντα
στη μαλακία ενός πουσταρά, όπου βγάζουν την πολιτική τους αντιπάθεια
διάφοροι ξεσκισμένων πουτάνων γιοί , των οποίων γαμώ το σπίτι.
Τις διαφορές μας με αυτούς, θα τις λύσουμε με το δέοντα τρόπο αν η ελλάδα έχει το δικό της 1936 αντίστοιχο της Ισπανίας.
Αυτοί , θα έχουν την τύχη των κομμουνιστών που παραδόθηκαν στον Μοσκαρντό , τον οποίο πολιορκούσαν στο Αλκαζάρ (και του είχαν σκοτώσει την οικογένεια).
κοιτα τυπε,εσυ αλλαζεις την κουβεντα οπως τα νερα στη χαλκιδα.για να υποστηριξεις τη μαλακια με τον απατεωνα φρανκο
+1Τωρα ομως τυπε ζελικο εδω στην ελλαδα δεν εχουμε τους εν ελλαδι αναρχικους να ανησυχουμε μονο.Εχουμε και τα ταξικα τους αδερφια που ειναι 10 φορες πιο πορωμενα (για διαφορετικους λογους) και στο επερχομενο μητροπολιτικο χαος ειτε λογω πολεμου με την τουρκια ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο θα εχουν εμπειρους καθοδηγητες για σκοτωμο και πλιατσικο.Φαντασου μονο ενα γεγονος που μπορει να τους ξεσηκωσει και πολλαπλασιασε το επι 5. Εκει να δεις γλεντια....αν και πιστευω οτι προς το παρον ειναι εν υπνωσει γιατι τρωνε απο τον κρατικο κορβανα και το βουλωνουν.
μαθε τι εγινε στη χωρα μας πρωτα και μετα ψαξε να δεις για τον καθε φρανκο.και μονο που συγκρινεις αυτες τις 2 χωρες,εισαι αδικα φιναλιστ.επρεπε να εισαι πρωταθλητης.παντως εγω ψηφισα αλλον,οχι εσενα.Σαφή είναι όλα.
Ζεις στην Ισπανία.
Δεν ξέρεις τίποτε για το Φράνκο , ούτε για τον Εμφύλιο στην Ισπανία.
Όταν λέω τίποτε, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Απλά είσαι κουμμούνι .
Και εκεί με κουμμούνια σαν εσένα, θα λέτε τις ίδιες μαλακίες που λένε όλα τα κουμμούνια ανά τον κόσμο.
Βέβαια όλα όσα ανέφερες δήθεν ως διηγήσεις από την Ισπανία για το Φράνκο , τον εμφύλιο και μετά, είναι ψέμματα 100% , ασχέτως αν είναι δικά σου
ή άλλων ομοϊδεατών σου εκεί .
Αυτά ...
Αν θελήσεις ποτέ να μάθεις τουλάχιστον κάποια βασικά γεγονότα του ισπανικού εμφυλίου ... θα σου βάλω links ....
μαθε τι εγινε στη χωρα μας πρωτα και μετα ψαξε να δεις για τον καθε φρανκο
απο δω και περα θα ρωταω εσας για να μαθαινω.τα λετε ολα με τοση ακριβεια,λεπτομερεια και ανιδιοτελεια,που ο θουκυδιδης εχει δακρυσει απο συγκινηση.
μαθε τι εγινε στη χωρα μας πρωτα και μετα ψαξε να δεις για τον καθε φρανκο.και μονο που συγκρινεις αυτες τις 2 χωρες,εισαι αδικα φιναλιστ.επρεπε να εισαι πρωταθλητης.παντως εγω ψηφισα αλλον,οχι εσενα.