barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.407
- Πόντοι
- 5.506
λες τυπε αν τυχον εβγαιναν να είχαμε μετα εναγκαλισμούς μιχαλολιακου- μερκελ ???
Mπα, δε νομίζω, γίνονται αυτά τα πράγματα;
λες τυπε αν τυχον εβγαιναν να είχαμε μετα εναγκαλισμούς μιχαλολιακου- μερκελ ???
ενω τωρα τουλ. εμαθες τι θα πει συριζαΚαι γω σου υπογραφω με χερια και με ποδια οτι αυτοι θα ειναι χειροτεροι και απο την κυβερνηση τσιπρα. Ειδικα στα κολπα της εξουσιας. Το καλο/κακο ειναι οτι δε θα το μαθουμε μαλλον ποτε.
αμα φτασει η ΧΑ να γινει κυβερνηση, αυτο θα ειναι το λιγοτερο που θα σε απασχολειναι βέβαια ... τον Contract Manager της TUI θα τον κεράσετε λουκουμάκι φαντάζομαι...
ααα ναι και πρόεδρο στο ΤΧΣ θα βάλετε τον επιστήμονα Μπαρμπαρούση με ενάμιση χιλιάρικο τον μήνα...
ενω τωρα τουλ. εμαθες τι θα πει συριζα
υπηρχε κι ενας αλλος λογος που πολλοι ψηφιζανε συριζα:Μπα φίλε μου, από πριν ήξερα τι θα πει συριζα και κομμουνόσκυλα. Απλά δεν ήταν μόνο στο δικό μου χέρι να αποτρέψω την καταστροφή.
υπηρχε κι ενας αλλος λογος που πολλοι ψηφιζανε συριζα:
"να φαει και κανας αλλος"...
Μπα φίλε μου, από πριν ήξερα τι θα πει συριζα και κομμουνόσκυλα. Απλά δεν ήταν μόνο στο δικό μου χέρι να αποτρέψω την καταστροφή.
ναι βέβαια ... τον Contract Manager της TUI θα τον κεράσετε λουκουμάκι φαντάζομαι...
Οπότε για ΠΕΣ ΜΑΣ.
ΑΝ Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
θα είναι ξεσκισμένων πουτάνων γιοί που τους γαμιέται το σπιτι
και όσοι τους ψήφισαν χαχόλοι και ζώα ;
Κάνεις τέτοια δήλωση ;
[size=19pt]Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.[/size]
Φαντάζομαι για τη ΧΑ και ο πιο φανατικός ψηφοφόρος Κεφαλογιαννηδων , Γιακουμάτου, Άννας-Μισέλ ...
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ
Εννοειται
Θα ήθελα ξεκάθαρη δήλωση με επανάληψη της πρότασης.
Έτσι ώστε αν προκύψει και γίνεται ... quote ...
να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις !!!!!!
Το ... κείμενο ...
Αν η ΝΔ κάνει συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ
είναι ξεσκισμένων πουτάνων γιοί
και οι ψηφοφόροι τους ΧΑΧΟΛΟΙ , ΗΛΙΘΙΟΙ & ΖΩΑ.
Γραφεις μαλακιες και το ξερεις.
Έτσι έλεγαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012.
Να κάνω quote αυτά που έγραφαν ;;;
Έλεγαν οτι ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΑΣΟΚ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ....
Η Ελλάς είναι καταδικασμένη.
Κανένα από τα παλιά κόμματα δεν πρόκειται να κάνει τίποτε.
Λογικό , αφού όλοι αυτοί (πλην ΧΑ) εκφράζουν τη νοοτροπία που έφτασε τη χώρα εδώ.
Θα καταστραφεί το σύμπαν.
Θα πάρουν καταθέσεις , τιμαλφή και ακίνητα.
Μετά θα πάνε σε εθνικό νόμισμα , το οποίο θα υποτιμάται ανά λεπτό.
Η κοινωνία θα διαλυθεί και η αιματοχυσία θα μπορέσει να αποτραπεί ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
Η μονη μας ελπιδα, τωρα που μας εχουν δεμενους χειροποδαρα, απο ενας μανατζερ σε οικονομικα, διοικηση, δικαιοσυνη και οποιος θελει συμορφωνεται. Οποιος δε θελει, ΨΟΦΟ.
Σωστος εδω.Σωστό μάνατζερ για χρηστή διαχείριση ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ
μόνο ένας δικτάτορας.