alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και ποιος σου ειπε οτι θα ανεβουν?Έλα σοβαρέψου,0,07% θέλουν,πόσο είναι 6.500 ψήφοι;;;
Δεν είναι κ τόσο πολύ....
Και ποιος σου ειπε οτι θα ανεβουν?Έλα σοβαρέψου,0,07% θέλουν,πόσο είναι 6.500 ψήφοι;;;
Δεν είναι κ τόσο πολύ....
Το τρελό αγόρι ο Χρυσόγελος έχει ρεύμα τύπε. 220 voltΟυ ναι, ουρά τρεχουν στους οικολογους.
χαχαχα τομπολα ο βαρωνος... τυπε εδω δεν πειστηκε για τα φωκλαντ ο βαρωνος θα πειστει τωρα για αυτο?ενω τους αντιεξουσιαστες που πιανουν τυπε τους δερνουν πολυ δεν βλεπεις πως φευγουν απτην πισω πορτα?ολο αιματα
ο ερωτας τυπε δεν κοιταει τετοια πραγματα τσιπρας και καμμενος=love for ever.τυπε να δω τον παπαζολη να ποσταρει φωτο του καμμενου και τι στον κοσμο
ολα τα γκαλοπ δειχουν ανοδο νδ τυπεΟ δικομματισμός θα έχει κ άλλες απώλειες σε ενδεχόμενη άμεση εκλογική διαδικασία.
Οπότε Καμμένος κ Τσίπρας θα έχουν ανάλογη άνοδο.
Το Πασόκ κ η Νδ πάντως είναι δεδομένο ότι θα πέσουν.Και ποιος σου ειπε οτι θα ανεβουν?
Και ομως ηταν δεξιοι, το ξερω δεν θα με πιστεψεις για αυτο αν εχεις κανεναν φιλο αστυνομικο ρωτα τον αν υπαρχει Αθηναιος ΜΑΤατζης στην Αθηνα.Δεν μου απαντησες.
Οι δεξιοι αστυνομικοι δηλαδη εδερναν τον κοσμο για να μην πεσει ο ΓΑΠ?
εγω παντως αυτην την εχυνα τυπεΤο τρελό αγόρι ο Χρυσόγελος έχει ρεύμα τύπε. 220 volt
Η ΝΔ θα ανεβει, οπως δειχνουν ηδη οι δημοσκοπησεις.Το Πασόκ κ η Νδ πάντως είναι δεδομένο ότι θα πέσουν.
Αν οι απώλειες του Πασόκ πάνε Σύριζα τόσο το καλύτερο...ας μην μπουν οι οικ.
Πάντως λογικά κάτι θα τσιμπήσουν κ αυτοί.....
Γιγαντωνεται απο το 7 στο 4 και οι εκλογες ειναι στις 17 Ιουνη, και βγαινει και ο Τσιπρας με 30, τουλαχιστον ο Μπαρμπαρουσης θα την κανει για ΜεξικοΕντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, που με τη στήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων,αποτελούν τον απόλυτο κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων, προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας. Απενεργοποίησαν - εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά - την ιστοσελίδα μας, που ενημέρωνε καθημερινά ένα
εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό ελεύθερο βήμα του κόμματος, το μοναδικό μέσο επικοινωνίας μας με τον λαό.
Χτυπώντας την Χρυσή Αυγή νομίζουν πως θα ελέγξουν το κύμα της οργής των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία. Είναι δεδομένο πως πίσω και από αυτή την παράνομη ενέργεια κρύβονται μεγάλοι διεθνείς παράγοντες, που τις τελευταίες ημέρες έχουν σκορπίσει εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να φθείρουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Απατώνται οικτρά. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά, γιγαντώνεται και πολύ σύντομα θα είναι πανίσχυρη και θα ξεριζώσει το απόστημα της ξένης κατοχής από την Ελλάδα
Σε φτιάχνει που είναι οιΚΩλόγα;εγω παντως αυτην την εχυνα τυπε
Βασικά η Νδ διατηρείται κ το Πασόκ πέφτει.ολα τα γκαλοπ δειχουν ανοδο νδ τυπε
τωρα το πασοκ ποσο να πεσει
δεν νομιζω πιο κατω
ναι τυπεΣε φτιάχνει που είναι οιΚΩλόγα;
Ονειρα γλυκαΕντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, που με τη στήριξη μισού εκατομμυρίου Ελλήνων,αποτελούν τον απόλυτο κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Μετά τη μαζική επίθεση λάσπης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, οι διεθνείς παράγοντες που κρύβονται πίσω από αυτό το κύμα των επικοινωνιακών επιθέσεων, προέβησαν σε μία ακόμη βρώμικη και παράνομη ενέργεια εις βάρος μας. Απενεργοποίησαν - εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά - την ιστοσελίδα μας, που ενημέρωνε καθημερινά ένα
εκατομμύριο Έλληνες πολίτες. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό ελεύθερο βήμα του κόμματος, το μοναδικό μέσο επικοινωνίας μας με τον λαό.
Χτυπώντας την Χρυσή Αυγή νομίζουν πως θα ελέγξουν το κύμα της οργής των Ελλήνων ενάντια στην ξενοκρατία. Είναι δεδομένο πως πίσω και από αυτή την παράνομη ενέργεια κρύβονται μεγάλοι διεθνείς παράγοντες, που τις τελευταίες ημέρες έχουν σκορπίσει εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να φθείρουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Απατώνται οικτρά. Η Χρυσή Αυγή ενισχύεται καθημερινά, γιγαντώνεται και πολύ σύντομα θα είναι πανίσχυρη και θα ξεριζώσει το απόστημα της ξένης κατοχής από την Ελλάδα
χαχα ετσι δειχνουν?Η ΝΔ θα ανεβει, οπως δειχνουν ηδη οι δημοσκοπησεις.
Στασιμότητα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για νΔ,ορίστε:Η ΝΔ θα ανεβει, οπως δειχνουν ηδη οι δημοσκοπησεις.
Τι ονειρα τυπε αυτοι εχουν αρχισει και βλεπουν εφιαλτες με Τσιπρα πρωθυπυργοΟνειρα γλυκα
άκουσε φίλε για να τελειώνουμε, θα ήμουν μαλάκας αν έλεγα ότι δε υπάρχει μεταναστευτικό πρόβλημα στη χώρα μας, ζω σε μια πόλη που είναι γεμάτη από αφγανούς σομαλους κ.α. πριν λίγο καιρό παραλίγο να πατήσω έναν με το αμάξι γιατί πετάχτηκε μπροστά μου για να προλάβει να χωθεί κάτω από μια νταλίκα (να έβλεπες την αγωνία του).
Μου έχουν κλέψει ένα μπουφάν, αλλά στ' αρχίδια μου, δεν θα πεθάνω για ένα παλιο μπουφαν, άλλωστε για να μην κρυώνουν το πήραν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγω στο δρόμο (όπως λένε κάποιοι ελληνάρες) και θα τους σκοτώνω σαν ``πλιζμιστεράκια``. Να βρει η γαμημένη πολιτεία τρόπο και λύση για αυτούς τους ανθρώπους (γιατί εγώ έτσι τους θεωρό - σε σχέση με τους χα που τους βλέπουν σαν ζώα)
Προχθές ήμουν σε κάτι γενέθλια ανιψιού μου 12 ετών, τα 3 παιδιά από(καλεσμένα) τα 10 ήταν αλβανάκια, φιλαράκια του, οι γονείς του νοικοκύρηδες με το όλα τους που σκοτώνονται στη δουλεία για να τα μεγαλώσουν, και ρωτώ γιατί ο μιχαλολιάκος θέλει να διώξει τα φιλαράκια του ανιψιού μου, τον ανιψιό μου τον ρώτησε;
Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα, υπάρχουν 1000άδες..