tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δεν νομιζεις ότι μιλας με μενα... Ε;
Όχι εσύ είσαι μπολιασμενος
δεν νομιζεις ότι μιλας με μενα... Ε;
εχεις καταλαβει γιατι η κεβερνηση καραμαλνη εμεινε στην εξουσια 6 χρονια;E αμα ειναι να γινουν ολα αυτα αυτοματα και απο μονα τους ρε τυπε δε χρειαζομαστε καν κυβερνηση. Θα πηγαινε η χωρα στον αυτοματο πιλοτο και ολα καλα. Σα να μου λες ε αμα ειχαμε μια χωρα χωρις προβληματα και ζητηματα θα ερθουμε να κυβερνησουμε. Τοτε χαιρω πολυ. Τωρα τι κανεις ειναι το θεμα.
Βγηκες κυβερνηση το 2004? Αναμορφωσε κατευθειαν το δημοσιο. ΑΛΛΑ ΜΕΙΩΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕ.Ανοιξε δουλειες για τον ανεργο. Παιξε μπαλα και κανε πολιτικη , συμμαχιες. Εκει φαινεται. Αμα ειναι να μη μπορεις επειδη " δε θελει ο λαος" ε τοτε γαματο. Κυβερνηση εισαι, ο λαος σε εβαλε εκει για να κυβερνησεις, δεν σε εβαλε για να λες" ααα εχω απεναντι μου συνδιλακιστες, πανεπιστημιακους, δε μπορω καλε".
όχι τυπε δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστης ο σοσιαλισμος είναι η καταληξη που χαλαει ολη τη σουπα και αυτό επειδή για να γινει πραξει πρεπει να είναι παγκόσμιος...αν εισαι ακροδεξιος με την εννοια του εθνικοσοσιαλισμου (ορθοτερα ακροαριστερος) η με την εννοια του αυταρχικου καθεστωτος (χουντικος) οχι δε χωρας στη ΝΔ. αν εισαι ακροδεξιος με την εννοια του υπερσυντηρητικου δημοκρατη χωρας.
Επισης αν εισαι αντικομμουνιστης χωρας. Κι εγω ειμαι αντικομμουνιστης και ψηφιζω ΝΔ.
Αν εισαι φυλετιστης νομιζω χωρας μονο σε νεοναζιστικο κομμα. Τετοια αναπηρια δε νομιζω πως χωρα σε αλλο πολιτικο χωρο :S
αν εισαι ακροδεξιος με την εννοια του εθνικοσοσιαλισμου (ορθοτερα ακροαριστερος) η με την εννοια του αυταρχικου καθεστωτος (χουντικος) οχι δε χωρας στη ΝΔ. αν εισαι ακροδεξιος με την εννοια του υπερσυντηρητικου δημοκρατη χωρας.
Επισης αν εισαι αντικομμουνιστης χωρας. Κι εγω ειμαι αντικομμουνιστης και ψηφιζω ΝΔ.
Αν εισαι φυλετιστης νομιζω χωρας μονο σε νεοναζιστικο κομμα. Τετοια αναπηρια δε νομιζω πως χωρα σε αλλο πολιτικο χωρο :S
Τύπε εισαι ευαγγέλιο...εχεις καταλαβει γιατι η κεβερνηση καραμαλνη εμεινε στην εξουσια 6 χρονια;
γιατι κυβερνησε ως light ΠΑΣΟΚ με εξαιρεση 2-3 αρχιδατες κινησεις (ΟΤΕ, Λιμανι Πειραια, Βετο Βουκουρεστιου)
αν εκανε ολα οσα λες θα ειχε πεσει σε 3 χρονια οπως ο μητσοτακης
πρωτα πρωτα απο τους ιδιους τους βουλευτες της που δε θα ψηφιζαν τα απαραιτητα μετρα γιατι μετα δε θα τολμουσαν να πανε στις περιφερειες τους
εδω ο χαρακοπουλος κοντεψε να ριξει το σαμαρα γιατι το γαλα θα εληγε απο τις πεντε μερες στις εφτα, για να μην τον πρηξουν οι γαλακτοπαραγωγοι
εσυ θες να γινοταν η ελλαδα ελβετια μεσα σε ενα τετοιο πασοκοποιημενο περιβαλλον;
αυτα ειναι ευγενεις ποθοι που δε γινονται πραγματικοτητα αν δεν αλλαξει η κοινωνια
ο τσιπρας ειναι ενα καλο σοκ μπας και ξυπνησουν οι πασοκοποιημενοι
οτι δηλαδη με σοσιαλισμο και αριστερα το μελλον ειναι μονο η μιζερια και η πεινα
αν δεν αλλαξουν μυαλα και τωρα καληνυχτα
Να το φερει τοτε δημοκρατικα ο λαος. Γινε εσυ καθαρο ιδεολογικα κομμα , ξεκαθαρο και σαφες, κανε τις πολιτικες που πρεπει και αν δε θελει ο λαος να κοψει το λαιμο του.
Α εξαιρετικα. Εσυ δηλαδη δεν ψηφιζεις ΝΔ επειδη ειναι πολυ φιλελευθερη για τα γουστα σου, αλλοι δεν την ψηφιζουν επειδη δεν ειναι πολυ φιλελευθερη για τα γουστα τους, φατε στη μαπα Τσιπρα και μην μιλατε λοιπον.Τυπε για να τελειώνουμε με αυτό το παραμυθακι μια και καλη...
Μεχρι το 1992 η ΝΔ ηταν δεξια. Ειχε μεσα της χουντικούς, βασιλικους, ναζι, φιλελευθερους, αντιπασοκους και αντικομμουνια. Αυτά ηταν τα μεγαλα ποσοστα της. Όταν εφτιαξε το αυστηρα φιλελευθερο προφιλ αρχισε να μικραινει...
Τοσο απλα
αρα δεν εισαι φυλετιστης και παπαριες καμαρωτεςόχι τυπε δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστης ο σοσιαλισμος είναι η καταληξη που χαλαει ολη τη σουπα και αυτό επειδή για να γινει πραξει πρεπει να είναι παγκόσμιος...
Εγω είμαι σκετος εθνικιστης και δεν αισθάνομαι ανωτερος η κατώτερος από κανεναν... Να φυγουν από δω θελω... Αν εκανε καποιος ένα δημοψήφισμα σχετικα με αυτό θα εβλεπε ότι δεν χρειαζεται να εισαι ναζι για να εχεις αυτή την αποψη.
Οσο για την δημοκρατια... Με αυτή τον ΔΗΜΟ και χωρις ΚΡΑΤΟΣ, δεν πιστευω.
αρα δεν εισαι φυλετιστης και παπαριες καμαρωτες
εισαι εθνικιστης και αντικομμουνιστης
τοτε λυπαμαι που θα σε δυσαρεστησω αλλα το να ψηφιζεις χρυση αυγη ειναι τοσο λαθος οσο αν ψηφιζες κκε
ενας εθνικιστης αντικομμουνιστης μπορει να ψηφισει ΝΔ του Σαμαρα (του μητσοτακη ισως οχι) μπορει να ψηφισει καρατζαφερη, μπορει να ψηφισει την παλια επεν, σιγουρα οχι χρυση αυγη ομως
Ναι τι σου φαινεται παραξενο; Αν ο εθνικιστης εχει τη δυνατοτητα να εκφραστει σ ένα εθνικιστικο κομμα και ο φιλελεύθερος σε ένα καθαρα φιλελευθερο τι να το κανει το μουλικο τη ΝΔ;Α εξαιρετικα. Εσυ δηλαδη δεν ψηφιζεις ΝΔ επειδη ειναι πολυ φιλελευθερη για τα γουστα σου, αλλοι δεν την ψηφιζουν επειδη δεν ειναι πολυ φιλελευθερη για τα γουστα τους, φατε στη μαπα Τσιπρα και μην μιλατε λοιπον.
Τα εχετε μπερδεψει πολυ.Φιλε πουλι, εσυ δεν εισαι φυλετιστής, οποτε δεν θα χαλιοσουν να παντρευτεις μια μαύρη και να κανεις μαυρα παιδια
Γουστάρεις νεους σκούρους Ελληνες τύπε?Αν εισαι φυλετιστης νομιζω χωρας μονο σε νεοναζιστικο κομμα. Τετοια αναπηρια δε νομιζω πως χωρα σε αλλο πολιτικο χωρο :S
Μου λες λοιπον οτι ο Εθνικιστης αποδεχεται με την ψηφο του να εχει κυβερνηση απάτριδες διεθνιστες νεοκομμουνιστες.Ναι τι σου φαινεται παραξενο; Αν ο εθνικιστης εχει τη δυνατοτητα να εκφραστει σ ένα εθνικιστικο κομμα και ο φιλελεύθερος σε ένα καθαρα φιλελευθερο τι να το κανει το μουλικο τη ΝΔ;
Τα εχετε μπερδεψει πολυ.
Το να μην θελω να παντρευτω μαύρη, δεν με κανει ρατσιστη.
Ρατσιστη με κανει να θελω να εχει λιγοτερα δικαιωματα απο μια ασπρη.
γιατι δεν είμαι φυλετιστης; Για να εισαι πρεπει ντε και καλα να θες φουρνους;αρα δεν εισαι φυλετιστης και παπαριες καμαρωτες
εισαι εθνικιστης και αντικομμουνιστης
τοτε λυπαμαι που θα σε δυσαρεστησω αλλα το να ψηφιζεις χρυση αυγη ειναι τοσο λαθος οσο αν ψηφιζες κκε
ενας εθνικιστης αντικομμουνιστης μπορει να ψηφισει ΝΔ του Σαμαρα (του μητσοτακη ισως οχι) μπορει να ψηφισει καρατζαφερη, μπορει να ψηφισει την παλια επεν, σιγουρα οχι χρυση αυγη ομως
Ναι. Θα ειμαστε εμεις το ξεκαθαρο ιδεολογικα κομμα, θα διαφωνειτε μερικοι για το φυλο των αγγελων και θα ψηφιζετε ο,τι σας ερθει, απο Τζημερους, ΑΝΕΛ, Καρατζαφερηδες και νεοναζι, και θα κυβερνανε 20 χρονια οι ξεκαθαροι ιδεολογικα ΠΑΣΟΚοι και οι νεοκομμουνιστες του Συριζα.
Οποτεδηποτε επιχειρησε φιλελευθερη πολιτικη η ΝΔ, ο κοσμος την εριχνε 10 μοναδες κατω.
Ε οχι λοιπον. Οσο ο κοσμος δεν ανεβαζει 10 μοναδες ενα κομμα που ασκει φιλελευθερη πολιτικη, ΔΕΝ θα εχει φιλελευθερη πολιτικη αλλά κατι ενδιαμεσο. Και ευχαριστημενοι να ειστε.
δεν ειναι αυτο φυλετιστης ρε τυπεΦιλε πουλι, εσυ δεν εισαι φυλετιστής, οποτε δεν θα χαλιοσουν να παντρευτεις μια μαύρη και να κανεις μαυρα παιδια
Αν ειχα αδερφη και παντρευταν μαυρο θα εκανα οτι δεν την ήξερα
Ούτε θα ηθελα να δω τα μαύρα μου ανιψάκια :S
Εσυ βεβαια δεν θα ειχες προβλημα
Ναι... καλα...Μου λες λοιπον οτι ο Εθνικιστης αποδεχεται με την ψηφο του να εχει κυβερνηση απάτριδες διεθνιστες νεοκομμουνιστες.
Ε εγω τοτε σου λεω οτι σας θεωρω υποκριτες, οχι Εθνικιστες.
Δεν ειναι μια απλη περιοδος αυτη που περναμε.
Ειναι μια κρισιμη περιοδος και με την ψηφο σας εχουμε κυβερνηση νεοκομμουνιστων.
Και δεν βλεπω να θελετε να την αλλαξετε με μια ΔΕΞΙΑ κυβερνηση, επειδη δεν ειναι...αρκετα Δεξια.
Συγνωμη ρε τύπε αλλά αυτα που ακουω ειναι παραλογισμοι.
Υπαρχουν πολλες ομαδες ανθρωπων που δεν θα ηθελα να παντρευτουν την αδελφη μου.Το να μην θελω να παντρευτει η αδερφη μου ένα μαυρο και να αποκτησω μαύρα ανιψια με κάνει ρατσιστή
Ευτυχώς δεν εχω αδερφή
Δεν με ενδιαφερουν οι συμψηφισμοι.
Και επειδη δεν εχω μνημη χρυσοψαρου, η ΧΑ στα μεσα του 2013 το ειχε παραξηλωσει.