Επισκέπτης
Ειχαν κοσμο παντως οι πουστηδες,μαζεψαν 20 ατομα στην συγκεντρωση τους τα χρυσα αυγα.
Φίλωνος γιὰ κάνα μπάρκο κε πλοίαρχε;
Ειχαν κοσμο παντως οι πουστηδες,μαζεψαν 20 ατομα στην συγκεντρωση τους τα χρυσα αυγα.
Και στα τυροπιταδικα της Φιλωνος περισσοτεροι ειναι οι θαμωνες μπακαλακοΦίλωνος γιὰ κάνα μπάρκο κε πλοίαρχε;
Τι ναι αυτο παλι![]()
Ιδεολογικα , σε αυτον τον κοπρολακο ανηκεις. Αν αμφιβαλεις, διαβασε τι γραφεις και μπες στις κωλοσελιδες τους , να δεις τι γραφουν αυτοι. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ. Απλα δεν εχεις αυτογνωσια.
Aπο προχθες μου χεις πει οτι ειμαι εν αγνοια μου κομμουνιστης περιμενω να μου το αποδειξεις.Ιδεολογικα , σε αυτον τον κοπρολακο ανηκεις. Αν αμφιβαλεις, διαβασε τι γραφεις και μπες στις κωλοσελιδες τους , να δεις τι γραφουν αυτοι. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ. Απλα δεν εχεις αυτογνωσια.
Και στα τυροπιταδικα της Φιλωνος περισσοτεροι ειναι οι θαμωνες μπακαλακο![]()
Aπο προχθες μου χεις πει οτι ειμαι εν αγνοια μου κομμουνιστης περιμενω να μου το αποδειξεις.
Aπο προχθες μου χεις πει οτι ειμαι εν αγνοια μου κομμουνιστης περιμενω να μου το αποδειξεις.
ΔΕν τον ανοιγει κατι η συνδεση σας δεν ειναι ασφαλης λεει και τετοιες παπαριες.Δες τι γραφουν οι απλυτοι:
απλως τα ιδια με σενα.
Απολυτη ταυτιση.
Αρκει να δει κανεις τους προπαγανδιστες του ΣΥΡΙΖΑ, τα καθικια Λαζοπουλο
και Κανακη.
ΔΕν τον ανοιγει κατι η συνδεση σας δεν ειναι ασφαλης λεει και τετοιες παπαριες.
Ἐντάξει, ὁ Κανάκης κάπου πάει νὰ ξεφύγει (ὅσο τοῦ ἐπιτρέπει ἡ Κόκα Κόλα).
Εδω εισαι λαθος κανεναν λαθρο δεν υποστηριζω,να φυγουν θελω.Βαζεις εξαιρεση. Δεν κινδυνευεις απο μη ασφαλεις συνδεσεις browser
να σε κρεμπιεδιασουν. Απο τους λαθρους που υποστηριζεις θα το παθεις αυτο.
Συντομα.
Εδω εισαι λαθος κανεναν λαθρο δεν υποστηριζω,να φυγουν θελω.
τυπε μου ποσταρεις την ωρα που εχει συγκεντρωση η ΧΑ για να μου κανεις μαθημα τι θα εβλεπα αν ειχα παει ποτε σε συγκεντρωση της χρυσης αυγης;;;αν ειχες παει ποτε σε συγκεντρωση ΧΑ τυπε δεν θα μιλαγες για παππουδια.
Επειδή όμως μας τα πρηξες με δρασεις που κατά τη γνωμη σου δεν κανουν λαβε υποψη σου ότι είναι υποδικοι.
Αυτό σημαινει ότι και η μυτουλα από τον ηλιο να ανοιξει του κάθε μισελληνα κερφαα μπορει να επιστεψουν στη μπουζου![]()
Ρε εχετε σαλταρει εδώ μεσα;![]()
![]()
![]()
κανεις μεγαλο λαθος και αποδεικνυεται ευκολα...Ὄχι, ἁπλῶς ξέρουμε νὰ ξεχωρίζουμε τὶς τρολλιές, καὶ δῆ τὶς ἀκροαριστερές.