tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
σκάσε επιτέλους ηλίθιο ζωάδι που θέλεις να έχεις γνώμη και άποψη χωρίς να ξέρεις τα στραβά σου... σκάσε επιτέλους...
Η Χρυση Αυγη τελείωνει γιατι αυτοκτονει..
εννοω ότι εχουν αρχισει ένα σερι μαλακιες που μονο τυχαιο δεν μου φαινεται.για πες εσυ που εισαι και μελος της εγκληματικης οργανωσης
τι εννοεις?
τουλαχιστον εχεις κριση ρε κθουλου, μπραβο σουεννοω ότι εχουν αρχισει ένα σερι μαλακιες που μονο τυχαιο δεν μου φαινεται.
Εδώ και δυο χρονια ο Μιχαλολιακος τον και ολοι εμεις λεμε δεν ηξερε, δεν ακουσε, κατσε τωρα θα βγει και θα τα φτιαξει...
Και βγαινει και μου κατεβαζει υποψηφιο παλι τον Λαγο και αναλαμβανει και πολιτικη ευθυνη της μαλακιας της Νικαιας.
Εγω προσωπικα ΧΑ με αρχηγο Μηχαλολιακο δεν ξαναψηφίζω
εννοω ότι εχουν αρχισει ένα σερι μαλακιες που μονο τυχαιο δεν μου φαινεται.
Εδώ και δυο χρονια ο Μιχαλολιακος τον και ολοι εμεις λεμε δεν ηξερε, δεν ακουσε, κατσε τωρα θα βγει και θα τα φτιαξει...
Και βγαινει και μου κατεβαζει υποψηφιο παλι τον Λαγο και αναλαμβανει και πολιτικη ευθυνη της μαλακιας της Νικαιας.
μαζι σου ως προς το πρωτο.δικαιολογειται η απειρια και τα λαθη οταν μια παραταξη του 0,2% φτανει στα σημερινα ποσοστα. Φαινονται προβλήματα ελλειψης στελεχων και οικογενειοκρατειας.
Απο την άλλη μας κυβερνάνε οι τυποι που ελεγαν δεν θελουμε τράπεζες, εξω μανταμ μερκελ, κατω το κεφαλαιο, και μετα από 15 κωλοτουμπες στηνουνε κωλο για τράπεζες και μνημονια, ο Μιχαλολιακος είναι που αλλαξε?
Ρε 'σείς τι είναι αυτό το μουνάκι που γαμάει αυτός ο πίθηκος;;
ο λαγος προφανως κραταει τον μιχαλολιακο.εννοω ότι εχουν αρχισει ένα σερι μαλακιες που μονο τυχαιο δεν μου φαινεται.
Δεν καταλαβα τι εννοεις.ο λαγος προφανως κραταει τον μιχαλολιακο.
και στο δικαστηριο ο μιχαλολιακος μπορει να υποστηριξει οτι ειχε προσωπικη αγνοια για τις εγγκληματικες ενεργειες του λαγου.
ο μιχαλολιακος οσο αφορα την πολιτικη ευθυνη για την δολοφονια φυσσα με αυτο το τροπο ξεπληρωσε τα γραμματια στη νεα δημοκρατια.
Πουτάνα τους έκανε σήμερα στη βουλή ο Λαγός
www.makeleio.gr/?p=459370]http://www.makeleio.gr/?p=459370[/url]
πάχυνε το ναζιστικό απόβρασμα ή πρήστηκε απ τα ψυχοφάρμακα και το αλκοόλ;