alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Xασοδικη το δροσερο αγορι σε εκανε κι εχασες τη μπαλα.
Αποψη σου.
Xασοδικη το δροσερο αγορι σε εκανε κι εχασες τη μπαλα.
Ποιος θα μου τις δωσει τις φαπες τύπε?μιλαμε εισαι για πολλες φαπες μπας και στρωσει λιγο ο εγκεφαλος σου
Η Χ.Α. θέτει στεγνά εκβιαστικά θα έλεγα το δίλημμα.Η μας ψηφίζετε ή γίνεστε Πακιστάν.Νομίζω από εκεί και πέρα τρίτοι δρόμοι ενδιάμεσες ερμηνείες άλλες προσεγγίσεις απλά χάνουν το νόημά τους.Είναι ξεκάθαρο το δίλημμα.
Η Χ.Α. θέτει στεγνά εκβιαστικά θα έλεγα το δίλημμα.Η μας ψηφίζετε ή γίνεστε Πακιστάν.Νομίζω από εκεί και πέρα τρίτοι δρόμοι ενδιάμεσες ερμηνείες άλλες προσεγγίσεις απλά χάνουν το νόημά τους.Είναι ξεκάθαρο το δίλημμα.
Μα ναι αυτή είναι η πρόκληση.Η Χ.Α. αρνείται να βοηθήσει τη δημοκρατία να ξεφορτωθεί τους λάθρο.Σου λέει ή εμείς ή τον πούλο.
Το ίδιο είναι γενικώς σήμερα.
Σου ξεφεύγουν και λες την αλήθεια. Αρνείται να βοηθήσει την δημοκρατία γιατί δεν πιστεύει στην δημοκρατία. Τον πούλο και στην μπουζού λοιπόν.
Αν θέλετε ξύλο καλό στους λαθρο τώρα που είναι μαζεμένοι στην Ελλάδα ψηφίστε Χ.Α.Είναι μια καλή ευκαιρία να παγώσει η Ευρώπη.Γιατί είναι ένα μήνυμα τι τους περιμένει και αυτούς made in Balkans.
το πρόβλημα ξεπερασε τους τσαμπουκάδες της ΧΑ τυπε. Το θεμα είναι ότι αν καποιοι ακουγαν τις προειδοποιησεις της ΧΑ η χωρα θα μπορουσε να ηταν καλυτερα προετοιμασμενη.
Αντι αυτου ενας αθλιος πολιτικάντης με συνηγορεια διεφθαρμενων ανακριτων και καναλαρχων εστειλαν στα κελια ανθρώπους με αστειες προφασεις και σκοπο την υφαρπαγή ψηφων :S
Εσενα σε βολευει ο Λεβεντης; Γιατι τον αλλον τον Αλεξ τον βολευει καλυτερα το ΠΑΣΟΚ και είμαι αναποφάσιστος στο τι να ψηφισω...ο χασαποβαγγελας ξαναφερνει πισω τα ζωαδια τους ακροδεξιους στη νδ
εχετε τρελη διαροη προς βαγγελα
2 ψηφοφορους σας που ξερω (μετριοπαθεις) θα ξαναγυρισουν στο μαντρι
καθολου ασχημα να μαντρωθουν απ το να ψηφιζουν νεοναζι
βεβαια ενα 5% θα το παρετε (τελευταια φορα)
υπαρχουν και ελληνες σκατοψυχοι μισανθρωποι
τι να κανουμε
παει η 3η θεση νεοναζιστακια μου![]()
ενωση κεντρωων 3ο κομμα![]()