GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.518
- Πόντοι
- 506
ενώ εσύ ήσουν χρυσαυγιτης απο τα γενοφασκια σουκατέφθασε και το παλιό πασόκ.
ενώ εσύ ήσουν χρυσαυγιτης απο τα γενοφασκια σουκατέφθασε και το παλιό πασόκ.
βάλε ρε παπαράκι όλη την συνέντευξη, όχι αποσπασματικά ίτι σε συμφέρειΠαλιοΠΟΥΣΤΑΡΑ ξυδη
για τον αποτυχημενο ραπερ τα λεγανε οι ιδιοι οι φιλοι του
για τα αλλα που λες ΠΟΥΣΤΑΡΑ παρουσιασε μας στοιχεια ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ για κυκλωματα της νυχτας
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ Ε ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ
"Ο Κολλητός του Παύλου Φύσσα Μιλάει στο VICE"
Οι πιο πολλές ιστορίες που θυμάμαι μαζί του έχουν να κάνουν με ξύλο..
Όποιος έμπαινε μέσα τους πέταγε έξω με κλωτσιές. Πρέπει να έδειρε 15 άτομα εκείνη τη μέρα..
Αν είχαν φάει εμένα εκείνο το βράδυ πιστεύω ότι δεν θα κυκλοφορούσε Χρυσαυγίτης στον Πειραιά τώρα. Ο Παύλος θα τους τραμπούκιζε όπου τους έβρισκε ..
"
καταλαβες παλιοπουσταρα που παντα παιρνεις το μερος των αναρχοπουστρακιων(γιατι κατα βαθος και εσυ τετοιος εισαι ξεκωλιαρη)
σιγα ρε....ΠαλιοΠΟΥΣΤΑΡΑ ξυδη
για τα αλλα που λες ΠΟΥΣΤΑΡΑ παρουσιασε μας στοιχεια ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ για κυκλωματα της νυχτας
Όποιος έμπαινε μέσα τους πέταγε έξω με κλωτσιές. Πρέπει να έδειρε 15 άτομα εκείνη τη μέρα..
Αν είχαν φάει εμένα εκείνο το βράδυ πιστεύω ότι δεν θα κυκλοφορούσε Χρυσαυγίτης στον Πειραιά τώρα. Ο Παύλος θα τους τραμπούκιζε όπου τους έβρισκε ..
"
καταλαβες παλιοπουσταρα που παντα παιρνεις το μερος των αναρχοπουστρακιων(γιατι κατα βαθος και εσυ τετοιος εισαι ξεκωλιαρη)
ναι,ενώ εσύ ήσουν χρυσαυγιτης απο τα γενοφασκια σου
όταν λέω εγώ ότι αυτά είναι χουλιγκανισμοί, δε με ακούει κανείς."Ο Κολλητός του Παύλου Φύσσα Μιλάει στο VICE"
Αν είχαν φάει εμένα εκείνο το βράδυ πιστεύω ότι δεν θα κυκλοφορούσε Χρυσαυγίτης στον Πειραιά τώρα. Ο Παύλος θα τους τραμπούκιζε όπου τους έβρισκε .."
το ξανα γράφεις σωστα;ναι,
σε άλλο θρεντ παλαιότερα ήμουν πασόκ όταν μίλαγα με κάποιον άλλο μόγγολο
και ακόμα πιο παλιά, πάλι με μόγγολο η συνομιλία, ήμουν και εγώ πασόκ.
τώρα είσαι με το γιωρίκα, με το χοντρό ή έγινε και εσύ σύριζα;δεν είσαι τόσο διαχυτικός όσο ο συνάδελφός σου στην αναπηρία, ο τσχώνυς.
όταν λέω εγώ ότι αυτά είναι χουλιγκανισμοί, δε με ακούει κανείς.
το ίδιο έγινε και στο ηράκλειο, μεταξύ οπαδών του όφη και του παο και ένας μαλάκας τράβηξε σπαθί και το κάρφωσε στο στήθος ενός μαλάκα 20 χρονών(αν θυμάμαι καλά) και τον σκότωσε.
έτσι να σφάζεστε και να καθόμαστε μετά να διαβάζουμε ποιος έχει περισσότερο δίκιο από τον άλλον.
ετσι....γαμιολο εθνος αναδελφο ειμαστε....σταχτη και μπουρμπερη στο πιο πουστροεθνος του κοσμουέτσι να σφάζεστε και να καθόμαστε μετά να διαβάζουμε ποιος έχει περισσότερο δίκιο από τον άλλον.
ΠαλιοΠΟΥΣΤΑΡΑ ξυδη
"
Μωρη ξεσκισμενη κωλοτρυπιδα, μωρη συφιλιασμενη πορνη, σε εχω ξαναξεβρακωσει για τις παραπανω βλακειες σου. Βαλε ολη τη συνεντευξη μωρη χυμενη καποτα. Ειχα βαλει εγω ολη τη συνεντευξη και ειχες φαει τετοιο ξεβρακωμα που το επαιζες τρελιτσα. Καμια σχεση το τι ελεγε η συνεντευξη με αυτα τα αποσπασματα. Γκεμπελισκοι της δεκαρας σε βαρος ενος νεκρου που δε μπορει να αντιλεξει. Συχαμενα αποβρασματα. Μονο στα λοβοτομημενα παιδακια που γαβγιζουν πισω απο τα πληκτρολογια περνανε αυτα. Καλο ψοφο, καργιολες γκεμπελισκοι.ΠαλιοΠΟΥΣΤΑΡΑ ξυδη
"
ΠαλιοΠΟΥΣΤΑΡΑ ξυδη
"
Βαλε ολο το κειμενο ρε γκεμπελισκε της πουτσας.
Οι πιο πολλές ιστορίες που θυμάμαι μαζί του έχουν να κάνουν με ξύλο. Ήμασταν στην Αγία Παρασκευή σε ένα hip hop πάρτι. Έπαιζαν οι Βήτα Πεις κάπου σε ένα υπόγειο γκαράζ που μετά βίας χωρούσε 500-600 άτομα. Είχε και προβολή μιας ταινίας skate. Γινόταν χαμός είχε μαζέψει 2.000-2.500 χιλιάδες κόσμο. Είχε κλείσει η μισή Μεσογείων. Και κάποια στιγμή έρχεται ένας και τσακώνεται με ένα άλλο τύπο επειδή έλεγε ότι είναι φασίστας. Κι αρχίζει να πέφτει ξύλο. Με τα πολλά σκάνε οι αναρχικοί από τη Μεσολογγίου και αρχίζουν να βαράνε αδιακρίτως, ακόμα και δικούς μας. Σκέψου σε 2.000 κόσμο παντού πηγαδάκια που να παίζει ξύλο. Πανζουρλισμός.
Με το που βαράνε έναν από την παρέα μας, από ένα χιπ χοπ συγκρότημα, στραβώνει ο Παύλος κι αρχίζει και τους κυνηγάει. Αυτοί ήταν κάπου στα 30 – 40 άτομα. Μόνος του. Και τους φώναζε. Κάποια στιγμή τον άκουσαν, γύρισαν πίσω και τον κόλλησαν πάνω σε μια τζαμαρία αλυσίδας αυτοκινήτων. Όση ώρα τον χτυπούσαν εμείς προσπαθούσαμε να βγάλουμε κόσμο από πάνω του. Που να βγάλεις 30 άτομα; Κάποια στιγμή έσπασε η τζαμαρία κι ο Παύλος πετάχτηκε μέσα στην αντιπροσωπεία. Όποιος έμπαινε μέσα τους πέταγε έξω με κλωτσιές. Πρέπει να έδειρε 15 άτομα εκείνη τη μέρα επειδή τον πέρασαν για φασίστα. Με το που έφυγαν, σκάσανε μηχανές ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑΔΕΣ, ΜΑΤΑΔΕΣ, ρίχνανε χημικά μέσα στο γκαράζ, έγινε χαμός. Εκείνο το βράδυ περπατήσαμε 5 ώρες δρόμο να βγούμε κάπου κεντρικά για να πάρουμε συγκοινωνία να φύγουμε. Ήταν ένα σκηνικό που το λέγαμε μετά με τον Παύλο και γελούσαμε.
Αν είχαν φάει εμένα εκείνο το βράδυ πιστεύω ότι δεν θα κυκλοφορούσε Χρυσαυγίτης στον Πειραιά τώρα. Ο Παύλος θα τους τραμπούκιζε όπου τους έβρισκε με τον τρόπο του. Δεν ήταν ποτέ υπέρ των νεκρών ο Παύλος. Οποιοσδήποτε από την παρέα μας να το πάθαινε θα είχε τρελαθεί. Αλλά πάντα ήξερε με κάποιον τρόπο να κρατάει την ψυχραιμία του. Αλλιώς δεν θα είχε και τον ρόλο του μπαμπά.
Θες κι αλλοή σου φτανει? Αιντε στην τρυπα σου τωρα. Αηδια σκετη εισαι. Παω να καψω το πληκτρολογιο.
Με τον εθνικο σταρ και εσυ tsambaρχιδι
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/09/6042.jpg[/img[/URL]]
μουνοπανακι και τα τραγουδια μισους ειναι μονταζ και αυτα?
εσυ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ξυδη [b]λες για κυκλωματα της νυχτας[/b] κωλομουνοπανα και μας βαζεις οτι φορουσαν μαυρες μπλουζες και τι κανει νιαου νιαου
φοβερα στοιχεια ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑΚΟ
[/quote]
Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι, γνωστή στην τοπική κοινότητα η σχέση ταγμάτων ασφαλείας της ΧΑ με κυκλώματα νύχτας προστασίας νυχτερινών μαγαζιών...
Οκ οκ, Λοιπόν εγώ το κόβω εδώ. Ό,τι και να ήταν οι δολοφονημένοι, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ (το γράφω με κεφαλαία για να το καταλάβουν κάποιοι), κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους αφαιρεί με αυτόν τον τρόπο τη ζωή. Με μαχαίρωμα στην περίπτωση του Φύσσα, με εκτέλεση από απόσταση αναπνοής στην περίπτωση των δύο παιδιών στο Ηράκλειο. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με στυγνές δολοφονίες, με γονείς που έχασαν τα παιδιά τους και που οφείλουμε να σεβαστούμε το δράμα τους. Όχι να αφήνουμε υπόνοιες για το ποιόν τους, όσο το έκανα εγώ το έκανα για να καταλάβουν κάποιοι πόσο χυδαίο και αλήτικο είναι. Γιατί αν δεν είναι 'δικός τους'΄ο νεκρός δεν μπορούν να αντιληφθούν. Εξάλλου θα θυμούνται οι περισσότεροι και ποια ήταν η στάση μου όταν έγινε η διπλή δολοφονία των παιδιών. Δεν νομίζω να έχει να πει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό (και αντιστοίχως θυμόμαστε όλοι μας την σκατόψυχη στάση των περισσοτέρων χρυσαυγιτών εδώ μέσα όταν δολοφονήθηκε ο Φύσσας. Ο κθούλου προς τιμή του δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς, απ όσο θυμάμαι βέβαια).
Κάτι μουνόπανα που βεβηλώνουν μνήμες νεκρών και αφήνουν χυδαία υπονοούμενα μόνο και μόνο για να δώσουν ελαφρυντικά σε ναζιστικές-δολοφονικές συμμορίες δίνοντας ρεσιτάλ σκατοψυχίας και πούστικης συμπεριφοράς πίσω από έναν υπολογιστή, καλά θα κάνουν να σταματήσουν να μιλάνε για 'παλιόπουστες'. Γιατί αυτά μόνο αντρίκια δεν είναι. Κατάλαβες Στελάκο μου; Κατάλαβα να λες και πούλο τώρα.
Η απόδοση δράσεων τόσο των Α.Μ.Ε όσο και της Combat18, γενικότερα στην Χ.Α, την Χ.Α ωφελεί, στον θαθμό που αυτή εμφανίζεται ως η μοναδική εστία αντίστασης ενάντια στους λαθρολάγνους και το παρέακι του τσίρκου του φερόμενου κ ως κυβέρνηση.
Α: Τις βεβηλώσεις μνημείων ιστορικά τις έχει ξεκινήσει η Αριστερά.
Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπήρχαν άλλα μνημεία εκτός από Δεξιά, για να βεβηλωθούν!
Οπότε όπου εκδηλώνεται δράση με βεβηλώσεις μνημείων λοιπόν θα υπάρχουν και αντίποινα. Απλό είναι.
Οπότε ο συρφετός των πασοκογενών χίππυδων να πάψει τα κροκοδείλια δάκρυα διότι δεν πείθουν κανέναν.
Β: Τα ανωτέρω πασοκογενή βδελύγματα βεβαίως κάνουν τεράστια αξιολογικά λάθη, προφανώς σκοπίμως, όταν μπαίνουν στο τραπέζι οι δυο δολοφονικές ενέργειες.
Συγκρίνουν έναν κατά τα άλλα τυχαίο περιστατικό που θα μπορούσε να μην έχει συμβεί ποτέ, με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας που από τύχη και μόνο δεν είχε περισσότερους ακόμη νεκρούς από τους δυο!!!
Όπως επίσης και το γεγονός ότι αυτό το τυχαίο περιστατικό κατέληξε στην ποινική δίωξη όλου του μηχανισμού αναγνωρισμένου κόμματος ενώ στην άλλη περίπτωση δεν έχει διωχθεί ποινικά κανείς!
Όπως και να το κάνουμε κορίτσια λοιπόν αυτά τα δύο μεγέθη ΔΕΝ συγκρίνονται!
Οπότε καλύτερα να κόψετε το υφάκι το οργίλο και κάντε την πάπια καθεστωτικά σκουλήκια.