nostre999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλο βραδι και καλη δουλεια να εχεις.Αυτο δεν το πιστεύω.
Σε 20 μέρες η δίκη.
Καληνυχτώ, πρωινό ξυπνημα..
Αν και διαφωνουμε μου αρεσουν οι συζητησεις μαζι σου.
Καλο βραδι και καλη δουλεια να εχεις.Αυτο δεν το πιστεύω.
Σε 20 μέρες η δίκη.
Καληνυχτώ, πρωινό ξυπνημα..
Ομως καλο τους κανω αν δουν αυτα που τους λεω. Σε καλο θα τους βγει.Τύπε νοστρε, το ονειρο σου ηταν να γινεις αρθρογραφος?
Πιστευω οτι μετα την δικη, παλι εδω ο καθενας, τα δικα του θα λεει. Ειναι λογικο.
Αν τους καταδικασουν, ο φιλος μου ο Τσαρκιτης, θα λεει οτι η δικαιοσυνη δεν λειτουργησε κ.τ.λ.
Αν τους αθωωσει, εγω θα λεω η δικαιοσυνη δεν λειτουργησε κ.τ.λ.
Ασε που θα λεμε κατσε να γινει το εφετειο, μετα Αρειος Παγος κ.τ.λ.
Το θεμα ειναι αν μπορουμε να ξεχωρισουμε μερικα πραγματα που εγιναν στο παρελθον και αυτο οχι για να δικασουμε, αλλα για να μην επαναληφθουν στο μελλον.
Για να μην ξαναφτασουμε στο σημειο, να θρηνουμε νεκρους.
Πριν μερικα χρονια, ζουσαμε αρμονικα σαν Ελληνες, χωρις εμφυλιοπολεμικες ορμες.
Ο αρχηγος και οι οι υπαρχηγοι της χρυσης αυγης, σε καθε ομιλια τους, διδασκαν τον διχασμο.
Μεχρι και την Ελληνικη ιστορια εμπλεκαν, ταυτιζοντας τους ευατους τους με την επανασταση και ολους τους υπολοιπους Ελληνες με προδοτες.
Ομως, ο αρχηγος ενος κομματος, πρεπει να ειναι η πιο ψυχραιμη και νηφαλια φωνη απο ολους.
Αλοιμονο αν ο αρχηγος δεν εχει αυτα τα στοιχεια. Τοτε οι υπολοιποι τι πρεπει να κανουν ?
Ο αρχηγος αυτου του κομματος, επρεπε να δειξει αυτα τα στοιχεια απο την πρωτη μερα που μπηκαν στην βουλη και την συνεντευξη με τον υπανθρωπο ‘’εγερθητι’’.
Εκει ο αρχηγος του κομματος, επρεπε να τον διωξει επιτοπου και να ζητησει συγγνωμη απο τους δημοσιογραφους και τον Ελληνικο λαο.
Ειναι δυνατον βουλευτης του κομματος, να πηγαινει για συζητηση στην τηλεοραση και επειδη δεν μπορει να εκφρασει δομημενο λογο, να καταληγει να πεταει νερα και να προσπαθει να χαστουκισει γυναικα ?
Εκει ενας σωστος αρχηγος, επρεπε να τον διωξει επιτοπου, να ζητησει συγγνωμη και να μην ξαναστειλει τετοιους εκπροσωπους του κομματος του.
Αν οι εκπροσωποι του κομματος ειναι ετσι και δινουν αυτη την εικονα, τι να περιμενει κανεις απο τους θερμοκεφαλους οπαδους τους ?
Οι αρχηγοι και οι εκπροσωποι τους, θα επρεπε να ειναι το παραδειγμα ψυχραιμιας και νηφαλιοτητας.
Να διαχειριζονται τον λογο με σθενος και επιχειρηματα. Οχι να καταληγουν στην βια, μη δυναμενοι να ανταπεξελθουν σε ενα διαλογο.
Δεν εχει αλλους ανθρωπους να βαλει ?
Οταν διδασκει το μισος και τον διχασμο ο αρχηγος, τι περιμενεις να κανει ο θερμοκεφαλος οπαδος του ?
Ειναι ηθικος αυτουργος και φερει ευθυνη ο αρχηγος για το μισος, που εμφυτευσε στον θερμοκεφαλο.
Ο αρχηγος ενος κομματος, πρεπει να εμπνεει την ενοτητα του λαου.
Οχι τον διχασμο.
Αυτος αντιμετωπιζει τους παντες, ως εχθρους.
Ειναι δυνατον να νοιωθουμε απειλη οι υπολοιποι Ελληνες, αν υφαρπαξει αυτος και οι δικοι του την εξουσια ?
Ο αργηγος του κομματος που θελει να γινει και του κρατους, πρεπει να μεριμνα για ολους τους Ελληνες. Οχι τους δικους του Ελληνες και οι αλλοι να αντιμετωπιζονται ως εχθροι.
Αν δεν κανει για αρχηγος, ας αλλαξει αρχηγο.
Εχει σκεφτει ποτε κανενας απο τους χρυσαυγιτες, τι ζημια σας κανουν πρωτα σε εσας και μετα σε εμας, καποιοι ανθρωποι που εχουν εισχωρησει στις ταξεις σας ?
Αν θελετε να κυβερνησετε και να αυξηθειτε, πρεπει να στοχευσετε και σε αλλους ανθρωπους, απομονωνοντας μονοι σας, στοιχεια που σας κανουν κακο στην εικονα σας.
Οταν βλεπω τον τελευταιο πρεζακια της γειτονιας μου, να δηλωνει χρυσαυγιτης, να κρατα Ελληνικη σημαια που μεχρι χθες δεν ηξερε πως ειναι και να μιλα με μανιφεστα, που φαινεται πως εμαθε παπαγαλια, πως να στηριξω εγω αυτο το κομμα ?
Να σου λεει το τελειωμα της κοινωνιας, για τον μεταναστη που του φταει,
Αντιθετα, να βλεπεις τον μεταναστη της γειτονιας σου, να βοηθα τον συνανθρωπο του, η να δουλευει με αξιοπρεπεια για ενα κομματι ψωμι.
Τι να πεις εκει ? Μηπως πρωτα απο ολα μονοι σας, θα επρεπε να κανετε ενα ξεσκαρταρισμα στους οπαδους, βουλευτες και αρχηγους σας ?
Πως να σας ψηφισει ενας λογικος ανθρωπος, οταν βλεπει τετοια πραγματα και εσεις αμετοχοι να μαζευετε την σαρα και την μαρα.
Πιστευω οτι μετα την δικη, παλι εδω ο καθενας, τα δικα του θα λεει. Ειναι λογικο.
Αν τους καταδικασουν, ο φιλος μου ο Τσαρκιτης, θα λεει οτι η δικαιοσυνη δεν λειτουργησε κ.τ.λ.
Δε θα το λέω. Ποτέ δε μιλάω ετσι. Ειναι πολυ κλισε φράση για άτομα με συμβατικό σκεπτικό και υποκριτικό, που δεν εχουν συνειδητοποιήσει πως στοιχειοθετούνται τα πράγματα.
Εγω βλέπω οτι η ΧΑ ειναι σε πόλεμο μια ολόκληρη κάστα ανθρώπων εξουσίας: οικονομικά συμφέροντα, πολικά κόμματα και χώροι, καταστάσεις που λυμάινονται τη χώρα για δεκαετίες και δε θέλουν να χάσουν αυτά που εχουν. Οπότε δε μου κάνει εντύπωση οτι και να κάνουν εναντίον της ΧΑ. Και οι φόνοι δε μου έκαναν εντύπωση. Ουτε οτι ο Παπούλιας δε β΄γηκε να πει ¨ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχναααααααααα για τους 2 νεκρούς της ΧΑ. Ενω για το Φυσσαααα ουυυυυυυυυυυυ, χαμός!
Πόλεμος σημαίνει 2 αντίπαλοι ενεγρούντες έκαστος εναντίον του άλλου. Η αντίληψη που εχω για τη δικαιοσύνη ειναι άλλη υπόθεση.
Φιλε Τσαρκιτη εμεις θα μπορουσαμε να ειμαστε φιλοι και να κανουμε ατελειωτες ωρες διαλογου, με τις διαφωνιες μας και να μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλο. Δεν σημαινει οτι θα επρεπε να ειμαστε εχθροι αν διαφωνουμε.Δε θα το λέω. Ποτέ δε μιλάω ετσι. Ειναι πολυ κλισε φράση για άτομα με συμβατικό σκεπτικό και υποκριτικό, που δεν εχουν συνειδητοποιήσει πως στοιχειοθετούνται τα πράγματα.
Εγω βλέπω οτι η ΧΑ ειναι σε πόλεμο μια ολόκληρη κάστα ανθρώπων εξουσίας: οικονομικά συμφέροντα, πολικά κόμματα και χώροι, καταστάσεις που λυμάινονται τη χώρα για δεκαετίες και δε θέλουν να χάσουν αυτά που εχουν. Οπότε δε μου κάνει εντύπωση οτι και να κάνουν εναντίον της ΧΑ. Και οι φόνοι δε μου έκαναν εντύπωση. Ουτε οτι ο Παπούλιας δε β΄γηκε να πει ¨ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχναααααααααα για τους 2 νεκρούς της ΧΑ. Ενω για το Φυσσαααα ουυυυυυυυυυυυ, χαμός!
Πόλεμος σημαίνει 2 αντίπαλοι ενεγρούντες έκαστος εναντίον του άλλου. Η αντίληψη που εχω για τη δικαιοσύνη ειναι άλλη υπόθεση.
καλημέρες, προσυπογράφω! Σε ταβερνάκι παλιακό, λακέρδα, ρέγγα καπνιστή, κράσος άσπρος και κουβέντα. Ε ρε κι εχω μια πείνα πρωι πρωι...Φιλε Τσαρκιτη εμεις θα μπορουσαμε να ειμαστε φιλοι και να κανουμε ατελειωτες ωρες διαλογου, με τις διαφωνιες μας και να μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλο. Δεν σημαινει οτι θα επρεπε να ειμαστε εχθροι αν διαφωνουμε.
Σε κατανοω σε παρα πολλα, οταν αναφερεσαι στο συστημα και στα συμφεροντα.
Απαραδεκτος ο Παπουλιας αν δεν εκανε καμια αναφορα.
Απαραδεκτοι ομως και οι χρυσαυγιτες βουλευτες και οπαδοι, που αντι να καταδικασουν αμεσα τον Ρουπακια, αντιθετα μεχρι σημερα αναφερονται στον Φυσσα ως Χυσσα και τον βριζουν λες και αυτος φταιει για οτι συνεβει.
Δες λιγο το κειμενο που σου εγραψα πιο πανω. Δεν ειναι απαραιτητα εναντιον σας.
Μπορει να μαθεις και κατι απο αυτο.
Ομολογω οτι με προβληματισες με οσα εγραψες.πρέπει να αναλογιστείς τι πολεμική εχουμε δεχτεί, φραστική, επικοινωνιακή, σε κάθε επίπεδο για να καταλάβεις γιατι πολλοι δικοί μας εχουν τέτοια λύσσα εναντίον των αριστερών. Οταν τα ερεθίσματα ειναι: "τσακίστε τους φασίστες", "πίσω στις τρύπες σας πρωτόζωα ούγκανοι", οταν ολος ο δημόσιος διάλογος και παντου στα μμε μας αποκλείουν απο κάθε δημοσια συζήτηση μας περιθωριοποιούν και μας εξαγριώνουν.
Το περιστατικο με τον Ρουπακια, εγινε επιτηδες. Εδρασαν σαν συμμορια τα πιτμπουλ, και δεν ηταν απλα ‘’ενας τσαμπουκας που βγηκε το λεπιδι’’.Και οταν ο Φύσσας μου εχει τραγούδια που μας σκυλοβρύζει χυδαία με γαμιλίκια, ε οπως καταλαβαίνεις δε στενάχωρηθηκαν και πολλοί δικοί μας με αυτό που έγινε.
Πως προεβλήθη ομως απο τα ΜΜΕ? Σκότωσαν οι φασίστες το γελστό παιδι, καπως ετσι. Να κινητοποιηθεί το σύμπαν εναντίον μας δηλαδη. Επίτηδες τον σκότωσε ο Ρουπακιας λες? Πολυ θέλει να βγει λεπίδι σε τσαμπουκά?
Το να ταυτιζομαστε με ομαδες και γεγονοτα του παρελθοντος πρεπει να εχει ενα οριο.31.3 σήμερα. Σαν σήμερα έγινε η επίθεση των συμμορητών του κκε στον αστυνομικό σταθμό Λιτοχώρου με σκοπό να μη γίνουν εκλογές.
Λοιπον αν καταλαβα καλα με το λιγο που παρακολουθησα τυποι μου, η ΧΑ θα στηριξει συριζα σε ρηξη?
Φωτογραφια του πουλικογιαννη απο την επιθεση στο συνταγμα
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/kke_2.jpg[/img[/URL]]
φωτογραφια του πουλικογιαννη απο την γρονθοκοπηση αστυνομικου
[img]http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/s.poylikogianis-2.JPG[/img[/URL]]
[b]
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ?[/b]
[/quote]
άχουτο μωρέ που νιώθει αδικημένο.