alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μπα?Μαλακίες. Και το ΚΚ βάζει φωτογραφίες του πατερούλη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι και αυτός.
Μπα?Μαλακίες. Και το ΚΚ βάζει φωτογραφίες του πατερούλη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι και αυτός.
εσύ πάντα ψήφιζες χα;σαν τα προβατα..τωρα ξυπνησαν μερικοι,αλλα ακομα υπαρχουν αρκετοι που ψηφιζουν οτι πουν οι γονεις γιατι ακομα εχουν υποχρεωση προς αυτα τα 2 βρωμερα απο-κομματα τον διορισμο των γονιων τους,και περιμενουν να διορισουν και τα τεκνα τωρα...
Μαλακίες. Και το ΚΚ βάζει φωτογραφίες του πατερούλη, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι και αυτός.
ωραιο συνταγμα και ωραια ιδεολογια..πιο αριστερο και απο το πασοκ ειναιΤο κομμα που ψηφισα εφτιαξε τη νεα ελληνικη δημοκρατια της μεταπολιτευσης, το ισχύον Σύνταγμα, μας εβαλε στην ευρωπη, υποστηριζει την μονη δικαιωμενη ιδεολογια του φιλελευθερισμου και το μονο για το οποιο θα πρεπει να απολογηθεί, είναι οτι υπεκυπτε στον λαϊκισμό της πασοκοαριστερας.
Ε ωραια, τι λυσσας τοτε? Λαθος κανω. Δεν χαιρεσαι?alex71 απο που το εχασε το 2% ο μιχαλολιακος που λες απο την εμφανιση του στον τηλεοπτικο σταθμο της νετ πριν καν διεξαχθουν γιατι παραπληροφορειτε ετσι σας συμφερει να λετε? πριν γινουν οι εκλογες λεγατε 4% ....ακομα να απαντησετε?
α
ειχα ψηφισει και σε προηγουμενεςεσύ πάντα ψήφιζες χα;
Δηλαδή την χρυσή αυγή την ψηφίσαν περισσότεροι αριστεροί παρά δεξιοί λες;;;Καθολου ομοροι δεν ειναι η "μεση" δεξια με την ακροδεξια.
Δεν βλεπω καμια κοινη ρητορικη.
Αντιθετως βλεπω πολλα κοινα με την αριστερα.
η ip μου ειναι σταθερη ας ερθουν να μου κλασουν τ'αρχιδιαμην τα λες αυτα γιατι μπορει να ειναι μελος και ο καραμανλης και να βλεπει τι λες
εσκεμενοΕ ωραια, τι λυσσας τοτε? Λαθος κανω. Δεν χαιρεσαι?
Βγαζετε τον καθε μερα να παρετε 25%.
πάντα; πριν τι ψήφιζες;ειχα ψηφισει και σε προηγουμενες
Στο οτι πρεπει αυτο να ηταν το πιο ακυρο ποστ που εγραψες ποτέ.Ποια είναι η απορία σου;
τυπε το ειπε ο κασιδιαρηςΕ ωραια, τι λυσσας τοτε? Λαθος κανω. Δεν χαιρεσαι?
Βγαζετε τον καθε μερα να παρετε 25%.
Το κομμα που ψηφισα εφτιαξε τη νεα ελληνικη δημοκρατια της μεταπολιτευσης, το ισχύον Σύνταγμα, μας εβαλε στην ευρωπη, υποστηριζει την μονη δικαιωμενη ιδεολογια του φιλελευθερισμου και το μονο για το οποιο θα πρεπει να απολογηθεί, είναι οτι υπεκυπτε στον λαϊκισμό της πασοκοαριστερας.
Τί λέτε;...
Εσκεμμενο.εσκεμενο
;) συμφωνωη ip μου ειναι σταθερη ας ερθουν να μου κλασουν τ'αρχιδια
τουρκος καλος μονο νεκρος ο καιρος γαρ εγγυς
παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ειναι
να μη ξεχασω να τους καταστρεψω ολα τα τζαμια οταν καταλαβουμε τη πολη
ετσιτυπε το ειπε ο κασιδιαρης
το δυσκολο ειναι να μπουμε στην βουλη
το ευκολο ειναι το 7% να γινει 40%
Λες να μας στείλει σε αρχιπέλαγος αγαπητέ;