nostre999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σε νηπιαγωγειο για αρχηΒάλτους σε τίποτα στρατόπεδα συγκέντρωσης τυπε να τους βαρας ηλεκτροσοκ μέχρι να ουρλιάξουν
Ξένοι εργάτες αδέλφια μας
Σε νηπιαγωγειο για αρχηΒάλτους σε τίποτα στρατόπεδα συγκέντρωσης τυπε να τους βαρας ηλεκτροσοκ μέχρι να ουρλιάξουν
Ξένοι εργάτες αδέλφια μας
στην φυση πρεπει να ξες μαγκα ουτε τα ζωα ουτε τα φυτα νοιαζονται για των αλλων την παρτη. ουτε οικολογοι ουτε ανθρωπιστες υπαρχουν. πιστευεις αν 2 γειτονικες φυλες χιμπατζιδων ειναι σε πολεμο νοιαζεται η μια να περιθαλψει μελη της αλλης? αν δουν γειτονα να ορμαει στο ζωτικο τους χωρο του ορμανε ολοι μαζι και ξυλο. δεν λενε α ειμαστε ολοι χιμπατζιδες ειμαστε ισοι απεναντι στην φυση αρα να τον υποδεχτουμε. ο θανατος σου η ζωη μου ειναι στην φυση, το ιδιο και στους ανθρωπους. τον τελευταιο αιωνα και μονο στον δυτικο κοσμο γεμισαμε υποκριτες που νοιαζονται ταχα για τους ατυχους, στην πραγματικοτητα και αυτοι κανουν την τακτικη τους να συμμαχουνε απλως με αλλες ομαδες που πονταρουνε οτι αργοτερα θα εχουν οφελη απο αυτους βλεπε φτηνα εργατικα χερια, ψηφους, κλπΝομοτέλεια και Φυσικό Δίκαιο. Μήπως και καταλάβετε ότι για την φύση όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και γι' αυτό γράφει στ' αρχίδια της φυλές, χρώματα, μετανάστες και λοιπές παπαριές. Ότι αξία έχω εγώ κι εσύ έχει και ο οποιοδήποτε άλλος σ' αυτό τον πλανήτη.
Νομοτέλεια και Φυσικό Δίκαιο. Μήπως και καταλάβετε ότι για την φύση όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και γι' αυτό γράφει στ' αρχίδια της φυλές, χρώματα, μετανάστες και λοιπές παπαριές. Ότι αξία έχω εγώ κι εσύ έχει και ο οποιοδήποτε άλλος σ' αυτό τον πλανήτη.
Γιατι εχεις τοσο μισος μεσα σου ?Είναι και τόσο στα αρχίδια σου και το ελληνικό κράτος? Γιατί πολύ large φαντάζεις κατά τα άλλα
Ρωτα τον Μπαλτακο που μιλα για 12% δεξιοτερα της ΝΔ που πρεπει να επαναπατριστει.
www.efsyn.gr/arthro/o-mpaltakos-xanahtypise]http://www.efsyn.gr/arthro/o-mpaltakos-xanahtypise[/url]
Ναι αλλα εσυ προετρεξες να μαντεψεις αιτια των ποσταρισματων εδω. Σε ενοχλει η αληθεια?
Την φυση την χρησιμοποιεις κατα βουλησην οπως θελεις.στην φυση πρεπει να ξες μαγκα ουτε τα ζωα ουτε τα φυτα νοιαζονται για των αλλων την παρτη. ουτε οικολογοι ουτε ανθρωπιστες υπαρχουν. πιστευεις αν 2 γειτονικες φυλες χιμπατζιδων ειναι σε πολεμο νοιαζεται η μια να περιθαλψει μελη της αλλης? αν δουν γειτονα να ορμαει στο ζωτικο τους χωρο του ορμανε ολοι μαζι και ξυλο. δεν λενε α ειμαστε ολοι χιμπατζιδες ειμαστε ισοι απεναντι στην φυση αρα να τον υποδεχτουμε. ο θανατος σου η ζωη μου ειναι στην φυση, το ιδιο και στους ανθρωπους. τον τελευταιο αιωνα και μονο στον δυτικο κοσμο γεμισαμε υποκριτες που νοιαζονται ταχα για τους ατυχους, στην πραγματικοτητα και αυτοι κανουν την τακτικη τους να συμμαχουνε απλως με αλλες ομαδες που πονταρουνε οτι αργοτερα θα εχουν οφελη απο αυτους βλεπε φτηνα εργατικα χερια, ψηφους, κλπ
η πλειοψηφια δεν γουσταρει να εχει εκτροπα οπως στην γαλλια με τους μουσουλμανους ή στις ηπα με τους νεγρους, αν βγαλεις ξενους που εχουν πολιτικα δικαιωματα ξες με τη διαφορα θα εβγαινε εθνικο μετωπο στην γαλλια εδω και ποσα χρονια???
αγαπαμε ινδους κινεζους μαυρους παρδαλους αλλα στην χωρα τους ΟΧΙ να ερθουν εδω και να μας κανουν ανω κατω.
αν αγαπατε πραγματικα ατυχους αφρικανους και ασιατες χρηματοδοτηστε την unisef ή πατε εθελοντες εκει να σκαψτε κανενα πηγαδι μη βγαζετε συριζα να μας φερουν ολους αυτους εδω μαζι με τα προβληματα τους.
διαφορετικα οταν γιγαντωθουν τα προβληματα να περιμενετε και τις αντιστοιχες ρατσιστικες αντιδρασεις
Ναι αλλα εγω δεν μιλησα ποτε ουτε για αριστερα ουτε πουλησα νταηλικη, ουτε σας ειπα ποτε ναζι.Με ενοχλεί το αριστερό νταηλίκι.
Γιατι εχεις τοσο μισος μεσα σου ?
στην φυση πρεπει να ξες μαγκα ουτε τα ζωα ουτε τα φυτα νοιαζονται για των αλλων την παρτη. ουτε οικολογοι ουτε ανθρωπιστες υπαρχουν. πιστευεις αν 2 γειτονικες φυλες χιμπατζιδων ειναι σε πολεμο νοιαζεται η μια να περιθαλψει μελη της αλλης? αν δουν γειτονα να ορμαει στο ζωτικο τους χωρο του ορμανε ολοι μαζι και ξυλο. δεν λενε α ειμαστε ολοι χιμπατζιδες ειμαστε ισοι απεναντι στην φυση αρα να τον υποδεχτουμε. ο θανατος σου η ζωη μου ειναι στην φυση, το ιδιο και στους ανθρωπους. τον τελευταιο αιωνα και μονο στον δυτικο κοσμο γεμισαμε υποκριτες που νοιαζονται ταχα για τους ατυχους, στην πραγματικοτητα και αυτοι κανουν την τακτικη τους να συμμαχουνε απλως με αλλες ομαδες που πονταρουνε οτι αργοτερα θα εχουν οφελη απο αυτους βλεπε φτηνα εργατικα χερια, ψηφους, κλπ
η πλειοψηφια δεν γουσταρει να εχει εκτροπα οπως στην γαλλια με τους μουσουλμανους ή στις ηπα με τους νεγρους, αν βγαλεις ξενους που εχουν πολιτικα δικαιωματα ξες με τη διαφορα θα εβγαινε εθνικο μετωπο στην γαλλια εδω και ποσα χρονια???
αγαπαμε ινδους κινεζους μαυρους παρδαλους αλλα στην χωρα τους ΟΧΙ να ερθουν εδω και να μας κανουν ανω κατω.
αν αγαπατε πραγματικα ατυχους αφρικανους και ασιατες χρηματοδοτηστε την unisef ή πατε εθελοντες εκει να σκαψτε κανενα πηγαδι μη βγαζετε συριζα να μας φερουν ολους αυτους εδω μαζι με τα προβληματα τους.
διαφορετικα οταν γιγαντωθουν τα προβληματα να περιμενετε και τις αντιστοιχες ρατσιστικες αντιδρασεις
Είναι και τόσο στα αρχίδια σου και το ελληνικό κράτος? Γιατί πολύ large φαντάζεις κατά τα άλλα
Τωρα χαιρεσαι που αποφυλακιζεται ενας ανθρωπος ? Με την χθεσινη φωτογραφια που αποφυλακιζοντουσαν μερικοι ανθρωποι γιατι εκραζες ?Απελευθερώθηκε ο Μιχαλολιάκος! Η απόλυτη δικαίωση μας! Ζήτω το Έθνος, ζήτω η Αιωνία Ελλάς.Ολα τα αλλα ειναι σκατά και φούμαρα ρε.
Δε τολμάνε να κανουν δίκη γιατι ξέρουν οτι θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, θα γίνουν τσιμπούκι δηλητήριο σε ολο το ακροατήριο, χαχαχαχαχα, τους μαλάκες τα θρασύμια, κάνουν την κουτουραδα να μας φυλακίζουν άδικα και μετά αντι αν επιμένουν και να παριστάνουν οτι εχουν δίκιο και να μας δικάσουν και καταδικάσουν σε 40 χρόνια καθειρξη το παίρνουν πίσω και αποδέχονται/παραδέχονται την ήττα τους! τι μαλάκες! ουυυυυ ξεφτίλες.
Ναι αλλα εγω δεν μιλησα ποτε ουτε για αριστερα ουτε πουλησα νταηλικη, ουτε σας ειπα ποτε ναζι.
Τωρα χαιρεσαι που αποφυλακιζεται ενας ανθρωπος ? Με την χθεσινη φωτογραφια που αποφυλακιζοντουσαν μερικοι ανθρωποι γιατι εκραζες ?
Η μονη παρανοια ειναι η δικη σου. Το καλο του τοπου, περιλαμβανει ειρηνικη συνυπαρξη, με ολους τους λαους.Εγώ δεν έχω κάνενα μίσος. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό του τόπου που έχυσαν ποταμούς ιδρώτα και αίματος οι πρόγονοι μου και όλοι οι ευρύτεροι συγγενοί μας που συνιστούν το έθνος.
Και το καλό του τόπου δεν περιλαμβάνει τον κατακλυσμό του από αλλοδαπούς.
Τα ποτισμένα χώματα λέω να μην τα χαρίσω σε κανέναν καριόλη ιδεοληπτικό για να δικαιολογήσει την παράνοια του.
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις την παρακάτω εικόνα;
Κοιταξτε μυαλα ''ανθρωπου'' . Εχει αλλη υποσταση και αξια η ζωη, η ψυχη, η αποψη, ενος ανθρωπου αν ο προ προ,προ παππος του ηταν Ελληνας απο το αν ηταν απο καποια αλλη φυλη και αναμειχθηκε.
Αντι να λεει ευχαριστω που προσμιχθηκαν οι φυλες και βλεπει και καμια ωραια Ελληνιδα
Μα που δεν βλεπεις, οτι ενας ανθρωπος, που κινητηρια δυναμη του ειναι το μισος, ειναι αρρωστος. Δεν το βλεπεις ?Αριστερό νταηλίκι και μισσαλοδοξία είναι όταν αποκαλείς τον αλλόδοξο μονίμως άρρωστο.
Κ σε ξαναρώτησα είναι η αρρώστεια ύβρις; Γιατί τον χρησιμοποείς διαρκώς αυτόν τον όρο.
Εσένα θα σου αρεσε ο όποιος αλλόδοξος νταής να σε λέει έτσι όλη την ώρα;
Πριν αρχίσεις να απαιτείς πως θες να φέρονται οι άλλοι, άρχισε να φέρεσαι εσύ πρώτος διαφορετικά προς τον "άλλο" πρώτα καλύτερα.
Τωρα χαιρεσαι που αποφυλακιζεται ενας ανθρωπος ? Με την χθεσινη φωτογραφια που αποφυλακιζοντουσαν μερικοι ανθρωποι γιατι εκραζες ?