Ουτε εγω κάνω διάλογο μαζί σου. Πήγαινε πάρε αγκαλια πακιστάνο λαθρομετανάστη που δεν εχει πλυθεί ποτέ να αναγουλιάσεις στη βρώμα, πριν σε περιποιηθεί, βρωμιάρη ανεγκέφαλε.
Ερχεται η ωρα σας ομως. Μετά την πολιτική ξεφτίλα που πάθατε απο τους Ευρωπαίους που σας ανάγκασαν να κάνετε μνημόνιο, απογυμωνοντας σας απο την πολιτική ρητορία σας προεκλογικά εναντίον του μνημονίου, θα φάτε την κατάρευση, γιατι το πρόγραμμα δε βγαίνει και με τα αίσχη σας θα μας δώσετε δύναμη. να ναι καλά ο μπαρουφ εβραίος βαρουφάκης, ο σταρ! στον κόσμο σας ολοι μιλαμε.....αυτό ειναι το αδύνατο σημείο σας, των πολιτικών σας λεω, γιατι ο κόσμος που ψηφίζει συριζα ενσυνείδητα, εσεις δηλαδη, ειστε για τον πούτσο ανεγκ΄λεφαλοι χαμηλού επιπέδου και ανθέλληνες κομπλεξικοι.
Ετσι, γεμίστε την Ελλάδ αμε λαθρο, εγω θέλω και το ΙΣΙΣ να επιτεθεί. Δωστε λεφτά και τροφή και στέγη στους ξένους και γράψε τους Ελληνες στα αρχίδια σου, ετσι γιατι εισαι αντιρατσιστής, τσιράκια της νεας τάξης. Ολα αυτά συσπειρώνουν τους Έλληνες και ενισχύουν την εθνική συνείδηση που υπάρχει σε ολους τους Έλληνες.Οχι στους άρρωστους αριστερούς, στους Έλληνες ξαναλέω.
Ετσι σε πολυ λίγα χρόνια θα υπάρχει ενα εντελώς διαφορετικό σκηνικό, το οποίο θα ειναι καλό για τους Έλληνες αλλα κακό για εσας, οπαδοί του διεθνούς κεφαλαίου των παγκόσμιων εξουσιαστών, που νομίζετε οτι υπηρετείτε τους προλετάριους που δεν εχουν πατρίδα.
Ανεκδιήγητοι αρχιμαλάκες. φτου
Ρε συ Τσαρκιτη, γιατι τοσο μισος ρε παιδι μου ?
Μα σωνει και καλα, οποιος παρει αντιθετη θεση απο την δικη σου, πρεπει να τον χαρακτηρησεις gay η δεν ξερω γω τι ?
Δηλαδη τι προτεινεις εσυ να κανουμε, με τις ανθρωπινες ψυχες, που κρατανε φυλακισμενες στην αμυγδαλεζα, χωρις να εχουν κανει κανενα εγκλημα ?
Να συνεχισουμε να τους εχουμε φυλακισμενους ?
Να τους σκοτωσουμε ?
Η Ελλαδα δεν ειναι δικη σου. Ζουμε και αλλοι ανθρωποι εδω. Δεν μπορει να αποφασιζει φασιστικα, μια μειοψηφεια μερικων χιλιαδων, για τοσο σοβαρα θεματα.
Την ανοητη προπαγανδα με τις αρρωστιες, την αφηνω ασχολιαστη και αν θες την συμβουλη μου, βρειτε κατι πιο εξυπνο να προπαγανδισετε.
Υπαρχει καποια σοβαρη πολιτικη θεση, σε αυτο το υποτιθεμενο κομμα ?
Καποια λυση για τα προβληματα του λαου ?
Για την οικονομια ας πουμε, για τους μισθους κτλ ?
Η, ολο το παθος για εξουσια, στηριζεται στην προπαγανδα εναντιον των ξενων ?
Το να σπερνεις ξενοφοβια, δεν σε κανει διαφορετικο απο τους ισλαμοφασιστες. Μια απο τα ιδια εισαι ετσι.
Παντως, εχεις και μια ειλικρινεια, καθως ειπες πιο πανω την ονειρωξη σας. Να παρετε την εξουσια, με στρατο και πραξικοπημα.
Οπως και παλαιοτερα. Αυτο επιζητατε και αυτο θα επιδιωξετε, αν ποτε κατακτησετε την εξουσια. Την παραμονη σας εκει, με στρατιωτικη βια εναντια στον Ελληνικο λαο.
Θελετε με καθε τροπο, εμφυλιο διχασμο και σπαραγμο.
Ηρεμησε λιγο, τραβα να βρεις καμια γκομενουλα να γ....σεις και ασε τα μιση.