GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
εσύ θα είσαι κανένας παλικαρας με μούσκουλα φρεσκοέλληνας ψευτοπατρι΄'ωτηςΕσυ μαλλον γουσταρεις να στον κανουν τον κολο χωνι ε?
εσύ θα είσαι κανένας παλικαρας με μούσκουλα φρεσκοέλληνας ψευτοπατρι΄'ωτηςΕσυ μαλλον γουσταρεις να στον κανουν τον κολο χωνι ε?
Και ο '''φασιστας''' της υποθεσης και του καιρου αν με αυτους τους ορους μπορεις να συζητας μονο ητνα ο Κωνσταντινος.Τωρα εσυ δεν ξερω την εχεις δει.Κια δεν καθομαι και να ψαξω.Αν τυχον την εχεις δει και υποστηρικτης Βενιζελου και ψηφοφορος της ΧΑ οπως αρκετοι αλλοι,το μονο που μπορω να πω ειναι Ε ΡΕ ΤΡΕΛΑ
εσύ θα είσαι κανένας παλικαρας με μούσκουλα φρεσκοέλληνας ψευτοπατρι΄'ωτης
κλώνος ε;Eχεις και φαντασιωσεις μωρη σιχαμενη λουγκρα? Ουστ απο δω ρε ξεφτιλισμενο πασοκοσκυλο που μιλας κιολας
Eχεις και φαντασιωσεις μωρη σιχαμενη λουγκρα? Ουστ απο δω ρε ξεφτιλισμενο πασοκοσκυλο που μιλας κιολας
αμα τους βλεπεις εσυ <συριζαιους> τυπε τοτε παρατηστε τα...αλλα ειπαμε καλο ειναι να μην γινονται αυτα...!!Ε βεβαια αυτα τα συριζακια ειναι πανω απο τον νομο αν ηταν χρυσαυγητες ακομα θα γαυγιζες φιλοπακιστανε ανθελληνα με την ξυδιασμενη δημοκρατια που πρεσβευεις......πελατη του καθεστωτος!!!
κλώνος ε;
Λες ο ΓιωργοςΚ να ψηφίζει Γιώργο Παπ ;
πασοκγιωργακης!!
Λες ο ΓιωργοςΚ να ψηφίζει Γιώργο Παπ ;
Γιατι νομιζεις οτι πρεπει να την ξερεις καλυτερα??Μου μιλας οτι ειναι φασιστας αυτος που οταν δεν εκανε οτι ηθελε ο--μη εκλεγμενος απο τον λαο ''ηγετης'' ειχαμε θεματα.Δηλαδη τρελα.Ασε με να ξερω καλυτερα εκεινη την εποχη και ποιος ηταν ο φασιστας και τι σημαινει φασισμος και μην επιμενεις να λες βλακειες. Πηγαινε δες τη σειρα καλυτερα και ελα να τα πουμε μια αλλη φορα
Ο ιδιος τα χει πει τι ψηφιζει , δε τα βγαζω απο το μυαλο μου
Γιατι νομιζεις οτι πρεπει να την ξερεις καλυτερα??Μου μιλας οτι ειναι φασιστας αυτος που οταν δεν εκανε οτι ηθελε ο--μη εκλεγμενος απο τον λαο ''ηγετης'' ειχαμε θεματα.Δηλαδη τρελα.
δεν έχω να ντραπώ για κάτι, μέχρι και 09 ψήφιζα πασοκ... Και παραμένω ιδεολογικά κεντροαριστερός δημοκράτης και αντιφασίστας...Ο ιδιος τα χει πει τι ψηφιζει , δε τα βγαζω απο το μυαλο μου
Και τι εισαι για να ξερεις καλυτερα τι ειναι ο φασισμος και ποιοι ειναι φασιστες?Πως το εχεις κατακτησει αυτο εφοσον δεν με ξερεις?
Επισης σε ρωτησα εσυ ιδανικα που τασσεσαι--υποστηριζεις ιδεολογικα
Προσεχε το αυτο το κεντροαριστερος δημοκρατης.Ειναι πολυ υπουλο.δεν έχω να ντραπώ για κάτι, μέχρι και 09 ψήφιζα πασοκ... Και παραμένω ιδεολογικά κεντροαριστερός δημοκράτης και αντιφασίστας...
ναι, εχεις δίκιο, όταν μάλιστα το ίδιο δηλώνουν ο βενιζελςο με τον λοβερδο....Προσεχε το αυτο το κεντροαριστερος δημοκρατης.Ειναι πολυ υπουλο.
Εσυ νομιζεις οτι τα λες σωστα κρινοντας τα μισα γεγονοτα χωρις να ξερω απο που τα εχεις διαβασει.Αλλα δεν τα λες.Αν θες να το δεχτω πρεπει να το δεχτεις και συ.Ειδες που ναι αντιφατικο.Και επισης 3 φορες σ εχω ρωτησει δεν απαντας.Εγω θα το ξενυχτησω ουτως η αλλως θα την βαλω και την σειρα.Αλλα σε λιγο τελικα.Αν δεν θες να το ξενυχτησεις εσυ παλι στο χερι σου ειναι να αποχωρησεις και να μην απαντας.Bλεπω αυτα που γραφεις ρε ατομο, δε σε ξερω προσωπικα, αυτα που γραφεις κρινω. Τι να κανουμε τα λες λαθος . Δεξου το δε θα παθεις τιποτα πουλακι μου. Δε θα το ξενυχτησουμε τωρα, τα λεμε αλλη φορα λεμε . Αντε βαλε σειρα