wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ο πρωτος παιρνει το μπονουςκαι φυσικα τπυε το μπονος θα το παρει η ν.δ συμφωνα με τους υπολογισμους σου και θα γινει κυβερνηση.
ο πρωτος παιρνει το μπονουςκαι φυσικα τπυε το μπονος θα το παρει η ν.δ συμφωνα με τους υπολογισμους σου και θα γινει κυβερνηση.
γουσταρεις παλαιο πασοκ;δικός μας εσυ
Αυτό ηταν η καταστροφή του δηλαδή? Ωραια αποψη για τον κοσμο του εχεις!!!!Σε εκσυγχρονιστικο.
Περιμενε εσυ τον ΓΑΠ να είναι εξω...συριζα,νδ,χρυση αυγη,ποταμι,κκε,πασοκ θα βγουν
Γιατι, κατεβαινει η Εθνικη Ελπιδα? Δεν σε βρισκω ενημερο.τυπε μην ξενερωνεις τωρα τον απολυτο.
και η εθνικη ελπιδα θα μπει. ειμαι σιγουρος εγω,
μην ξεχνας οτι τζημερος και καζακης δεν κατεβαινουν.
τυπε μερικα πραγματα στην ελλαδα ειναι αξιες που θα υπαρχουν για παντα.
εεετσι
χαρντκοριλα
αδιορθωτος
Υπαρχει ανθρωπος που το καταφερε??? :o :o :oΜε κουρασες.
Φιλε εισαι μεγαλο ταλεντο!!!και φυσικα τπυε το μπονος θα το παρει η ν.δ συμφωνα με τους υπολογισμους σου και θα γινει κυβερνηση.
Ρε φιλε εσυ εχεις λυσσαξει να ασχολείσαι μαζι μου. Ενταξει, θα παρει 40% ο Συριζα και θα είναι αυτοδύναμος και χέσε μας.και εσυ εμενα.
το δεξι μου αρχιδι εχει πρηστει παρα πολυ.
ψηφιζεις με βαση την παραδοση της οικογενειας τυπε;τυπε μερικα πραγματα στην ελλαδα ειναι αξιες που θα υπαρχουν για παντα.
ναι τυπεΑνακριβές. Σημασια εχουν αυτά που λεω στο ποσταρισμα μου. Και εικοσι κομματα να μπουν στη βουλη, σημασια εχει τι ποσοστο είναι εντός.
Δηλαδη τωρα αυτό ηταν πιο απλο από όπως το ειπα εγω ε?Μαθηματικά είναι το ίδιο με
33 Χ 100/90 Χ 250 .
που προκύπτει από το, αν είναι 33 στα 100 ,το ποσοστό είναι 33%
Ερώτημα , πόσο είναι το 33 στο 90 ; Απ. 33/90 % = 33 Χ 1/90 Χ 100 = 33 Χ 100/90
Μετά πολ/με με 250
ρε μηπως εχεις την εντυπωση οτι πατε για αυτοδυναμια; για 51% μηπως πατε;Για την Ελλαδα μιλαμε. Και σε ολη σχεδόν την επαρχια πρωτη είναι η ΝΔ.
Τι είναι τοσο δυσνοητο και μου απαντας με εξυπνάδες?
Κρητη, Αχαια, Κεντρικη Ελλαδα. Το 3% είναι περιπου 180.000 ψηφοι. ΑΝΕΤΑ.ο γαπ εχει ελπιδες κοντα στο 2.5 τον βλεπω εγω οριακα να μην μπαινει..
θα τον ψηφισει η κρητη και η ηλεια
Εγω εκει το εντοπιζω, ασχετα αν συμφωνω ή διαφωνω. Δεν το εκρινα. Απλα θεωρω οτι εκει αλλαξε ταυτοτητα.Αυτό ηταν η καταστροφή του δηλαδή? Ωραια αποψη για τον κοσμο του εχεις!!!!
Εχω πει καμια δεκαρια φορες για πρωτο το συριζα και δευτερες εκλογες, κι εσυ καταλαβες ότι λεω ότι θα νικησει η ΝΔ.αφου ο τυπος ειπε οτι η ν.δ θα βγει.
στανταρικι το δινει στις προβλεψεις του.
περιμενω τωρα να δωσει αλλα 2 προγνωστικα να κανω τριαδα και να παω ταμειο.
αντε παρε τσεκουρι στο χερι και ανεβα σε κανενα βουνο να προσφερεις και εσυ χαρτι για το κομμα τυπε.Η κοπή όμως του χαρτιου και το τυπωμα είναι ευθυνη και δαπανη των κομματων.
Τα εκτος βουλης κομματα όπως παμε με την πολωση δεν θα είναι πανω από 6-7%.ναι τυπε
λεω με τα υπαρχοντα δεδομενα
αν μπουν εξι κομματα τα εκτος βουλης θα ειναι πανω απο 10%
αν μπουν οχτω κομματα τα εκτος θα ειναι κατω απο 10%
τα ειχε εξηγησει αναλυτικα ο νικολακοπουλος στο μεγκα προψες
ο συριζα με 6 κομματα μεσα και με βαση τα ποσοσστα των υπολοιπων που τους δινουν οι δημοσκοπησεις
θελει 34% τουλαχιστον
ρε μηπως εχεις την εντυπωση οτι πατε για αυτοδυναμια; για 51% μηπως πατε;
να το παιξω over στο στοιχημα αν ειναι να καταστρεψω καμια στοιχηματικη εταιρια τυπε.
Εγω παντως ετσι δεν το καταλαβαινω!!!Δηλαδη τωρα αυτό ηταν πιο απλο από όπως το ειπα εγω ε?