Επισκέπτης
Όταν η Λιάνα Κανέλη ήταν Στρουμφίτα !
Eίσαι κορυφή!
Eίσαι κορυφή!
παναγιότατε,
την δημοκρατικότητά μου αποδεικνύει η διάθεσή μου να βγάλω άκρη μαζί σας...
εγώ έθεσα ένα κριτήριο (εθνική συνείδηση) και με βάση αυτό και τις αντίστοιχες δηλώσεις των ανθρώπων, ισχυρίζομαι ότι στην ελλάδα υπάρχουν εθνικά τούρκοι και εθνικά μακεδόνες, όπως σε άλλες χώρες εθνικά έλληνες.
μπορείτε να απαντήσετε συγκεκριμένα στην παραπάνω μου θέση?
χωρίς απεραντολογίες και παραδείγματα.
οι άνθρωποι που με βάση τη συνείδησή τους επικαλούνται μια εθνική ταυτότητα ΠΩΣ ΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ πρέπει να αντιμετωπίζονται?
http://[URL unfurl="true"]www.market-talk.net/images/uploads/liana.jpg[/img[/URL]]
Η Λιάνα Κανέλη την [b]δεκαετία του 80΄[/b] με την μπλε στολή του μέλους της ΝΔ σε κομματική συγκέντρωση, την εποχή που [b]για να μπεις στην ΕΡΤ έπρεπε να είσαι κομματόσκυλο της Δεξιάς[/b].
Αργότερα η Λιάνα κατάλαβε ότι για να προκόψεις στην ζωή σου έπρεπε να γίνεις μέλος του βαθέως καθεστώτος της χώρας που είναι το καγκεμπίτικο ΚΚΕ και προσαρμόστηκε ανάλογα... έγινε Ψιψινέλ...
[URL unfurl="true"]http://www.market-talk.net/index.php/id/971[/URL]
[/quote]
Χαχαχαχαχαχαχα... Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη μαλακία στη ζωή μου. Η ΕΡΤ που βγάζει στις εκλογές δημοσιογράφων και τεχνικών 90% ΠΑΣΟΚ. Πόση μαλακία Θεέ μου;
Τέκνον ΠίΠη.
Ο μόνος που αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει σε ερωτήσεις, είστε εσείς. Άλλωστε σας έχω ήδη διατυπώσει την θέση μου σε προηγούμενη απάντηση μου, την οποία και κάμνατε πως δεν την είδατε.
http://[URL unfurl="true"]www.market-talk.net/images/uploads/liana.jpg[/img[/URL]]
Η Λιάνα Κανέλη την δεκαετία του 80΄ με την μπλε στολή του μέλους της ΝΔ σε κομματική συγκέντρωση, την εποχή που για να μπεις στην ΕΡΤ έπρεπε να είσαι κομματόσκυλο της Δεξιάς.
Αργότερα η Λιάνα κατάλαβε ότι για να προκόψεις στην ζωή σου έπρεπε να γίνεις μέλος του βαθέως καθεστώτος της χώρας που είναι το καγκεμπίτικο ΚΚΕ και προσαρμόστηκε ανάλογα... έγινε Ψιψινέλ...
[URL unfurl="true"]http://www.market-talk.net/index.php/id/971[/URL]
[/quote]νδ-κκε ιδεολογικα κοντα ειναι τυπε ;D
Τέκνον ΠίΠη.
Ο μόνος που αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει σε ερωτήσεις, είστε εσείς. Άλλωστε σας έχω ήδη διατυπώσει την θέση μου σε προηγούμενη απάντηση μου, την οποία και κάμνατε πως δεν την είδατε.
Τώρα, και για να γίνω πιό κατανοητός σας γράφω ότι, δεν μπορώ να δεχθώ ως ένα και μοναδικό κριτήριο την συνείδηση, διότι αυτή δεν αποτελεί "σταθερά". Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που σας έδωσα τόσα παραδείγματα. ΤΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;
Τον Πασχο πως τον κοβεις?Τον Μανδραβελη ντε.ένας σφόδρα μνημονιακός δημοσιογράφος έφαγε μάπες στην καρδιά των εξαρχείων, άσε που ήταν και ξυρισμένος γουλί συνεχίστε την προπαγάνδα σας έχει πάει το σκατό στην κάλτσα και φαίνεται
Ενα τετοιο παραδειγμα θα αρκουσε.Αυτο ειπα και εγω. Οτι η σοβαρη συγκροτημενη αστικη ΔΕΞΙΑ υπηρξε με καθε μορφη ο μεγαλυτερος και θανατηφορος αντιπαλος της φασιστικης ακροδεξιας.
Οπουδηποτε η φασιστικη ακροδεξια αφεθηκε να αντιμετωπιστει απο την αριστερα, οχι απλως εχασε αλλα συνετριβη πχ Γερμανια του μεσοπολεμου ή Ισπανια.
αφού το λες εσύ, έτσι θα'ναι.όταν παίζουν τέτοια επιχειρήματα δε χρειάζεται άλλη τεκμιρίωση.όλοι, αριστεροί, αναρχικοί και χ.α.ίτες είναι φασίστες.
προτειμώ να τη χρησιμοποιώ όπως χρησιμοποιείται μετά το τέλος του μουσολίνι, παρά όπως την ορίζεις εσύ αυθαίρετα.Ο Φασισισμος ειναι συγκεκριμενο ιστορικα φαινομενο και οχι μαιντανος για εκει που γουσταρουμε να απαξιωσουμε.
αυτό το τελευταίο δεν χρειαζόταν όντως.αφού το λες εσύ, έτσι θα'ναι.όταν παίζουν τέτοια επιχειρήματα δε χρειάζεται άλλη τεκμιρίωση.
Χρησιμοποιω και τον ορο φασισμος αυθαιρετα τωρα,βρε,βρε...προτειμώ να τη χρησιμοποιώ όπως χρησιμοποιείται μετά το τέλος του μουσολίνι, παρά όπως την ορίζεις εσύ αυθαίρετα.
Καπου ειχαν πει οτι ειναι Εθνικα ακροδεξιοι , και κοινωνικα ακροαριστεροι
Οσο για το ποσο φασιστες ειναι δε ξερω ποσο ποιο φασιστες μπορει απο τα προηγουμενα δημοκρατικα ( καθε 4 χρονια) κομματα
που νομοθετουσαν και διαταζανε με τροπολογιες και αλλα τεχνασματα και καναν οτι θελανε νομιζοντας οτι εχουν "εντολη λαου"
Δειχνουν περισσοτερο παντως με τα ξυρισμενα κεφαλια τους ... καλυτερα να παρουν κανα κιλο και να βαλουν γραβατα
σαν τους αλλους καθως πρεπει φασιστες αν θελουν να κυβερνησουν
η λέξη αντιδημοκράτες/ισμός σου φτάνει.Χρησιμοποιω και τον ορο φασισμος αυθαιρετα τωρα,βρε,βρε...
ΥΓ Για πες μας πως οριζεται ο φασισμος μετα το τελος του Μουσολινι.Κανα λινκ αν παιζει.