ο λαος εδωσε πριν 2 χρονια τοσο γιατι τον εξαπατησε ο Σαμαρας λεγοντας οτι αμα βγει θα ακυρωσει τα μνημονια, για το Βεννυ δε το συζηταμε καν πως εαν μεταφρασουμε τη θεληση του λαου δεν τον θελανε ουτε απεξω απο τα υποργεια, παρολα αυτα ο κανονισμος της βουλης τα μαγειρεψε με τετοιο τροπο που εγιναν κυβερνηση. Στην αμεσως επομενη νομιμη διαδικασια που ειχε τη δυνατοτητα να εκφραστει ο λαος, απεσυρε τη δεδηλωμενη και απο τον Σαμαρα και εαν δεν ειχαμε απολυταρχια, θα επρεπε αμεσως ο ΠτΔ να διαλυσει τη βουλη. Γιαυτο προβεπεται αλλωστε αυτη η δυνατοτητα στον ΠτΔ γιατι μπορει μια κυβερνηση να παρεκτραπει (καλη ωρα οπως τωρα). Εαν εξακολουθεις να εθελοτυφλεις αρχιζω να αναρρωτιεμαι εαν εισαι τοσο μαλακας ή εχεις και αλλα συμφεροντα που σε ωθουν να υποστηριζεις κατι που ξερεις οτι ειναι λαθπς
Υποστηριζω πραγματα που γνωριζει ακομη και ο πρωτοετης φοιτητης νομικης.
Αυτά τα "στην διετια χαθηκε η εμπιστοσυνη του λαου και ο ΠτΔ πρεπει να ριξει την κυβερνηση" αποτελούν γραφικότητες.
Α και κατι ακομη.
Νομιζεις ότι βριζοντας ή μιλωντας απότομα και απαξιωτικα, πειθεις κανεναν?
Ή προσδιδεις κυρος στην αποψη σου?
Λογια του αερα λες, χωρις καμια επαφη με την πραγματικοτητα. Το ότι πασπαλίζεις και πεντε βρισιες μεσα, σε κανει απλως γραφικούλη.
Τα ΣΩΣΤΑ είναι αυτά που λεω εγω φυσικα, όχι γιατι είμαι κανενας σοφος, αλλά επειδή τα εχω σπουδασει και τα ξερω, ενώ εσυ ΔΕΝ τα εχεις σπουδασει και ΔΕΝ τα ξερεις, και επιμενεις να χρησιμοποιείς νομικες ορολογιες, εκτιθέμενος.
Αν η κυβερνηση εχει χασει την πλειοψηφια, αυτό θα φανει στις εκλογες, στο τελος της τετραετίας. Εκλογές δεν κανουμε κάθε εξαμηνο. Και βεβαια δεν κανουμε ουτε λογω ευρωεκλογών, ουτε λογω δημοσκοπήσεων.
Δεν θα επανελθω ξανα, νιωθω ότι υποτιμω και τα πτυχια μου και τη μορφωση μου και τη νοημοσυνη μου, προσπαθώντας να πεισω για τα αυτονόητα καποιον που δεν εχει διαθεση να πειστεί.