Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.905
Κριτικές
16
Like
14.790
Πόντοι
6.515
είναι σαν τις κατηγορίες για την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης, με τις 50-60 σφαίρες το χρόνο που δικαιούνται,έκαστος, από τις άδειες όπλων που τους έδωσε το κράτος
και την κατηγορία για ευθύνη του μιχαλολιάκου στη δολοφονία του φύσσα, επειδή τον πήρανε τηλέφωνο μετά και τον ενημερώσανε ότι ο άλλος μαχαίρωσε έναν στον Πειραιά.
οι αθλοπαιδιές στην αμμουδιά με τα μπιροκοίλια έξω ως στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση :2funny:,
εκπαίδευση τζεντάι και δε συμμαζεύεται.

κάποιος βέβαια έβαλε χτες και ένα απόσπασμα που έλεγε μέσες άκρες είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν όπλα απλά δεν τα βρήκαμε....


πρόβλεψη για το μέλλον,
η φούσκα της δίκης θα σκάσει σε κυβέρνηση τσίπρα :zfuck:
υπό την καθοδήγηση σαμαρικής δικαστικής αρχής/εισαγγελέων κ.ο.κ.

ξεχνας ότι η δολοφονια φυσσα ηταν τοσο καλα κεντρικα σχεδιασμενη που εγινε παρουσια αντρων της ΔΙΑΣ  :headbang:

Υπαρχει βιντεο που αυτό φαινεται αλλα δεν το λενε τα κωλοκαναλα  :think:
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.905
Κριτικές
16
Like
14.790
Πόντοι
6.515
ο Ξυδης εχει ρεπο αποψε?  :think: :grin:
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
ξεχνας ότι η δολοφονια φυσσα ηταν τοσο καλα κεντρικα σχεδιασμενη που εγινε παρουσια αντρων της ΔΙΑΣ  :headbang:

Υπαρχει βιντεο που αυτό φαινεται αλλα δεν το λενε τα κωλοκαναλα  :think:
συνοπτικά σου αναφέρω ότι,
σύμφωνα με τα μηνύματα που βγήκαν στη φόρα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου,
έπεσε σύρμα εφόσον οι 3 είχανε μπει στο μαγαζί και τότε είχανε δει ότι εκεί ήτανε και η παρέα με τον φύσσα.
το μήνυμα απευθυνόταν σε άτομα της τ.ο./γραφείου ή ότι στο διάολο ήτανε, και ανέφερε να μαζευτούν όσοι βρίσκονται τριγύρω.
από αυτά καταλαβαίνεις ότι, κανένας δεν είπε στον ρουπακιά, έλα να τον μαχαιρώσεις, κανείς δεν φώναξε τον Πελοπίδα  τον Αρταξέρξης και τον λεωνάιντας, αλλά όσους βρίσκονται στη γύρω περιοχή.
απ' ότι καταλαβαίνω, σύρραξη και μπούγιο a la ποδοσφαιρικού συνδέσμου κάνανε, για κανένα ξυλίκι, μπούγιο κ.ο.κ. άλλο που μαζευτήκανε 40 άτομα. το κυριότερο είναι ότι το μήνυμα που στάλθηκε δεν ανέφερε καν το όνομα του φύσσα.
τέλος πάντων... πως από όλο αυτό τον κουρνιαχτό ήταν κεντρικά σχεδιασμένη δεν το καταλαβαίνω, ο ίδιο ο ντογιάκος, τις ευθύνες τις καταλογίζει στον μιχαλολιάκο γιατί ο μιχαλολιάκος σε ομιλίες του έλεγε τσακίστε τους και άλλα τέτοια χουλιγκανίστηκα. σύμφωνα πάλι με το απόρρητο αναφέρεται ότι ο μιχαλολιάκος ενημερώθηκε για το όλο θέμα, έπειτα του μαχαιρώματος, και μετά έπεσε σύρμα στην ηγεσία γενικότερα γιατί ο φύσσας πέθανε.


τώρα για τη δίας έχω να πω ότι, προφανώς και βρισκόταν στο σημείο λόγω περιπολίας, μην ξεχνάς ότι ήρθαν ενισχύσεις μετά το μαχαίρωμα και επίσης μην ξεχνάς ότι στην τ.ο. μαζεύτηκαν, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία του ντογιάκου, περί τα 40 άτομα, τα οποία και πήγαν όλα μαζί πρώτα στην τ.ο. και μετά πήγαν όλοι μαζί στην περιοχή της καφετέριας/sport caffe ή ό,τι άλλο ήταν εκείνο το μαγαζί.
οπότε πόσοι δίας κάνουνε την περιπολία μαζί, 2; 3; 4; άντε βαριά 5!, πως να αποθήσουν 40 άτομα με λοστούς και στειλιάρια που περιγράφει η δικογραφία;

τα κανάλια ανέφεραν τους ανθρώπους της ΔΙΑΣ που ήταν εκεί και μάλιστα ανέφεραν και ότι μεταξύ τους ήταν μια γυναίκα που αυτή, ή έπιασε τον ρουπακιά ή βοήθησε τον φύσσα, κάτι τέτοιο, που μου διαφεύγει τώρα.

για να είναι κάτι τόσο καλά σχεδιασμένο θα έπρεπε να προκύπτει παρακολούθηση και ετοιμότητα από μέρος της χ.α.
πράγμα που διαψεύδεται καθέτως από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες.

από την αρχή ως το τέλος η υπόθεση θυμίζει τη δολοφονία οπαδού του παναθηναικού στο ηράκλειο από οφητζήδες,
έπεφταν μάπες ως συνήθως και χώθηκε ένας μαλάκας, με μαχαίρι 5-10 εκατοστών, αμυδρά θυμάμαι ότι δεν ήταν ικανό να προκαλέσει θάνατο(λαμβάνοντας βέβαια υπόψιν ότι αυτοί μαχαιρώνονται συνήθως άτσαλα σε χέρια και πόδια), και πήγε ο άλλος και τον κάρφωσε στην καρδιά.
τέτοια μαχαιρώματα γίνονται κάθε βδομάδα, βαράνε σε χέρια, πόδια πλάτες κ.ο.κ., αλλά ο άλλος ο μαλάκας πήγε, πάνω στη μαλακία του, τον κάρφωσε στην καρδιά.
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
με μια πιο εκτενή αναζήτηση,
είδα ότι το wikipedia έχει φτιάξει ένα πολύ καλό άρθρο, από πηγές όπως skai,kathimerini,tvxs κ.ο.κ. με το χρονικό της επίθεσης

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, ο Παύλος Φύσσας βγήκε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του σε μια καφετέρια και μαζί με άλλα 8-10 άτομα παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Στην ίδια καφετέρια βρίσκονταν επίσης μια παρέα ακόμα δυο-τρίων άτομων. Σύμφωνα με την προανάκριση, υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο παρέες. Στη συνέχεια, οι δεύτεροι άρχισαν να καλούν από τα κινητά τους να έρθουν και άλλοι.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι δέχθηκε κλήση στις 23:57:42 της 17ης Σεπτεμβρίου, ότι είχε συγκεντρωθεί μια ομάδα 50 ατόμων με ρόπαλα στην συμβολή των οδών Ιφιγένειας και της λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι και κατευθύνονταν σε κατάστημα-καφετέρια με την επωνυμία «ΚΟΡΑΛΙ». Στις 23:59:19, ανατέθηκε σε μια ομάδα 8 αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να μεταβούν στο σημείο. Οι αστυνόμοι μετέβησαν στην καφετέρια Κοράλι, όπου απέξω βρισκόταν πλήθος 30 ατόμων, κάποια από τα οποία στη συνέχεια άρχισαν να τρέχουν προς την οδό Παναγή Τσαλδάρη, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 60 άτομα. Εκεί οι αστυνόμοι είδαν τον Φύσσα αιμόρφυρτο, με τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και όσο είχε ακόμη τις αισθήσεις του υπέδειξε τον Ρουπακιά ως το δράστη της επίθεσης, τον οποίο και συνέλαβαν. Το μαχαίρι το είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο δράστης δεν βρισκόταν αρχικά στο κατάστημα.

Ο Φύσσας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.[15] Ο Ρουπακιάς μετά την δολοφονία του Φύσσα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Πατέλλη, αρχηγό της Τ.Ο Νικαίας ο οποίος στην συνέχεια επικοινώνησε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό. Μετά την δολοφονία, ο επίσης βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς φέρεται ως εκείνος που έδωσε να κινητοποιηθούν τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.[18] Με βάση αρχεία των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, μετά την δολοφονία υπήρξε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία και με τον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο ίδιος δήλωσε στην απολογία του ότι κοιμόταν. Όλοι οι παραπάνω είναι προφυλακισμένοι με κατηγορίες είτε σε σχέση με την δολοφονία είτε για σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

Εκτός των παραπάνω, προφυλακισμένοι για την υπόθεση της δολοφονίας είναι επίσης ο 32χρονος Γ. Καζαντζόγλου ο οποίος φέρεται ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία, και ο 36χρονος Αθανάσιος Τζόρβας.


η παρέα του φύσσα ήταν 6-8 άτομα
η παρέα των χ.α.ιτών αρχικά ήταν 2-3 και μεταξύ αυτών έγινε ο διαπληκτισμός μέσα στην καφετέρια.
μετά έπεσε το σύρμα να μαζευτούν οι άλλοι
η αστυνομία έμαθε για το περιστατικό από ιδιώτη στις 23:57:42
από την καθημερινή
- Ύστερα από ενάμιση λεπτό περίπου και συγκεκριμένα την 23:59:19 ώρα, ανατέθηκε από το Κέντρο, αρχικά σε δύο (2) ομάδες ΔΙ.ΑΣ. με οχτώ (8) αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο.
- Όταν έφθασαν οι Αστυνομικοί, αναζητώντας τα άτομα, διαπίστωσαν ότι στην περιοχή δεν υπάρχει οδός Ιφιγενείας και μετέβησαν στο κατάστημα-καφετέρια «ΚΟΡΑΛΙ», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά 21 και Κεφαλληνίας, όπου διαπίστωσαν ότι εξωτερικά υπήρχαν περίπου τριάντα (30) άτομα.
- Κάποια από τα άτομα αυτά κατευθύνθηκαν τρέχοντας προς την οδό Τσαλδάρη. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και όταν έφθασαν στο ύψος του αριθμού 60, αντιλήφθηκαν δυο άνδρες να συμπλέκονται.
- Όταν οι αστυνομικοί ανέφεραν την σύλληψη του δράστη, η ώρα ήταν 00:08:53. Παράλληλα, από το κέντρο της Αμέσου Δράσεως δόθηκε εντολή και μετέβησαν στο σημείο και άλλες δυνάμεις, συγκεκριμένα δύο περιπολικά της Αμέσου Δράσεως, τρία περιπολικά τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων, ένας σταθμός της Ασφάλειας και μια ακόμα ομάδα ΔΙ.ΑΣ., δηλαδή συνολικά πάνω από δεκαέξι (16) αστυνομικοί.

οπότε, ούτε αστυνομικοί υπήρχαν στο σημείο, έφτασαν μετά το μαχαίρωμα και έφτασαν τυχαία στο σημείο, καθώς είχε δοθεί λάθος διεύθυνση του περιστατικού.

έψαχνα κάτι, αλλά το βρήκα και σε δεξιά και σε αριστερά σάιτ και παραθέτω το εξής:
«Εκφωνητής: «Άπαντες σε ακρόαση… Πενήντα (50) τα άτομα με ρόπαλα, κατευθύνονται προς το κατάστημα με την επωνυμία ‘Κοράλλι’. Το έχετε λάβει οι σταθμοί;» (πειστήριο αρχείου 297.wav).

4) Την υπ’ αριθ. πρωτ. 3022/8/834-β/26-11-2013 όμοια έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης όπου αναφέρεται: «Πλήρωμα 1: «…επί της Παύλου Μελά και Κεφαλληνίας έχει γύρω στα είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής… Κέντρο να γνωρίζετε, απ’ ότι διακρίνουμε υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές και κάτι ρόπαλα…» (πειστήριο αρχείου 450.wav).

Πλήρωμα: «Κέντρο βλέπουμε κάτι άτομα της Χρυσής Αυγής, κυνηγάνε έτερα άτομα επί της Τσαλδάρη. Τους κυνηγάνε για να τους πιάσουν» (πειστήριο αρχείου 453.wav).

Πλήρωμα: «Από Πέραμα, άτομα της Χρυσής Αυγής… Βλέπουμε άτομα να τρέχουν προς Κεφαλληνίας…» (πειστήριο αρχείου 461. Wav).

Εκφωνητής: «προς Κεφαλληνίας στην Αμφιάλη άτομα της Χρυσής Αυγής πεζά έχουν τραπεί σε φυγή..» (πειστήριο αρχείου 462.Wav».

Πλήρωμα: «Κέντρο ένα άτομο είναι… έχει… είναι αιμόφυρτο, ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο. Να προσέλθει το ΕΚΑΒ…» (πειστήριο αρχείου 466. Wav).

5) Την από 18-9-2013 ένορκη εξέταση ενώπιον του Υπαστυνόμου Α’ Αλ. Ντόμαρη του μάρτυρα Μιχ. Ξυπόλητου, ο οποίος καταθέτει τα εξής:

« ..Εκείνη την ώρα πέρασε μια Ομάδα της ΔΙΑΣ και μετά από λίγο, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε αυτός που μαχαίρωσε τον Παύλο (εν. Φύσσα). Πίσω του ακολουθούσαν και άλλα άτομα, με αυτοκίνητα και μηχανές. Αυτός ο άνδρας σταμάτησε, μας ρώτησε ποια ήταν η οδός Κεφαλληνίας, ο Παύλος του είπε και στη συνέχεια αυτός έφυγε…. Στο Αστυνομικό τμήμα έμαθα τι έγινε με τον Παύλο… οι Αστυνομικοί, επειδή δεν ήξεραν τι ακριβώς είχε γίνει, μας έβαλαν στο ίδιο κρατητήριο, με αυτόν που μαχαίρωσε τον Παύλο και που πιο πριν μας είχε ρωτήσει στο δρόμο, που ήταν η οδός Κεφαλληνίας…».

6) Τις από 18-9-2013 ένορκες προανακριτικές καταθέσεις των μαρτύρων Γεωργίου Δουλβαρη, Νικολάου Μαντά, Γεωργίου Ρώτα, Νικολάου Χατζηευστρατίου, Χρήστου Δεληγιάννη, Λεγάτου Αγγελικής, Καραγιαννίδου Παρασκευής, Μιχ. Ξυπόλυτου, Δημ. Μελαχροινόπουλου, Αναστ. Τσολακίδη, Σώρζου Δήμητρας καθώς και τις ενώπιον της Ανακρίτριας του ΣΤ’ Τμήματος Πρωτοδικείου Πειραιώς ένορκες καταθέσεις των μαρτύρων: από 25-9-2013 της Ζώρζου Δήμητρας, από 26-9-2013 των Νικολάου Μαντά, Μιχ. Ξυπόλητου, Δημ. Μελαχροινόπουλου, από 8-10-2013 των Χρ. Δεληγιάννη, Αγγ. Λεγάτου, Δημ. Μπάγιου, από 18-10-201 του Αχιλλέα Νικολάου, από 4-11-2013 του Ευστ. Κυργιώργη.

7) Μεταξύ δε ώρας 23.00′ και 23.30′ της 17ης-9-2013, είχε αποσταλεί από την Τ.Ο. Νίκαιας της «Χρυσής Αυγής» σε μέλη της γραπτό τηλεφωνικό μήνυμα με αποστολέα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» «Όλοι τώρα τοπική όσοι είσαστε κοντά, δεν θα περιμένουμε μακρινούς. Τώρα»

(βλ. αρχείο του κατασχεθέντος κινητού τηλεφώνου του κατηγορουμένου I. Καζαντζόγλου βλ. παρ.1.1 εισερχόμενα SMS Messages αριθ. 702).

8) Την από 5-10-2013 απολογία του κατηγορουμένου Ιωάννη Άγγου ενώπιον των Ανακριτών («Σημειώνω ότι δέχθηκα ένα μήνυμα περί ώρα 23.00′ από άγνωστο αριθμό που χρησιμοποιείται όπως κατάλαβα από την τοπική οργάνωση της Νίκαιας με το οποίο με καλούσαν να παρουσιαστώ οτα γραφεία αμέσως εκείνη την ώρα αλλά εγώ το αγνόησα, γιατί έβλεπα το ποδόσφαιρο…»). (Σχετ. No 38)

9) Το από 14-10-2013 απολογητικό υπόμνημα του κατηγορουμένου Αθανάσιου Τσορβά το οποίο επιβεβαιώνεται στην από 14-10-2013 απολογία του ενώπιον των Ανακριτών του Πρωτοδικείου Αθηνών καθώς και το από 04-02-2014 απολογητικό του υπόμνημα ως και την από 04-02-2014 απολογία του ενώπιον μας (Το περιεχόμενο του μηνύματος είχε ως εξής: «Όσοι βρίσκεστε κοντά στα γραφεία και μπορείτε να βοηθήσετε, ελάτε τώρα». Ερωτηθείς αν το μήνυμα που δέχθηκε ήταν αυτολεξεί: «Όλοι τώρα στην Τοπική. Όσοι είσαστε κοντά. Δεν θα περιμένουμε μακρινούς. Τώρα», απήντησε «μπορεί και το περιεχόμενο του δικού μου μηνύματος να ήταν αυτό. Δεν μπορώ να θυμηθώ μετά από τέσσερις καί πλέον μήνες»). (Σχετ No 38 και No 39).



και αυτό που καταρρίπτει τις απόψεις:
ξεχνας ότι η δολοφονια φυσσα ηταν τοσο καλα κεντρικα σχεδιασμενη

είναι αυτό: (συνοδηγός ρουπακιά)
"το βράδυ εκείνης της ημέρας παρακολουθούσα τηλεόραση όταν έλαβα γραπτό μήνυμα περί τις 23.00′ η ώρα, το οποίο μας καλούσε στην τοπική. Μου έκανε εντύπωση η ώρα και τηλεφώνησα στον Ρουπακιά, του ανέφερα το μήνυμα τον ρώτησα τι μας θέλουν και μου απάντησε: «δεν ξέρω, κλείσε, Θα σε πάρω». Τηλεφωνώ ύστερα στον Πατέλη, του λέω «κύριε Πατέλη τι μας θέλετε στην τοπική τέτοια ώρα,» και μου ζήτησε επιτακτικά να πάω μέσα σε χρόνο δέκα λεπτών στην τοπική, χωρίς να απαντήσει σχετικά στην ερώτησή μου


λινκ για τα παραπάνω:
el.wikipedia.org/wiki/Δολοφονία_του_Παύλου_Φύσσα
jailgoldendawn.com/υποθέσεις/δολοφονία-παύλου-φύσσα/


απ' ότι το κόβω θα τους κλάνανε τ' αρχίδια αν ήταν οπαδική συμπλοκή, θα ήταν όλοι έξω και δε θα έτρεχε κάστανο
εκτός του ρουπακιά βέβαια.
τον άλλος που κρίθηκε ένοχος για συνέργεια(!?), ήταν στο αυτοκίνητο συνοδηγός και δεν συνεπλάκη μεταξύ του φύσσα και του ρουπακιά που παίζανε μάπες μόνοι τους.

θα έγραφα και άλλα αλλά το γαμήσαμε και ψόφησε το θέμα.
δεν έχει σημασία τι έγινε, σημασία έχει τι θέλουμε να πιστεύουμε.


εντιτ:
θέλω να τονίσω βέβαια και αυτό
...που εγινε παρουσια αντρων της ΔΙΑΣ  :headbang:
Υπαρχει βιντεο που αυτό φαινεται αλλα δεν το λενε τα κωλοκαναλα  :think:
00:03:35 (ΠΛΗΡΩΜΑ): «Κέντρο τώρα έφυγαν. Πριν ήταν καμιά είκοσι – είκοσι πέντε που σας διαβιβάσαμε. Τώρα έχουν σπάσει».

00.05:20 (ΠΛΗΡΩΜΑ): «Κέντρο ένα άτομο είναι… έχει…
είναι αιμόφυρτο, ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του
έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο»

 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.499
Κριτικές
22
Like
364
Πόντοι
5.795
με μια πιο εκτενή αναζήτηση,
είδα ότι το wikipedia έχει φτιάξει ένα πολύ καλό άρθρο, από πηγές όπως skai,kathimerini,tvxs κ.ο.κ. με το χρονικό της επίθεσης

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, ο Παύλος Φύσσας βγήκε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του σε μια καφετέρια και μαζί με άλλα 8-10 άτομα παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Στην ίδια καφετέρια βρίσκονταν επίσης μια παρέα ακόμα δυο-τρίων άτομων. Σύμφωνα με την προανάκριση, υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο παρέες. Στη συνέχεια, οι δεύτεροι άρχισαν να καλούν από τα κινητά τους να έρθουν και άλλοι.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι δέχθηκε κλήση στις 23:57:42 της 17ης Σεπτεμβρίου, ότι είχε συγκεντρωθεί μια ομάδα 50 ατόμων με ρόπαλα στην συμβολή των οδών Ιφιγένειας και της λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι και κατευθύνονταν σε κατάστημα-καφετέρια με την επωνυμία «ΚΟΡΑΛΙ». Στις 23:59:19, ανατέθηκε σε μια ομάδα 8 αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να μεταβούν στο σημείο. Οι αστυνόμοι μετέβησαν στην καφετέρια Κοράλι, όπου απέξω βρισκόταν πλήθος 30 ατόμων, κάποια από τα οποία στη συνέχεια άρχισαν να τρέχουν προς την οδό Παναγή Τσαλδάρη, όπου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 60 άτομα. Εκεί οι αστυνόμοι είδαν τον Φύσσα αιμόρφυρτο, με τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και όσο είχε ακόμη τις αισθήσεις του υπέδειξε τον Ρουπακιά ως το δράστη της επίθεσης, τον οποίο και συνέλαβαν. Το μαχαίρι το είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο δράστης δεν βρισκόταν αρχικά στο κατάστημα.

Ο Φύσσας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.[15] Ο Ρουπακιάς μετά την δολοφονία του Φύσσα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Πατέλλη, αρχηγό της Τ.Ο Νικαίας ο οποίος στην συνέχεια επικοινώνησε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό. Μετά την δολοφονία, ο επίσης βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς φέρεται ως εκείνος που έδωσε να κινητοποιηθούν τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.[18] Με βάση αρχεία των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, μετά την δολοφονία υπήρξε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία και με τον αρχηγό του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο. Ο ίδιος δήλωσε στην απολογία του ότι κοιμόταν. Όλοι οι παραπάνω είναι προφυλακισμένοι με κατηγορίες είτε σε σχέση με την δολοφονία είτε για σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

Εκτός των παραπάνω, προφυλακισμένοι για την υπόθεση της δολοφονίας είναι επίσης ο 32χρονος Γ. Καζαντζόγλου ο οποίος φέρεται ότι βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία, και ο 36χρονος Αθανάσιος Τζόρβας.


η παρέα του φύσσα ήταν 6-8 άτομα
η παρέα των χ.α.ιτών αρχικά ήταν 2-3 και μεταξύ αυτών έγινε ο διαπληκτισμός μέσα στην καφετέρια.
μετά έπεσε το σύρμα να μαζευτούν οι άλλοι
η αστυνομία έμαθε για το περιστατικό από ιδιώτη στις 23:57:42
από την καθημερινή
- Ύστερα από ενάμιση λεπτό περίπου και συγκεκριμένα την 23:59:19 ώρα, ανατέθηκε από το Κέντρο, αρχικά σε δύο (2) ομάδες ΔΙ.ΑΣ. με οχτώ (8) αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο.
- Όταν έφθασαν οι Αστυνομικοί, αναζητώντας τα άτομα, διαπίστωσαν ότι στην περιοχή δεν υπάρχει οδός Ιφιγενείας και μετέβησαν στο κατάστημα-καφετέρια «ΚΟΡΑΛΙ», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά 21 και Κεφαλληνίας, όπου διαπίστωσαν ότι εξωτερικά υπήρχαν περίπου τριάντα (30) άτομα.
- Κάποια από τα άτομα αυτά κατευθύνθηκαν τρέχοντας προς την οδό Τσαλδάρη. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και όταν έφθασαν στο ύψος του αριθμού 60, αντιλήφθηκαν δυο άνδρες να συμπλέκονται.
- Όταν οι αστυνομικοί ανέφεραν την σύλληψη του δράστη, η ώρα ήταν 00:08:53. Παράλληλα, από το κέντρο της Αμέσου Δράσεως δόθηκε εντολή και μετέβησαν στο σημείο και άλλες δυνάμεις, συγκεκριμένα δύο περιπολικά της Αμέσου Δράσεως, τρία περιπολικά τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων, ένας σταθμός της Ασφάλειας και μια ακόμα ομάδα ΔΙ.ΑΣ., δηλαδή συνολικά πάνω από δεκαέξι (16) αστυνομικοί.

οπότε, ούτε αστυνομικοί υπήρχαν στο σημείο, έφτασαν μετά το μαχαίρωμα και έφτασαν τυχαία στο σημείο, καθώς είχε δοθεί λάθος διεύθυνση του περιστατικού.

έψαχνα κάτι, αλλά το βρήκα και σε δεξιά και σε αριστερά σάιτ και παραθέτω το εξής:
«Εκφωνητής: «Άπαντες σε ακρόαση… Πενήντα (50) τα άτομα με ρόπαλα, κατευθύνονται προς το κατάστημα με την επωνυμία ‘Κοράλλι’. Το έχετε λάβει οι σταθμοί;» (πειστήριο αρχείου 297.wav).

4) Την υπ’ αριθ. πρωτ. 3022/8/834-β/26-11-2013 όμοια έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης όπου αναφέρεται: «Πλήρωμα 1: «…επί της Παύλου Μελά και Κεφαλληνίας έχει γύρω στα είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής… Κέντρο να γνωρίζετε, απ’ ότι διακρίνουμε υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές και κάτι ρόπαλα…» (πειστήριο αρχείου 450.wav).

Πλήρωμα: «Κέντρο βλέπουμε κάτι άτομα της Χρυσής Αυγής, κυνηγάνε έτερα άτομα επί της Τσαλδάρη. Τους κυνηγάνε για να τους πιάσουν» (πειστήριο αρχείου 453.wav).

Πλήρωμα: «Από Πέραμα, άτομα της Χρυσής Αυγής… Βλέπουμε άτομα να τρέχουν προς Κεφαλληνίας…» (πειστήριο αρχείου 461. Wav).

Εκφωνητής: «προς Κεφαλληνίας στην Αμφιάλη άτομα της Χρυσής Αυγής πεζά έχουν τραπεί σε φυγή..» (πειστήριο αρχείου 462.Wav».

Πλήρωμα: «Κέντρο ένα άτομο είναι… έχει… είναι αιμόφυρτο, ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο. Να προσέλθει το ΕΚΑΒ…» (πειστήριο αρχείου 466. Wav).

5) Την από 18-9-2013 ένορκη εξέταση ενώπιον του Υπαστυνόμου Α’ Αλ. Ντόμαρη του μάρτυρα Μιχ. Ξυπόλητου, ο οποίος καταθέτει τα εξής:

« ..Εκείνη την ώρα πέρασε μια Ομάδα της ΔΙΑΣ και μετά από λίγο, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε αυτός που μαχαίρωσε τον Παύλο (εν. Φύσσα). Πίσω του ακολουθούσαν και άλλα άτομα, με αυτοκίνητα και μηχανές. Αυτός ο άνδρας σταμάτησε, μας ρώτησε ποια ήταν η οδός Κεφαλληνίας, ο Παύλος του είπε και στη συνέχεια αυτός έφυγε…. Στο Αστυνομικό τμήμα έμαθα τι έγινε με τον Παύλο… οι Αστυνομικοί, επειδή δεν ήξεραν τι ακριβώς είχε γίνει, μας έβαλαν στο ίδιο κρατητήριο, με αυτόν που μαχαίρωσε τον Παύλο και που πιο πριν μας είχε ρωτήσει στο δρόμο, που ήταν η οδός Κεφαλληνίας…».

6) Τις από 18-9-2013 ένορκες προανακριτικές καταθέσεις των μαρτύρων Γεωργίου Δουλβαρη, Νικολάου Μαντά, Γεωργίου Ρώτα, Νικολάου Χατζηευστρατίου, Χρήστου Δεληγιάννη, Λεγάτου Αγγελικής, Καραγιαννίδου Παρασκευής, Μιχ. Ξυπόλυτου, Δημ. Μελαχροινόπουλου, Αναστ. Τσολακίδη, Σώρζου Δήμητρας καθώς και τις ενώπιον της Ανακρίτριας του ΣΤ’ Τμήματος Πρωτοδικείου Πειραιώς ένορκες καταθέσεις των μαρτύρων: από 25-9-2013 της Ζώρζου Δήμητρας, από 26-9-2013 των Νικολάου Μαντά, Μιχ. Ξυπόλητου, Δημ. Μελαχροινόπουλου, από 8-10-2013 των Χρ. Δεληγιάννη, Αγγ. Λεγάτου, Δημ. Μπάγιου, από 18-10-201 του Αχιλλέα Νικολάου, από 4-11-2013 του Ευστ. Κυργιώργη.

7) Μεταξύ δε ώρας 23.00′ και 23.30′ της 17ης-9-2013, είχε αποσταλεί από την Τ.Ο. Νίκαιας της «Χρυσής Αυγής» σε μέλη της γραπτό τηλεφωνικό μήνυμα με αποστολέα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» «Όλοι τώρα τοπική όσοι είσαστε κοντά, δεν θα περιμένουμε μακρινούς. Τώρα»

(βλ. αρχείο του κατασχεθέντος κινητού τηλεφώνου του κατηγορουμένου I. Καζαντζόγλου βλ. παρ.1.1 εισερχόμενα SMS Messages αριθ. 702).

8) Την από 5-10-2013 απολογία του κατηγορουμένου Ιωάννη Άγγου ενώπιον των Ανακριτών («Σημειώνω ότι δέχθηκα ένα μήνυμα περί ώρα 23.00′ από άγνωστο αριθμό που χρησιμοποιείται όπως κατάλαβα από την τοπική οργάνωση της Νίκαιας με το οποίο με καλούσαν να παρουσιαστώ οτα γραφεία αμέσως εκείνη την ώρα αλλά εγώ το αγνόησα, γιατί έβλεπα το ποδόσφαιρο…»). (Σχετ. No 38)

9) Το από 14-10-2013 απολογητικό υπόμνημα του κατηγορουμένου Αθανάσιου Τσορβά το οποίο επιβεβαιώνεται στην από 14-10-2013 απολογία του ενώπιον των Ανακριτών του Πρωτοδικείου Αθηνών καθώς και το από 04-02-2014 απολογητικό του υπόμνημα ως και την από 04-02-2014 απολογία του ενώπιον μας (Το περιεχόμενο του μηνύματος είχε ως εξής: «Όσοι βρίσκεστε κοντά στα γραφεία και μπορείτε να βοηθήσετε, ελάτε τώρα». Ερωτηθείς αν το μήνυμα που δέχθηκε ήταν αυτολεξεί: «Όλοι τώρα στην Τοπική. Όσοι είσαστε κοντά. Δεν θα περιμένουμε μακρινούς. Τώρα», απήντησε «μπορεί και το περιεχόμενο του δικού μου μηνύματος να ήταν αυτό. Δεν μπορώ να θυμηθώ μετά από τέσσερις καί πλέον μήνες»). (Σχετ No 38 και No 39).



και αυτό που καταρρίπτει τις απόψεις:
είναι αυτό: (συνοδηγός ρουπακιά)
"το βράδυ εκείνης της ημέρας παρακολουθούσα τηλεόραση όταν έλαβα γραπτό μήνυμα περί τις 23.00′ η ώρα, το οποίο μας καλούσε στην τοπική. Μου έκανε εντύπωση η ώρα και τηλεφώνησα στον Ρουπακιά, του ανέφερα το μήνυμα τον ρώτησα τι μας θέλουν και μου απάντησε: «δεν ξέρω, κλείσε, Θα σε πάρω». Τηλεφωνώ ύστερα στον Πατέλη, του λέω «κύριε Πατέλη τι μας θέλετε στην τοπική τέτοια ώρα,» και μου ζήτησε επιτακτικά να πάω μέσα σε χρόνο δέκα λεπτών στην τοπική, χωρίς να απαντήσει σχετικά στην ερώτησή μου“

λινκ για τα παραπάνω


απ' ότι το κόβω θα τους κλάνανε τ' αρχίδια αν ήταν οπαδική συμπλοκή, θα ήταν όλοι έξω και δε θα έτρεχε κάστανο
εκτός του ρουπακιά βέβαια.
τον άλλος που κρίθηκε ένοχος για συνέργεια(!?), ήταν στο αυτοκίνητο συνοδηγός και δεν συνεπλάκη μεταξύ του φύσσα και του ρουπακιά που παίζανε μάπες μόνοι τους.

θα έγραφα και άλλα αλλά το γαμήσαμε και ψόφησε το θέμα.
δεν έχει σημασία τι έγινε, σημασία έχει τι θέλουμε να πιστεύουμε.


εντιτ:
θέλω να τονίσω βέβαια και αυτό00:03:35 (ΠΛΗΡΩΜΑ): «Κέντρο τώρα έφυγαν. Πριν ήταν καμιά είκοσι – είκοσι πέντε που σας διαβιβάσαμε. Τώρα έχουν σπάσει».

00.05:20 (ΠΛΗΡΩΜΑ): «Κέντρο να άτομο είναι… έχει…
είναι αιμόφυρτο, ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του
έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο»
δολοφονία εκ προμελέτης και μέ σχέδιο μπροστά στά μάτια αστυνομικών καί χωρίς κράνος και κουκούλα σε κεντρικό δρόμο ?????
και με εντολή από τον αρχηγό γιά νά πάει ακόμα καλύτερα η χρυσή αυγή??
ούτε εισαγγελέας στην σομαλία δέν θα στηριζε τετοια πρόταση
μόνο ο ντογιακος.

υγ ειχα πει ότι θα πάψω να μιλάω μεχρι το δικαστηριο αλλά δέν τό αντεχω.....και θα μπενω αλλά ποιο σπάνια...
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
δολοφονία εκ προμελέτης και μέ σχέδιο μπροστά στά μάτια αστυνομικών καί χωρίς κράνος και κουκούλα σε κεντρικό δρόμο ?????
και με εντολή από τον αρχηγό γιά νά πάει ακόμα καλύτερα η χρυσή αυγή??
ούτε εισαγγελέας στην σομαλία δέν θα στηριζε τετοια πρόταση
μόνο ο ντογιακος.

υγ ειχα πει ότι θα πάψω να μιλάω μεχρι το δικαστηριο αλλά δέν τό αντεχω.....και θα μπενω αλλά ποιο σπάνια...
τι να κανει και αυτος ρε τυπε
οτι του λενε κανει
εχει και μια οικογενεια να θρεψει :rolleyes:
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
Ολόκληρο οπλοστάσιο

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, κατά τη διάρκεια των πολύμηνων ερευνών, οι διωκτικές αρχές κατάσχεσαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά και τα σπίτια στελεχών της, αφού όπλα και πυρομαχικά είχαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Ιωάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, ενώ στις τάξεις των μεσαίων στελεχών της ΧΑ, και ειδικά στο τάγμα εφόδου της Νίκαιας, εντοπίστηκε μεγάλος οπλισμός.

Σε σχέση με τα όπλα, χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας Ντογιάκος αναφέρει: "σε ηλεκτρονικά πειστήρια βρέθηκε μεγάλος αριθμός φωτογραφιών διαφόρων προσώπων, ακόμη και βουλευτών, τα οποία (...) κάνουν χρήση πυροβόλων όπλων, διαφόρων τύπων, όχι σε οργανωμένους και νόμιμους χώρους σκοποβολής, όπως π.χ. σκοπευτικούς ομίλους, αλλά στην ύπαιθρο".
και άλλο δημοσίευμα
το άρθρο της εφημερίδας αναφέρει για βαρύ οπλισμό,
ο ντογιάκος λέει ότι βρήκε φωτογραφίες.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.499
Κριτικές
22
Like
364
Πόντοι
5.795
και άλλο δημοσίευμα
το άρθρο της εφημερίδας αναφέρει για βαρύ οπλισμό,
ο ντογιάκος λέει ότι βρήκε φωτογραφίες.
δεν ημουν χρυση αυγη και εγινα με αυτες τις μαλακίες.....
άμα εχεις κανενα φίλο δικηγορο και σκαμπαζει λιγο απο ποινικα θα τραβας τα μαλια σου απο αυτα που θα σου πει???
ειναι η σκευωρια του αιωνα.....
ψευτικα ειναι όλα τα όπλα απο αυτα που πουλανε σε μαγαζια στην ομονοια και παιζουν παιχνιδια....
ρωτα οποιον ειδικο ξερεις...
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
δεν ημουν χρυση αυγη και εγινα με αυτες τις μαλακίες.....
άμα εχεις κανενα φίλο δικηγορο και σκαμπαζει λιγο απο ποινικα θα τραβας τα μαλια σου απο αυτα που θα σου πει???
ειναι η σκευωρια του αιωνα.....
ψευτικα ειναι όλα τα όπλα απο αυτα που πουλανε σε μαγαζια στην ομονοια και παιζουν παιχνιδια....
ρωτα οποιον ειδικο ξερεις...
Η δικη μου γνωμη μαλλον δεν σε ενδιαφερει ε?
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
Η δικη μου γνωμη μαλλον δεν σε ενδιαφερει ε?
εσύ είσαι οπαδός της ν.δ.
η γνωμη σου εξ ορισμού δεν μετράει.
είναι σαν να ρωτάς τον τσουκαλά αν πάει καλά η ομάδα.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
εσύ είσαι οπαδός της ν.δ.
η γνωμη σου εξ ορισμού δεν μετράει.
είναι σαν να ρωτάς τον τσουκαλά αν πάει καλά η ομάδα.
Αρα μετραει η γνωμη μονο χρυσαυγιτων για το θεμα της χρυσης αυγης.
Θεούλης.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.499
Κριτικές
22
Like
364
Πόντοι
5.795
Αρα μετραει η γνωμη μονο χρυσαυγιτων για το θεμα της χρυσης αυγης.
Θεούλης.
Αρα μετραει η γνωμη μονο χρυσαυγιτων για το θεμα της χρυσης αυγης.
Θεούλης.
η γνωμη του μπαλτακου δεν μετραει δηλαδή???
να υπολογίσω την γνωμη σου ποιο πολύ???
 

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Μηνύματα
6.351
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αρα μετραει η γνωμη μονο χρυσαυγιτων για το θεμα της χρυσης αυγης.
Θεούλης.

Για πες την γνώμη σου ρε "δεξιέ ζερό", εμένα μ' ενδιαφέρει γιατί ανέφεραν να ρωτήσουμε δικηγόρο, για πες.

ΥΓ: Αν είναι να με χρεώσεις, θα σου στείλω ΑΦΜ με πιμί για να κόψεις ΤΠΥ.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
Για πες την γνώμη σου ρε "δεξιέ ζερό", εμένα μ' ενδιαφέρει γιατί ανέφεραν να ρωτήσουμε δικηγόρο, για πες.

ΥΓ: Αν είναι να με χρεώσεις, θα σου στείλω ΑΦΜ με πιμί για να κόψεις ΤΠΥ.
Η εισαγγελικη προταση είναι ολοκληρωμενη και εμπεριστατωμενη, τα αδικήματα αυταπόδεικτα και οι καταδίκες όπως και η απαγορευση καθοδου της ΧΑ πλεον σε εκλογες δεδομενα.
 

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Μηνύματα
6.351
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Η εισαγγελικη προταση είναι ολοκληρωμενη και εμπεριστατωμενη, τα αδικήματα αυταπόδεικτα και οι καταδίκες όπως και η απαγορευση καθοδου της ΧΑ πλεον σε εκλογες δεδομενα.

Σ' ευχαριστώ Άλεξ.
 

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Μηνύματα
34.760
Like
6.240
Πόντοι
1.406
Η εισαγγελικη προταση είναι ολοκληρωμενη και εμπεριστατωμενη, τα αδικήματα αυταπόδεικτα και οι καταδίκες όπως και η απαγορευση καθοδου της ΧΑ πλεον σε εκλογες δεδομενα.
Kατσε ρε τυπε,εγω δικηγορος δεν ειμαι,ουτε εχω και καμια σχεση με τα νομικα,ξερω ομως οτι ενα και ενα κανουν δυο.Τι  παει να πει η καταδικη ειναι δεδομενη και τα αδικηματα αυταποδεικτα?Γι'αυτο δεν γινονται οι δικες?για να εξακριβωθει αν οι κατηγοριες ειναι αληθεις  και τα αδικηματα οντως διαπραχθηκαν. Και αν ναι να πανε φυλακη αν οχι να πανε σπιτια τους
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
Kατσε ρε τυπε,εγω δικηγορος δεν ειμαι,ουτε εχω και καμια σχεση με τα νομικα,ξερω ομως οτι ενα και ενα κανουν δυο.Τι  παει να πει η καταδικη ειναι δεδομενη και τα αδικηματα αυταποδεικτα?Γι'αυτο δεν γινονται οι δικες?για να εξακριβωθει αν οι κατηγοριες ειναι αληθης  και τα αδικηματα οντως διαπραχθηκαν. Και αν ναι να πανε φυλακη αν οχι να πανε σπιτια τους
Ζητηθηκε η γνωμη μου ως νομικού και την ειπα. Εννοείται ότι θα αποφασισει το δικαστηριο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom