Και γιατί δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο και ο Βουλγαράκης, ο Λαλιώτης, ο Γιώργος Παπανδρέου, Ο Σημίτης και και και και... ?
Γιατί θα το δώ λίγο παιδικά το θέμα. Προτιμώ να σπάει ο πάγκος του μικροπωλητή που είναι παράνομος και να πέφτει και καμιά ψιλή, παρά να πληρώνω ήδη τόσα χρόνια χαράτσια για λεφτά που φάγανε, να έχουν μειωμένη σύνταξη οι γονείς μου, να μη βρίσκουν οι φίλοι μου δουλειά, να μην είμαι δηλωμένος στην εργασία μου, να πληρώνω φόρους κερατιάτικους, να χανόταν το επικουρικό που ΠΛΗΡΩΝΑΝ οι γονείς μου για να το έχουν, να έχει γεμίσει η Αθήνα με τόσους αλλοδαπούς, αλλά να υπήρχαν κριτήρια της διαμονής τους όπως και στο εξωτερικό σύμφωνα με εγγυήσεις και μισθό που έχουν, να γίνεται λαθρεμπόριο τσιγάρων από κυριολεκτικά 100 πακιστανούς έξω από το Πολυτεχνείο. και και και και...
Αυτή η νεραιδόσκονη μας έφαγε μερικούς.
Κάποιοι επί χούντας λένε, "δε μπορούσαμε να βγούμε το βράδυ", και απαγορεύονταν πάνω από τρία άτομα. Μια μαλακία σας πιπίλισαν τα κανάλια και την πιπιλάει και το κάθε μαλακομπουκωμένο σήμερα.
Ενώ με τη Δημοκρατία σας, δε βγαίνουμε γιατί δεν έχουμε λεφτά, δεν πάμε παντού λόγω εγκληματικότητας, και το επίπεδο διαβίωσης έχει πέσει πιο κάτω και από τη στάθμη του νερού στην τουαλέτα μου.
Δεν κάνω διάλογο, απλά παραθέτω την άποψή μου.
Την Καλημέρα μου