apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αυτος εκανε και τον terminator?ασχετε κοντα επεσες
τυπε αυτος εκανε και τον terminator?ασχετε κοντα επεσες
αν θες να βρεις υπαλληλο κομματος να τον κωλλυσεις στον τοιχο εχουμε τον τζωννυ, εμενα για τα κακα της χουντας ή της χρυσης αυγης που ακομη δεν εχω ψηφισει καν, αλλα το εχω υποσχεθει στον τζωννυ να το κανω, δεν μου πεφτει λογος. εγω συγκρινω κακα πασοκ κακα χουντας βλεπω το πασοκ χειροτερο ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ. ειναι απολυτα νομιμο στην ελλαδα να εξηγω και να κρινω τα 3 κυρια πολιτευματα και να διαφωνω με το υπαρχον. αν ειχαμε χουντα και μιλουσα κατα της χουντας τοτε θα ηταν παρανομο, να εχουμε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ελευθερια λογω "δημοκρατιας"(που επαναλαμβανω ειναι αριστοκρατια-ολιγαρχια-αντιπροσωπευτισμος στην πραγματικοτητα) ειναι αστειο να λες οτι απαγορευεται να κρινεις το πολιτευμα ή την γνωμη του 30 ή 70 %.
τυπε και ο αντιπροσωπευτισμος ειναι τυπος δημοκρατιας....αλλο αν στην πραξη δεν λειτουργει οπως θα επρεπε...να εχουμε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ελευθερια λογω "δημοκρατιας"(που επαναλαμβανω ειναι αριστοκρατια-ολιγαρχια-αντιπροσωπευτισμος στην πραγματικοτητα)
αν θες να βρεις υπαλληλο κομματος να τον κωλλυσεις στον τοιχο εχουμε τον τζωννυ, εμενα για τα κακα της χουντας ή της χρυσης αυγης που ακομη δεν εχω ψηφισει καν, αλλα το εχω υποσχεθει στον τζωννυ να το κανω, δεν μου πεφτει λογος. εγω συγκρινω κακα πασοκ κακα χουντας βλεπω το πασοκ χειροτερο ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ. ειναι απολυτα νομιμο στην ελλαδα να εξηγω και να κρινω τα 3 κυρια πολιτευματα και να διαφωνω με το υπαρχον. αν ειχαμε χουντα και μιλουσα κατα της χουντας τοτε θα ηταν παρανομο, να εχουμε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ελευθερια λογω "δημοκρατιας"(που επαναλαμβανω ειναι αριστοκρατια-ολιγαρχια-αντιπροσωπευτισμος στην πραγματικοτητα) ειναι αστειο να λες οτι απαγορευεται να κρινεις το πολιτευμα ή την γνωμη του 30 ή 70 %.
τυπε δεν χαθηκε σαν τον λιαντινη στον ταυγετο?ο λακης ζει!
δεν απαντω στα κακως κειμενα της χρυσης αυγης ή της χουντας δεν ειμαι εκπροσωπος τους οπως ειναι εκπροσωπος του ΠΑΣΟΚ ο τζωννυ.Ξαναδιάβασε τι έγραψα, ξαναδιάβασε τι έγραψες και πες μου αν απάντησες και σε τι.
δεν απαντω στα κακως κειμενα της χρυσης αυγης ή της χουντας δεν ειμαι εκπροσωπος τους οπως ειναι εκπροσωπος του ΠΑΣΟΚ ο τζωννυ.
με κατηγορησες οτι ξεπερναω τα ορια μιλωντας για κρεμαλες και απαντησα βαζωντας τον λογο του ποιητη του ΠΑΣΟΚ για κρεμαλες.
αν η δηλωση του ηταν παρανομη μπορει να τον καλεσει εισαγγελεας εχει και το ονομα του και ολα δεν χρειαζεται να ψαξει για εμενα.
αν οι ιδιες οι κρεμαλες που εμφανιστηκαν σε διαδηλωσεις στην βουλη ειναι επισης παρανομες ως προτροπη προς εγκληματικη πραξη διπλα ηταν αστυνομικοι και θα επρεπε να επεμβουν και να συλλαβουν τους κομιστες. ειναι αστειο και να τα συζηταμε τετοια.
τι σημαινει η λεξη "αυτωσει" ρε οργιο????οχι δεν ειδα τιποτα, δεν παρακολουθω πολιτικη επικαιροτητα τοσο, ουτε εχω μεντορες οπως εγραψε ο αλλος ο παπαριδης. αν μου βρεις εναν κομμουνιστη τσε γκε βαρα να κανει στο συνταγμα αυτο που εχω για αβαταρ και υποστηριξε και πασοκσης ποιητης και εσυ μας πεταξες οτι αυτο το συνθημα ειναι παρανομο
τον ψηφιζω να τους αυτωσει και μετα συζηταμε για το τι πρεπει να κανει στην χωρα
τι σημαινει η λεξη "αυτωσει" ρε οργιο????
αληθεια ρε καθυστερημενε μπουρδελιω ,γραφει ο πτζπ74????μας σεβεσαι?Σέβεται το κοινό του σάιτ φίλε.
δεν καταλαβες. δεν ειναι παρανομη η διαμαρτυρια ή να ζητας κρεμαλες ως συνθημα οπως ειναι αντικανονικο μεσα στην ταξη να μιλανε και να κανουν φασαρια τα παιδια. ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ Ή ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΗΝΕΙ οχι να εισαι λαος απο κατω και να φωναζεις καλα τους κανετε κρεμαστε τους.Σωστά, αφού απαντάς "μα μόνο εγώ μιλάω Κυρία;;;;;;"
δεν καταλαβες. δεν ειναι παρανομη η διαμαρτυρια ή να ζητας κρεμαλες ως συνθημα οπως ειναι αντικανονικο μεσα στην ταξη να μιλανε και να κανουν φασαρια τα παιδια. ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ Ή ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΗΝΕΙ οχι να εισαι λαος απο κατω και να φωναζεις καλα τους κανετε κρεμαστε τους.
με λιγα λογια καταδικαστηκαν ο χιτλερ, οι αξιωματικοι του και στρατιωτες που εκαναν αγριοτητες στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο. κανενας γερμανος που φωναζε "χαηλ χιτλερ καψτε εβραιους μας ρουφηξαν το αιμα οι τοκογλυφοι" δεν προσηχθη σε δικη.
ο κασιδιαρης θα καταδικαστει για το χαστουκι στην κανελλη οχι εκατομυρια ελληνες που ειπαν σφαλιαρισε την ή υστερα μπραβο το φχαριστηθηκαμε.
γουσταρεις αυταρχικα με γκομενακια μωρη κωλοτρυπα????δε στο χα...για παθητικο με τραβελομαγνητη στο ον σε ειχα κοψει....ως υπσιλον ποτε θα μπεις λιγο να μας γλεντησεις???δεν καταλαβες. δεν ειναι παρανομη η διαμαρτυρια ή να ζητας κρεμαλες ως συνθημα οπως ειναι αντικανονικο μεσα στην ταξη να μιλανε και να κανουν φασαρια τα παιδια. ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ Ή ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΗΝΕΙ οχι να εισαι λαος απο κατω και να φωναζεις καλα τους κανετε κρεμαστε τους.
με λιγα λογια καταδικαστηκαν ο χιτλερ, οι αξιωματικοι του και στρατιωτες που εκαναν αγριοτητες στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο. κανενας γερμανος που φωναζε "χαηλ χιτλερ καψτε εβραιους μας ρουφηξαν το αιμα οι τοκογλυφοι" δεν προσηχθη σε δικη.
ο κασιδιαρης θα καταδικαστει για το χαστουκι στην κανελλη οχι εκατομυρια ελληνες που ειπαν σφαλιαρισε την ή υστερα μπραβο το φχαριστηθηκαμε.
δεν καταλαβες. δεν ειναι παρανομη η διαμαρτυρια ή να ζητας κρεμαλες ως συνθημα οπως ειναι αντικανονικο μεσα στην ταξη να μιλανε και να κανουν φασαρια τα παιδια. ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ Ή ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΗΝΕΙ οχι να εισαι λαος απο κατω και να φωναζεις καλα τους κανετε κρεμαστε τους.
μεταξυ των μικροαπατεωνων της χρυσης αυγης (αγνωστων μικροδικηγορων) και των μεγαλοαπατεωνων του ΠΑΣΟΚ (υπουργων και πρωθυπουργων) ευτυχως πλεον οι περισσοτεροι διαλεγουν και δινουν περισσοτερες ψηφους στην χα και το πασοκ κρεμεται απο κατω για να πεφτουν τα σταγονιδια στο προσωπο του καθε πασοκσηκαι ναζιστές και φτωχομπινέδες μικροαπατεώνες
Για πλαστογραφία και απάτη κατηγορείται ο 40χρονος δικηγόρος Χρ. Π., στέλεχος της Χρυσής Αυγής και μέλος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.
Συνελήφθη από την Ασφάλεια, καθώς φέρεται να εισέπραττε παράνομα χρήματα από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Ειδικότερα, ο 40χρονος δικηγόρος κατηγορείται ότι παραποιούσε δικαστικές αποφάσεις ώστε να φαίνεται ότι επέβαλαν την επιστροφή χρημάτων (π.χ. εγγυήσεων) σε κατηγορουμένους. Στη συνέχεια συνέτασσε πλαστά πληρεξούσια και εισέπραττε παράνομα τα χρήματα αυτά από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Από την έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι από τον Ιούνιο μέχρι προχθές, Δευτέρα, ο κατηγορούμενος επισκέφθηκε τρεις φορές το Ταμείο και απέσπασε παράνομα 9.150 ευρώ, ενώ τη στιγμή της σύλληψής του είχε μόλις αποπειραθεί να εισπράξει με την ίδια μέθοδο 2.415 ευρώ. Στο σπίτι και το αυτοκίνητό του αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν παραποιημένα έγγραφα και σφραγίδες που είχε υπεξαιρέσει.
Ο Χρ. Π. φέρεται να μετείχε ως υποψήφιος με την Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων στις εκλογές για τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Φεβρουάριο.
http://www.kathimerini.gr/787071/article/epikairothta/ellada/synelhf8h-stelexos--xa-gia-plastografia
αααα και δεν θέλω μαλακίες του τύπου "Δεν ήταν Χρυσή Αυγή ο τύπος" ή "Είδε φώς και μπήκε”
το όνομα αυτού Χρήστος Πιτσάκης του Δημητρίου υποψήφιος με την Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων στην εκλογές του δικηγορικού συλλόγου θεσσαλονίκης
και φυσικά εξέχων στέλεχος της συμμορίας σας
μεταξυ των μικροαπατεωνων της χρυσης αυγης (αγνωστων μικροδικηγορων) και των μεγαλοαπατεωνων του ΠΑΣΟΚ (υπουργων και πρωθυπουργων) ευτυχως πλεον οι περισσοτεροι διαλεγουν και δινουν περισσοτερες ψηφους στην χα και το πασοκ κρεμεται απο κατω για να πεφτουν τα σταγονιδια στο προσωπο του καθε πασοκση