Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

Επισκέπτης
Το μισό λάθος του κ. Μπαλτάκου



1.Ένας "ευφυής" άνθρωπος από άλλον αιώνα...

Ο κ Μπαλτάκος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μετά τη δημοσίευση του περίφημου βίντεο με τον κ. Κασιδιάρη, στο οποίο αποκαλύπτει ορθά-κοφτά πως στήθηκε η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής και πως χειραγωγήθηκε η "δικαιοσύνη", ώστε να προφυλακιστεί ολόκληρη η ηγεσία ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος [νόμιμου και με τη βούλα του Αρείου Πάγου...]  
Κι αντί να γκρεμιστεί το πολιτικό σύμπαν από τις απίστευτες αποκαλύψεις του πρώην Γ.Γ. της σαμαροβενιζελικής κυβέρνησης, ασκήθηκε δίωξη εναντίον του κ. Κασιδιάρη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Σαν να λέμε δηλαδή, να πιάνει ο σύζυγος στα πράσα τη γυναίκα του με τον εραστή και ο δικαστής να τον τιμωρεί επειδή "έπαιρνε μάτι!"

Έκτοτε ο κ. Μπαλτάκος εμφανίζεται αραιά και που στα καθεστωτικά ΜΜΕ [όλα τα ΜΜΕ είναι καθεστωτικά] και επαναλαμβάνει με βαριεστημένο ύφος τις ίδιες ακριβώς φράσεις. Ότι δηλαδή, έκαμε όσα έκαμε, επειδή ήθελε να "απεγκλωβίσει" τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και να τους γυρίσει πίσω στη στάνη της Νέας Δημοκρατίας.
Χωρίς φυσικά να γνοιαστεί ούτε τόσο δα, για το αν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι πρόθυμοι να "γυρίσουν στο μαντρί" ή τον έχουν γραμμένο και αυτόν και την πολιτική συμμορία του.

Το πράγμα θα ανήκε στο είδος των σέξυ ανέκδοτων [σαν αυτά με τον Τοτό], αν δεν έκρυβε από πίσω του τη θανάσιμη απειλή των καθεστωτικών διώξεων, που έχουν μετατρέψει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής σε πολιτικούς όμηρους του κάθε πολυπολιτισμικού ρουφιάνου.
Διότι πίσω από την ψυχρή μάσκα του πρώην φίλου του πρωθυπουργού, φωλιάζει η δηλητηριώδης γλώσσα της κόμπρας. Κι αυτή η διχαλωτή γλώσσα, δεν έχει άλλο σκοπό παρά να χειραγωγήσει, να δηλητηριάσει, να παραπλανήσει, να συσκοτίσει και να παρασύρει τους ελάχιστους εναπομείναντες Έλληνες πατριώτες, ώστε να γυρίσουν πίσω σε μια δράκα πολιτικών απατεώνων, που οργάνωσαν και εφαρμόζουν το σχέδιο αντικατάστασης του Ελληνικού λαού από αφροασιατικές μάζες [και "αλβανόφωνους" κατσαπλιάδες]

Ωστόσο ο καθ' υπερβολή ευφυής κ. Μπαλτάκος, κάμει ένα σοβαρό λάθος ανάλυσης, το οποίο εκτιμώ ότι θα του στοιχίσει σοβαρά στο μέλλον κι αυτουνού κι εκείνων που τον πατρονάρουν...
Περιορίζει τους Έλληνες εθνικιστές σε μια μερίδα μοναχά της νεοελληνικής κοινωνίας, που ως τα σήμερα, φαίνονταν να ακολουθούν πιστά τα εκάστοτε συντηρητικά κόμματα, είτε με την ονομασία της ΕΡΕ, είτε με την ονομασία της Νέας Δημοκρατίας [για να μην παμε παραπίσω, στη λαϊκή δεξιά και στον καιρό του Βενιζέλου...]
Είναι όμως έτσι?
Ή μήπως ο κ. Μπαλτάκος δεν έχει αντιληφθεί την Νέα Εποχή της παγκοσμιοποίησης και συλλογιέται ακόμα με όρους του περασμένου αιώνα, όπως οι κολλημένοι γραμματείς και συριζαίοι της αριστεράς?  
Διότι τι να την κάμεις την ευφυία και την πολιτικάντικη τσαχπινιά, αν βρίσκεσαι σε έναν άλλο αιώνα,όπου ακόμα οι άνθρωποι σφαγιαζονταν για "αδειανά κιβώτια"
Τα νέα προβλήματα λύνονται μοναχά με νέες λέξεις και σ' αυτές ο κ. Μπαλτάκος μοιάζει να είναι και βωβός και κωφός...  

2. Το μισό λάθος του κ. Μπαλτάκου

Σε συνέντευξη του στον απολύτως καθεστωτικό κ. Αιμίλιο Λιάτσο [22/9/2014, στο κανάλι Κοντρα, στις μία μετά τα μεσάνυχτα] ο πρώην "κολλητός" του κ. Σαμαρά, μίλησε για τη Χρυσή Αυγή.
Τα όσα είπε περιστρέφονταν γύρω από τον"επαναπατρισμό" των απολωλότων προβάτων της συντηρητικής παρατάξεως.
Συγκεκριμένα ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι άνθρωποι που έφυγαν από τη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα "έδειξε"και ορισμένες κοινωνικέ;ς τάξεις, όπως οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί, καθώς και οι φανατικοί ορθόδοξοι χριστιανοί.

Ο κ. Μπαλτάκος συνεπώς εκτιμά ότι ο βασικός κορμός των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής αποτελείται από αστούς "εθνικόφρονες" οικογενειάρχες, που ανήκουν πολιτικά στη Νέα Δημοκρατία και πρέπει πάση θυσία να γυρίσουν πίσω στο "μητρικό" τους κόμμα.
Έχει δίκιο μοναχά κατα το ήμισυ.
Το άλλο μισό είναι λάθος!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ένα ποσοστό των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου είναι άνθρωποι αστικών οικογενειών, που παραδοσιακά εντάσσονταν στον συντηρητικό χώρο και μάλιστα πολλοί από αυτούς υπηρέτησαν ή υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας [τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής ανάμεσα τους, το αποδείχνουν...]
Αυτό όμως είναι το ένα μισό του χρυσαυγίτικου σώματος.
Το άλλο μισό διαφεύγει από τον μεγαλοαστικό κόσμο στον οποίο μεγάλωσαν τόσο ο κ. Μπαλτάκος όσο και ο κ. πρωθυπουργός.

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές η Ελληνική Αυγή του κ. Κασιδιάρη έλαβε τα μεγαλύτερα ποσοστά της ακριβως στις περιοχές της Αθήνας, όπου άλλοτε μεσουρανούσε το ΚΚΕ.
Στον Βοτανικό, στα Πατήσια, στα Χαυτεία, στον Κολωνό, στο Μεταξουργείο.
Σε ολόκληρη την Αττική επίσης τα υψηλότερα ποσοστά της Χρυσής Αυγής καταγράφονται σε περιοχές που αποτελούσαν πρώην κάστρα της αριστεράς.
Στο Κερατσίνι, στη Νικαια, στη Δραπετσώνα, στους Αγίους Αναργύρους...
Εκεί όμως δεν κατοικούν και ούτε κατοικούσαν ποτέ μεγαλοαστικές οικογένειες, που ανήκαν κατά παράδοση στα συντηρητικά κόμματα.

Σε αντίθεση με όσα φαντάζεται ο κ. Μπαλτάκος, η μεγάλη δύναμη της Χρυσής αυγής δεν βρίσκεται διόλου στους "μπερδεμένους" μικροαστούς πρώην ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Βρίσκεται στο πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, στους νέους, στους άνεργους και στους καταπιεσμένους, σε αυτούς ακριβως που βάλθηκε να εξοντώσει πρώτους-πρώτους ο κολλητος του επί 35ετία Αντώνης σαμαράς.
Κι ακόμα χειρότερα για τον κ. Μπαλτάκο και τους ομοίους του, το πιο ρωμαλέο κομμάτι της Χρυσής Αυγής, είναι το μέλλον του Ελληνισμού που ακόμα δεν έχει εκφραστεί στις κάλπες, οι σημερνοί 16άρηδες, που σε λίγα χρόνια η οργή τους ίσως να πνίξει κι αυτόν και τους άλλους πολιτικούς παλαιοντολόγους της ξοφλημενης Νέας Δημοκρατίας.

Αρκεί μια γρήγορη ματιά στα ποιοτικά στοιχεία των στατιστικών, για να εννοήσει ένας σώφρων πολίτης, ότι το κύμα αντίστασης και αφύπνισης των ευρωπαϊκών λαώ, που μόλις γεννιέται, δεν έχει αποτυπωθεί ακόμα στο πολιτικό σκηνικό ως αρθρωμένος πολιτικός λόγος.
Ο νέος εθνικισμός αναμένει σε όλη την Ευρώπη τη γλώσσα που κυοφορείται στους τωρινούς εφήβους της και που σύντομα θα δώσει τους πνευματικούς της καρπούς.
Άνθρωποι σαν τον κ. Μπαλτάκο που αντιμετωπίζουν τους πολίτες σαν πρόβατα έτοιμα να μαντρωθούν, αδυνατούν να εννοήσουν το "άλλο μισό" της ελληνικής κοινωνίας [αλλά και των περισσότερων ευρωπαϊκών κοινωνιών] που έχει μάθει στο πετσί του τι παναπεί κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός, που έχει βιώσει άμεσα τη βία του Αφγανού και την πονηρία του Αλβανού, που έχει φάει αμέτρητες πόρτες ζητώντας μια δουλειά, την οποία έχει καπαρώσει ένας πακιστανός, που έχει ζήσει τον τρόμο του αντίφα και τη σκληρότητα του φορομπήχτη.

Το άλλο μισό του κόσμου της Χρυσής Αυγής δεν έχει καμία σχέση με τα πατριωτικά σαλόνια της παραδοσιακής δεξιάς. Το άλλο μισό του κόσμου της Χρυσής αυγής [και το πιο επαναστατικό] είναι σάρκα και αίμα των λαϊκών στρωμάτων.
Είναι οι άνεργοι του Περάματος και οι καταδιωκόμενοι της Νίκαιας, είναι οι νεοι και οι νεες που βλέπουν τις ελπίδες τους να βουλιάζουν στην παγκόσμια λεηλασία την οποία προωθούν εργολαβικά οι κολλητοί του κ. Μπαλτάκου.  
Το μισό λάθος του κ. Μπαλτάκου είναι πολύ σοβαρό,.
Γιατί όπως και η μισή αληθεια, είναι χειρότερο από το ψέμα...

Στην πολιτική όμως το λάθος ισοδυναμεί με έγκλημα. Κι αυτό θα το καταλάβει καλά ο κάθε κ. Μπαλτάκος αν προχωρήσει στη δημιουργία ενός πολιτικού αναχώματος προς τη Χρυσή Αυγή, ελπίζοντας να ξαναφέρει πίσω στην αγέλη όσους διέφυγαν.
Το πιθανότερο είναι ότι ένα τέτοιο κόμμα, θα αποσπάσει περισσότερους ψηφοφόρους από την καταρρέουσα [και κενή ιδεολογικά] Νέα Δημοκρατία, παρά θα της επαναφέρει!
Γιατί η πονηρή γλώσσα της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης, που μιλάει το καθεστώς, δεν έχει καμία εφαρμογή σε αυτιά ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ανοιχτά τα μάτια και τις ψυχές τους, για να καταλαβαίνουν πως η Ελλάδα μετατρέπεται ραγδαία σε ινδοκίνα της Ευρώπης...
Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες στο Κερατσίνι και στην Ξάνθη, δεν περιμένανε τον κ. Μπαλτάκο να τους μιλησει για έθνος ή για ελευθερία.
Ούτε καν περιμένανε τους μπαμπάδες τους και τις μαμάδες τους να τους μιλήσουνε για την πατρίδα [ο κ. Μπαλτάκος θα εκπλαγεί όταν μαθει πόσοι χρυσαυγίτες ανήκουν σε οικογένειες παλιών αριστερών, μεταξύ αυτών και εγώ...]

Το "άλλο μισό" της χρυσής Αυγής για το οποίο ο κ. Μπαλτάκος έχει μαύρα μεσάνυχτα, είναι η σάρκινη γροθιά της λαϊκής βούλησης, ενος έθνους που αρνείται να προσυπογράψει την εθνική και ιστορική του καταδίκη.

Κι αυτό δεν μαντρώνεται, ούτε χειραγωγείται...

 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
πέρα του εμετικού θεάματος το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί την απόλυτη ξεφτίλα όλων αυτών που μίλαγαν για αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς και σβάστικες. Ένα ένα τα 'επιχειρήματά' σας καταρρίπτονται από δράσεις της ηγετικής ομάδας του ίδιου σας κόμματος κάτι που θα έπρεπε να σας κάνει να νιώθετε τελείως βλάκες που παπαγαλίζατε ότι σας έλεγαν. Αλλά που μυαλό.
το θεαμα ανηλικων να συμμετεχουν σε εκδηλωσεις του ΚΚΕ σου προκαλει τον ιδιο εμετο ή τα εκατομμύρια θυματα του κομμουνισμου (σε αντιδιαστολη με τα καποια λιγοτερα εκατομυρια θυματα του ναζισμου-φασισμου) σε ολο τον κοσμο ηταν "εχθροι του λαου" και ως εκ τουτου δεν τρεχει τιποτα για το κομμα που εχει στην Ελλαδα 100.000 θυματα εναντι της χρυσης αυγης που εχει 1 φυσσα ως θυμα?
(τους 100νταδες μεταναστες που δαρθηκαν θα  τους βαλω στους θυτες που εισεβαλαν στην χωρα και οχι στα θυματα, σε παλιοτερες εποχες οι χωρες υπερασπιζονταν τα συνορα τους με σιδερο αυτη η συγχρονη ανθρωπια να αφηνουμε τον καθε πιθανο επικινδυνο  ή εχθρο να μπαινει επειδη εμφανιστηκε φτωχος στα συνορα με βρισκει αντιθετο)
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
πέρα του εμετικού θεάματος το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί την απόλυτη ξεφτίλα όλων αυτών που μίλαγαν για αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς και σβάστικες. Ένα ένα τα 'επιχειρήματά' σας καταρρίπτονται από δράσεις της ηγετικής ομάδας του ίδιου σας κόμματος κάτι που θα έπρεπε να σας κάνει να νιώθετε τελείως βλάκες που παπαγαλίζατε ότι σας έλεγαν. Αλλά που μυαλό.
Μολαταυτα ο ελληνικος λαος τους δινει 10% "επειδη φτωχυνε". Κι εγω τους λεω οτι φτωχος που ψηφιζει τετοιους, αξιζει να ψοφησει απο την πεινα.
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
Μολαταυτα ο ελληνικος λαος τους δινει 10% "επειδη φτωχυνε". Κι εγω τους λεω οτι φτωχος που ψηφιζει τετοιους, αξιζει να ψοφησει απο την πεινα.

εγώ λέω ότι σε εκείνους που εξακολουθούν να ψηφίζουν τους πασοκονουδού που μας κατέστρεψαν επειδή φοβούνται "να μην φτωχύνουν" και αυτοί αξίζουν βελόνες στα νύχια τους :)
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δεν αισθανεσαι ντροπη ως εκπαιδευτικος, που εγραψες ενα ποστ για να δωσεις ελαφρυντικο για το αποτροπαιο θεαμα ενος μικρου παιδιου ντυμενου ναζιστικα?
γιατι να ντραπω?
επι μεταξα ολα τα παιδια ετσι τα μαθαιναν να χαιρετανε στο σχολειο και στην νεολαια μεταξα που τα ενετασαν.
τοσο ασχημο ηταν?
ή μηπως εγιναν χιτλερακια και δεν υπερασπιστηκαν την Ελλαδα οταν ηρθαν οι ιταλοι φασιστες και γερμανοι ναζι  :uglystupid: :uglystupid:
ενωμενοι ολοι ελληνες υπο την αρχηγια του εθνικιστη ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ μεταξα πολεμησαμε τον αξονα της φασιστικης ιταλιας - ναζιστικης γερμανιας.
αν δεν εχετε κατι ουσιαστικο να κατηγορησετε μεταξα ή χρυση αυγη σας φταιει ο χαιρετισμος και η σβαστιγκα.
σε λιγο θα μας πειτε οτι προτιματε να ζησετε σε τουρκικη δημοκρατια παρα σε ελληνικη δικτατορια  :2funny:
 

Επισκέπτης
γιατι να ντραπω?
επι μεταξα ολα τα παιδια ετσι τα μαθαιναν να χαιρετανε στο σχολειο και στην νεολαια μεταξα που τα ενετασαν.
τοσο ασχημο ηταν?
ή μηπως εγιναν χιτλερακια και δεν υπερασπιστηκαν την Ελλαδα οταν ηρθαν οι ιταλοι φασιστες και γερμανοι ναζι  :uglystupid: :uglystupid:
ενωμενοι ολοι ελληνες υπο την αρχηγια του εθνικιστη ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ μεταξα πολεμησαμε τον αξονα της φασιστικης ιταλιας - ναζιστικης γερμανιας.
αν δεν εχετε κατι ουσιαστικο να κατηγορησετε μεταξα ή χρυση αυγη σας φταιει ο χαιρετισμος και η σβαστιγκα.
σε λιγο θα μας πειτε οτι προτιματε να ζησετε σε τουρκικη δημοκρατια παρα σε ελληνικη δικτατορια  :2funny:


Πω ρε κάψιμο λέμε. Εσύ δεν έχεις καμία ελπίδα τυπε μου. Χειρότερος κι από τον Alex eisai.
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
Όταν ο Κασιδιάρης κατήγγελλε τα άτοκα δάνεια των βουλευτών…
daneia_vouleftwn.jpg

Μετά την αποκάλυψη του «Eθνους της Κυριακής» για πέντε βουλευτές του κόμματος που… βούτηξαν τα ναζιστικά τους χέρια στο βάζο με το μέλι των βουλευτικών προνομίων, άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως πήγαν στο… γκισέ της Βουλής για να διευκολυνθούν.

Εκτός από την πρώτη φουρνιά (Η. Παναγιώταρος, Ν. Μίχος, Δ. Κουκούτσης, Κ. Μπαρμπαρούσης και Χρ. Αλεξόπουλος), ακόμη δύο… αντισυστημικά πρωτοπαλίκαρα της ΧΑ αιτήθηκαν και έλαβαν από τη Βουλή περίπου 10 με 15.000 ευρώ. Πρόκειται για τον στενό συνεργάτη και πρώην «γαμπρό» του Νίκου Μιχαλολιάκου, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγο, οι οποίοι έλαβαν τα χρήματα από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας της Βουλής. Οι δόσεις για το άτοκο δάνειο θα παρακρατούνται από τη βουλευτική τους αποζημίωση -όπως και των υπολοίπων- για την επόμενη τετραετία, χωρίς φυσικά να επιβαρύνονται με τόκους, όπως συμβαίνει για όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων για τα άτοκα δάνεια των χρυσαυγιτών σόκαρε πολλούς από τους υποστηρικτές και ψηφοφόρους του φασιστικού μορφώματος που για ακόμη μία φορά κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο στη Βουλή και στα γραφεία τους, διαμαρτυρόμενοι για τις ασυνέπειες μεταξύ λόγων και έργων των βουλευτών της ΧΑ. Οπως και μετά τις αποκαλύψεις για τους διορισμούς-ρουσφέτια ανιψιών, συζύγων και λοιπών συγγενών, τα μέλη της οργάνωσης ένιωσαν ότι για μία ακόμη φορά είχαν προδοθεί από εκείνους που ψήφισαν για τις αντισυστημικές τους υποσχέσεις. Για την ιστορία, η επίσημη ιστοσελίδα των ναζιστών δεν εξέδωσε ούτε μία ανακοίνωση για το θέμα, προσπαθώντας να το αφήσει να… περάσει στα ψιλά της επικαιρότητας.

Καταγγέλλουν την κλεπτοκρατία

Οι ίδιοι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του μορφώματος, πάντως, είχαν φροντίσει να καλλιεργήσουν μεγάλες προσδοκίες για το καταγγελτικό τους προφίλ μέσα στη Βουλή. Με ερωτήσεις κατά… ριπάς, στρέφονταν κατά των προνομιακών όρων των δανείων στους βουλευτές, το αφορολόγητο και τη βουλευτική αποζημίωση. Ειδικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης έχει καταθέσει τουλάχιστον πέντε ερωτήσεις σχετικά με τα προνόμια των «εθνοπατέρων» και «το σύστημα της κλεπτοκρατίας μέσα στο άντρο της απάτης και της διαφθοράς του». Την ίδια ώρα, οι ομοϊδεάτες και συναγωνιστές του έκαναν αυτά ακριβώς που οι ίδιοι κατηγορούσαν!

Τον Φεβρουάριο του 2013, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθετε ερώτηση στη Βουλή καταγγέλλοντας το καθεστώς των άτοκων δανείων που δίνονται στους βουλευτές, ενώ μόλις τέσσερις μήνες μετά, επτά (τότε) βουλευτές του κόμματος έμπαιναν στη μακρά λίστα των δανειοδοτούμενων βουλευτών (ξεπερνούν τους 100). Μάλιστα είναι -υποτίθεται- τόσο «σκληρή» η γραμμή του κόμματος απέναντι στα άτοκα δάνεια αλλά και τα παντός είδους προνόμια που έχουν οι εθνοπατέρες που λαμβάνουν περίπου 6.500 ευρώ «καθαρά» τον μήνα ο καθένας, που την ερώτηση Κασιδιάρη την έχουν ακόμα αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Η ερώτηση που δεν φαίνεται να… άγγιξε τους πέντε βουλευτές του κόμματος απευθυνόταν στους υπουργούς Οικονομικών και Επικρατείας με τίτλο «Στην Ελλάδα του τρίτου μνημονίου, οι βουλευτές λαμβάνουν δάνεια με προνομιακούς όρους». Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για «αλληλοβοήθεια» ανθρώπων που λαμβάνουν περίπου 6.500 ευρώ «καθαρά» τον μήνα ο καθένας.

Oπως ανέφερε ο ερωτών βουλευτής «καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα προνόμια που απολαμβάνουν οι βουλευτές. Προνόμια που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη λιτότητα που επιβάλλεται στον απλό Eλληνα και την κατάργηση κάθε δομής κοινωνικού κράτους λόγω μνημονίου».

«Η διατήρηση του θεσμού της χορήγησης δανείων με προνομιακούς όρους σε πρώην και νυν βουλευτές από το ταμείο αλληλοβοήθειας βουλευτών, προκαλεί τη δικαιολογημένη οργή των συμπολιτών μας», συμπληρώνει ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Και συνεχίζει: «Τη στιγμή που οι στρόφιγγες των τραπεζών έχουν κλείσει για τα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, οδηγώντας στη οικονομική καταστροφή χιλιάδες Eλληνες, οι βουλευτές έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν άνευ προϋποθέσεων και με ταχύτατες διαδικασίες δάνεια με μηδενικό σχεδόν επιτόκιο. Πρόκειται σαφώς για ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της Βουλής, το οποίο πρέπει να λάβει τέλος το συντομότερο δυνατόν», καταλήγει.

«Καταγγέλλει» και την τρόικα

Οχι μόνο δεν έλαβε τέλος η χορήγηση των δανείων, αλλά επτά συνάδελφοί του λίγους μήνες μετά έκαναν χρήση και με το παραπάνω. Αίσθηση πάντως προκαλούν και τα ερωτήματα που υπέβαλε ο κ. Κασιδιάρης στους υπουργούς Οικονομικών και Επικρατείας. Και ειδικότερα το…κλείσιμο του ερωτηματολογίου που αναφέρει «για ποιο λόγο η τρόικα, η οποία διατάσσει το πετσόκομμα των αποδοχών και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, ”παρέλειψε” να επιβάλει την κατάργηση του σκανδαλώδους αυτού προνομίου των βουλευτών», διερωτάται.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής ζητούσε επίσης να πληροφορηθεί από τους υπουργούς «σε τι ποσό ανέρχονται τα δάνεια που έχουν εκταμιευθεί από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας βουλευτών από τη σύστασή του μέχρι και σήμερα; Σε τι ποσό ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις των δανειοληπτών και σε ποιες ενέργειες έχουν προβεί για την είσπραξη των οφειλομένων;

Με ποιο ποσό επιβαρύνονται οι Eλληνες πολίτες ετησίως για τη λειτουργία του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, αλλά και με ποιες προϋποθέσεις και για ποιες αιτίες το ταμείο αποφασίζει για τη χορήγηση δανείων;».


Για την… ιστορία, στις απαντήσεις τους, τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας όσο και ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης δήλωναν αναρμόδιοι και παρέπεμπαν στη Βουλή. Το καλοκαίρι πάντως που ακολούθησε οι επτά βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζήτησαν και με τις ίδιες «άψε-σβήσε» διαδικασίες πήραν τα άτοκα δάνειά τους.

Στην ίδια λογική, του «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις», κινούνται αρκετές ακόμη ερωτήσεις των βουλευτών της ΧΑ. Με βαρύγδουπους τίτλους όπως «παραμένουν υπέρογκοι οι μισθοί των βουλευτών και προκλητικά τα προνόμια του πολιτικού συστήματος» και διατυπώσεις τύπου «την ώρα που ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται για να αποκομίζουν τεράστια υπερκέρδη από παράνομα τοκοχρεολύσια οι δανειστές μας, τα προνόμια του πολιτικού μας συστήματος παραμένουν ανέγγιχτα», οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του φασιστικού μορφώματος έδιναν παραστάσεις μέσα στη Βουλή προς… δημόσια κατανάλωση. Μόνο που στα… πριβέ του κοινοβουλίου, έβαζαν στην τσέπη τα βουλευτικά τους προνόμια, εκμεταλλευόμενοι όλα όσα οι ίδιοι κατήγγελλαν…

Επιδρομές με ΙΧ της Βουλής!

Στο πλαίσιο της υποτιθέμενης πλήρους άρνησης των βουλευτικών προνομίων, οι εκλεγμένοι της ΧΑ είχαν δηλώσει δημοσίως ότι δεν θα καταδεχθούν να λάβουν αυτοκίνητα που δικαιούνταν ως βουλευτές για να μην επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. Oχι μόνο δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους, αλλά, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ο Γιάννης Λαγός πρωταγωνιστούσε σε αιματηρές επιθέσεις με το αυτοκίνητο της Βουλής!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ. Λαγός επέβαινε στο βουλευτικό του αυτοκίνητο όταν οι χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν έφοδο στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο» στις 10 Ιουλίου του 2013. Η αστυνομία που προσέτρεξε κατέγραψε τους αριθμούς όσων δίτροχων πρόλαβε, καθώς και την πινακίδα ενός αυτοκινήτου. Με τον σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία leasing. Και όταν ρωτήθηκε εγγράφως, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι μισθωμένο στη Βουλή των Ελλήνων.

Τον Φεβρουάριο του 2014 η Βουλή ξεκαθάρισε ότι το αυτοκίνητο αυτό της Βουλής που μετείχε στην επίθεση εναντίον του «Συνεργείου» έχει δοθεί στον Ιωάννη Λαγό, για το διάστημα από 5.7.2012 έως 30.9.2014. Ο βουλευτής είχε αναγνωριστεί από μάρτυρες ως επικεφαλής της επίθεσης.

Από τα μηνύματα στο κινητό του προκύπτει η συμμετοχή του: «Πλάκα, πλάκα, το συνεργείο είχε δουλειά, 50 μηχανάκια, χα», του λέει ένας. Και ένας άλλος: «Δηλαδή τους αλλάξατε τα λάδια και τους γρασάρατε;».

 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
το θεαμα ανηλικων να συμμετεχουν σε εκδηλωσεις του ΚΚΕ σου προκαλει τον ιδιο εμετο ή τα εκατομμύρια θυματα του κομμουνισμου (σε αντιδιαστολη με τα καποια λιγοτερα εκατομυρια θυματα του ναζισμου-φασισμου) σε ολο τον κοσμο ηταν "εχθροι του λαου" και ως εκ τουτου δεν τρεχει τιποτα για το κομμα που εχει στην Ελλαδα 100.000 θυματα εναντι της χρυσης αυγης που εχει 1 φυσσα ως θυμα?
(τους 100νταδες μεταναστες που δαρθηκαν θα  τους βαλω στους θυτες που εισεβαλαν στην χωρα και οχι στα θυματα, σε παλιοτερες εποχες οι χωρες υπερασπιζονταν τα συνορα τους με σιδερο αυτη η συγχρονη ανθρωπια να αφηνουμε τον καθε πιθανο επικινδυνο  ή εχθρο να μπαινει επειδη εμφανιστηκε φτωχος στα συνορα με βρισκει αντιθετο)
Δεν αισθανεσαι ντροπη ως εκπαιδευτικος, που εγραψες ενα ποστ για να δωσεις ελαφρυντικο για το αποτροπαιο θεαμα ενος μικρου παιδιου ντυμενου ναζιστικα?
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.340
Κριτικές
9
Like
4.696
Πόντοι
1.830
Δεν αισθανεσαι ντροπη ως εκπαιδευτικος, που εγραψες ενα ποστ για να δωσεις ελαφρυντικο για το αποτροπαιο θεαμα ενος μικρου παιδιου ντυμενου ναζιστικα?

:2funny: :2funny: :2funny:
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Αν δεν σε πειραζει, προτιμω ελληνικη δημοκρατια.
ουτοπια μεχρι να αρχισουν τα δημοψηφισματα απο το ιντερνετ και να καταργηθει η βουλη.
αντιπροσωπευτισμο εχουμε τωρα δηλαδη αριστοκρατια αν εφαρμοζεται καλα ή ολιγαρχια αν εφαρμοζεται ασχημα.
 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
καταδικαστεο και ολα ωραια.Και να του παρουν την εποπτεια των παιδιων δεν εχω κανενα προβλημα.
Αλλα αφου γινει η αρχη με αυτον να τιμωρηθει και ο πολιτικος χωρος που χρησιμοποιει παιδια παραμασχαλα για να διαμαρτυρηθει.Για παραδειγμα αυτη η εικονα.
URL]]
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
εγώ λέω ότι σε εκείνους που εξακολουθούν να ψηφίζουν τους πασοκονουδού που μας κατέστρεψαν επειδή φοβούνται "να μην φτωχύνουν" και αυτοί αξίζουν βελόνες στα νύχια τους :)
Καμια δικαιολογια στην ψηφο στο ναζισμο.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
γιατι να ντραπω?
επι μεταξα ολα τα παιδια ετσι τα μαθαιναν να χαιρετανε στο σχολειο και στην νεολαια μεταξα που τα ενετασαν.
τοσο ασχημο ηταν?
ή μηπως εγιναν χιτλερακια και δεν υπερασπιστηκαν την Ελλαδα οταν ηρθαν οι ιταλοι φασιστες και γερμανοι ναζι  :uglystupid: :uglystupid:
ενωμενοι ολοι ελληνες υπο την αρχηγια του εθνικιστη ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ μεταξα πολεμησαμε τον αξονα της φασιστικης ιταλιας - ναζιστικης γερμανιας.
αν δεν εχετε κατι ουσιαστικο να κατηγορησετε μεταξα ή χρυση αυγη σας φταιει ο χαιρετισμος και η σβαστιγκα.
σε λιγο θα μας πειτε οτι προτιματε να ζησετε σε τουρκικη δημοκρατια παρα σε ελληνικη δικτατορια  :2funny:
Αν δεν σε πειραζει, προτιμω ελληνικη δημοκρατια.
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Συντομα θα ειστε μια αναμνηση.
μακαρι να επιστρεψουν οι παχιες αγελαδες και να αποτελεσει η χρυση αυγη αναμνηση.
σε καιρους κρισεων και αναγκης χρειαζονται οι ηρωες και οι ηγετες τυπου μεταξα, παπαδοπουλου και αλλων αρχιδατων στρατιωτικων που αναλαμβαναν και με πραξικοπηματα οπως ο πλαστηρας, κονδυλης, παγκαλος παππους. σε ειρηνη και ευμαρεια ακομη και με τον εβραιο, στρατιωτη του αμερικανικου ναυσταθμου, ανδρεα παπανδρεου, το γενος μινεϊκο, να μας καταχρεωνει μια χαρα περασε η δεκαετια 80
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Η Δημοκρατια του ιντερνετ?
η ελβετοι την εφαρμοζουν πολλα χρονια εν μερει,
και χωρις ιντερνετ.
απλα σημερα με το ιντερνετ και τους κωδικους (οπως της εφοριας) ειναι πολυ ευκολο και πολυ πιο οικονομικο απο τις εκλογες (θεσμος της αριστοκρατιας-ολιγαρχιας)
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καταδικαστεο και ολα ωραια.Και να του παρουν την εποπτεια των παιδιων δεν εχω κανενα προβλημα.
Αλλα αφου γινει η αρχη με αυτον να τιμωρηθει και ο πολιτικος χωρος που χρησιμοποιει παιδια παραμασχαλα για να διαμαρτυρηθει.Για παραδειγμα αυτη η εικονα.
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/09/22/finalist456.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τους προκαλει εμετο ενα παιδακι να φορα σβαστιγγα
πολλα παιδακια να συμμετεχουν σε εκδηλωσεις με σφυροδρεπανα δεν τους καιγεται καρφι εχουν παθει ανοσια.
φαινεται τα γυναικοπαιδα που εξαφανισε ο κομμουνισμος αν και περισσοτερα ειχαν μικροτερη αξια απο τα γυναικοπαιδα που εξαφανισε ο ναζισμος.
ακομη και σημερα αναφερουν το πολιτευμα της σοβιετιας, της ανατολικης γερμανιας, της κινας , της βορειας κορεας, της κουβας "δημοκρατια"  :2funny: λες και μπορει ο δημος που κρατει αν θελει να βγαλει βασιλοφρωνα ή καπιταλιστη στην εξουσια  :2funny: :2funny:
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.283
Πόντοι
8.006
ουτοπια μεχρι να αρχισουν τα δημοψηφισματα απο το ιντερνετ και να καταργηθει η βουλη.
αντιπροσωπευτισμο εχουμε τωρα δηλαδη αριστοκρατια αν εφαρμοζεται καλα ή ολιγαρχια αν εφαρμοζεται ασχημα.
Η Δημοκρατια του ιντερνετ?
 

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.366
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Αρα κουλ, συνέχιζε να υποστηρίζεις και να ψηφίζεις τύπους που βάζουν μωρά παιδάκια να φωνάζουν χάιλ χίτλερ. Έτσι κι αλλιώς δηλωμένος ναζιστής είσαι κι εσύ.
μη βαζεις λογια στο στομα μου.
αντιπασοκσης και αντιολυμπιακος εχω δηλωσει και πιο παλια ΠΑΟΚ
τα αλλα ειναι δικες σου ταμπελες.
ειμαι της αποψης να μπει καποιος (και αυτη την στιγμη ο πιο τρελος που μπορει να κανει κατι τετοιο ειναι οι ναζι της χρυσης αυγης) να εκτελεσει-κρεμασει αυτους που κυβερναν τα τελευταια 40 χρονια για να γινει καθαρση και να φοβηθουν οσοι μπλεκονται με εξουσια να ξανακανουν τις ιδιες προδοσιες. και μετα το συζηταμε αν συμφερει η λυση της αριστερας ή της δεξιας πχ στα οικονομικα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom