- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Ναι, και τέτοια εμετικά για νεκρό σκοτωμένο από κάθαρμα σκατόψυχο φασίστα μην ξαναγράψεις.
Ναι, και τέτοια εμετικά για νεκρό σκοτωμένο από κάθαρμα σκατόψυχο φασίστα μην ξαναγράψεις.
αφου γραφεις μαλακες..πολυ καλα σε κανει...Φασιστας εισαι εσυ ρε 2ρη φορα που με σβηνεις!!!!
αφου γραφεις[size=10pt] ΑΛΗΘΕΙΕΣ[/size].πολυ καλα σε κανει...
σωστος ο αντΝαι, και τέτοια εμετικά για νεκρό σκοτωμένο από κάθαρμα σκατόψυχο φασίστα μην ξαναγράψεις.
σας διχασαν γιατι ειστε χαζοι κ μαλ..ες στην Ελλαδα απο παντα... :SΤωρα μας διχασανε σε φασιστες και αντιφασιστες, χουντικούς και δημοκρατες κλπ.
οι αληθειες ποιες ειναι???τι σχεση εχουν ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι που εγραψες σε σχεση με τον φυσσα???
σκοτωσου κι εσυ να σε κανουνε αγαλμα τοτε...Εγω ανεφερα φυσσας πουθενα.... εγω ειπα οτι αν σε μαχαιρωσει χρυσαυγητης οποιος κ αν εισαι οτι κ αν εισαι θα σε κανουν ηρωα και θα σου στησουν κ αγαλμα απο οτι φενετε....εεεε παει πολλυ ρε φιλε!!!
Όταν η απώλεια 2 γονέων γίνετε κομματικη εκμεταλευση όταν η ανάγκη έκφρασης του πόνου τους πρέπει να είναι συμβολικά ενάντια στον φασισμό τότε ο απων γίνετε ένα χρονο μετα άγαλμα.....???
σκοτωσου κι εσυ να σε κανουνε αγαλμα τοτε...
θα αναφερεσαι μαλλον στον ευρωβουλευτη φοντουλη...Όταν η απώλεια 2 γονέων γίνετε κομματικη εκμεταλευση
Εγω ανεφερα φυσσας πουθενα.... εγω ειπα οτι αν σε μαχαιρωσει χρυσαυγητης οποιος κ αν εισαι οτι κ αν εισαι θα σε κανουν ηρωα και θα σου στησουν κ αγαλμα απο οτι φενετε....εεεε παει πολλυ ρε φιλε!!!
Όταν η απώλεια 2 γονέων γίνετε κομματικη εκμεταλευση όταν η ανάγκη έκφρασης του πόνου τους πρέπει να είναι συμβολικά ενάντια στον φασισμό τότε ο απων γίνετε ένα χρονο μετα άγαλμα.....???
δεν ειχαν εμπορικοτητα,,μπραβοφατσες,,,,αλλιως το ιδιο ειναι,,κι αυτοι σκοτωθηκαν για κατι που στο μυαλο τους φανταζε σπουδαιοεπρεπε και σεις ρε τυπε τους 2 χρυσαυγιτες π τους σκοτωσαν μετα τον φυσσα να τους κανατε Αγιους Χρυσαυγιτες
σκοτωσου κι εσυ να σε κανουνε αγαλμα τοτε...
η ΧΑ δεν ειναι φασιστες παντως
ειναι ελειματικες προσωικοτητες επι το πλειστον,εξαιρω πχ το γουδη,που μεσω του κοματος-ομαδα βρηκαν διεξοδο στην ανουσια κι ασκοπη υπαρξη τους ..
μαζευτηκαν κι ολοι οι αποτυχημενοι απολυμενοι μπραβοι της νυχτας κι εδεσε το γλυκο
οτι κ ναναι μιλα σωστα σε πολλα θεματα,εχει κι αυτος κοληματα βεβαια,,ξεδιαλεγεις κ παιρνειςχρήστος γούδης αγαπημένη τεκτονάρα
οτι κ ναναι μιλα σωστα σε πολλα θεματα,εχει κι αυτος κοληματα βεβαια,,ξεδιαλεγεις κ παιρνεις
Κι εγω τον πηγαινα τον Γουδη παλια. Πολυ παλια, οχι πια ομως.δεν το είπα ειρωνικά μαν τον πάω από παλιά τον γούδη ;)