δεν βλεπω καμμία σχέση μεταξύ Τραγάκη και ΙΜΕΠΟ ... έχεις καμμία αξιόπιστη πηγή που να λέει διαφορετικά ??
ΥΓ εξάλλου για τον Τζήμερο δεν ήταν η κουβέντα ??
Ο τραγακης μπηκε τσοντα για την αξιοπιστια σας !!!! βουρλο !!!!
δεν βλεπω καμμία σχέση μεταξύ Τραγάκη και ΙΜΕΠΟ ... έχεις καμμία αξιόπιστη πηγή που να λέει διαφορετικά ??
ΥΓ εξάλλου για τον Τζήμερο δεν ήταν η κουβέντα ??
τι διαφορα θελεις να αποδειξεις ?? οτι πηραν ναι ή οχι λεφτα απο το δημοσιο ταμειο ??? τι Ιδρυμα ,τι ινστιτουτο ρε γερο.....ο αλλος ελεγε για τον τζημερο οτι δεν πηρε λεφτα απο πουθενα και εγω του εβαλα αθρο...απο εκει και περα δεν με μοιαζει εαν ειναι ινστιτουτο ή ιδρυμα ...και εσυ τωρα το ανακαλυψες !!!!
τι ακριβώς άρθρο έβαλες ?? ότι πήρε λεφτά από κάποιον φορέα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ???
γιατί ο φορέας που λέει το άρθρο αυτό είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ... αλλά και ακόμη και να έκαναν λάθος στον τίτλο και να είναι το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ιδιωτικός φορέας είναι και δεν έχει σχέση με το δημόσιο (εταιρική ή μετοχική)...
καλως την πουτσα .....ψαξε καλυτερα εσυ.....εχεις ολο το βραδι μπροστα σου !!!
Νευράκια ;
λαθος ξε λαθος ρε βουρλο......ως ιδιωτικος φορες μας λες οτι δεν παιρνει λεφτα απο δημοσιο ????το εννοεις αυτο ???? εισαι γερος και καταλαβαινω .....
εμ πεταχτηκες σαν πουτσα στην μεση του πουθενα να πεις οτι εψαξες αλλα δεν βρηκες.....αρα σωστα σε "σκαμπιλισα" !!!
Αφου ρε φιλε δεν βρήκα το " ιδρυμα μεταναστευτικής πολιτικής " .
Μήπως εννοείς το ΙΜΕΠΟ ;
Τελείως αναξιόπιστο και διεφθαρμενο το ΙΜΕΠΟ
με διευθυντή κάποτε τον τραμπάκουλα τον Κοτζιά .
και ο φαρμακοποιός παίρνει λεφτά από το δημόσιο για τα φάρμακα που δίνει στους ασφαλισμένους
και ο γιατρός παόρνειο λεφτά από το δημόσιο για τις εξετάσεις που κάνει στο ιατρείο του σε ασφαλισμένους
και το ΚΤΕΛ παίρνει λεφτά από το δημόσιο για τις μεταφορές των μαθητών
και ο καφετζής της στοάς παίρνει λεφτά από το δημόσιο αν πηγαίνει καφέδες στο γραφείο του υπουργού που είναι στον 7ο όροφο του κτιρίου
και η πιτσαρία που έκανε μια πίτσα ντελίβερι στον γενικό γραμματέα που έμεινε στο γραφείο μέχρι αργά λεφτά από το δημόσιο παίρνει...
τι πάει να πεί αυτό ?? όποιος παρέχει υπηρεσία πληρώνεται
Ενω εσυ ηξερες το ΙΜΕΠΟ απο γεννησιμιου σου !!!!
Υπήρχε και πριν το 2011 τύπε. Και πιθανότατα να χρηματοδοτείται από το κράτος παρά το ότι είναι ΝΠΙΔ. Αλλά αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ κάνοντας δουλειά με αυτό.δεν είχε ποτέ κανένα Κοτζιά το ΙΜΕΠΟ .. τον Ζαβό είχε πρόεδρο από συστάσεως του... το 2011
Υπήρχε και πριν το 2011 τύπε. Και πιθανότατα να χρηματοδοτείται από το κράτος παρά το ότι είναι ΝΠΙΔ. Αλλά αυτό ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ κάνοντας δουλειά με αυτό.
παει να πει οτι οι ιδιοι και οι ιδιοι επαιρναν τα λεφτα ...αδερφια-ξαδερφια-φιλοι-γνωστοι.....υπουργων και γραμματεων.....και ασε τα φαρμακεια και τις πιτσαριες .....εγω μιλαω για τα τα πολλα λεφτα που ετρωγαν οι δικοι σου μεσω ιδρυματων,ινστιτουτων (οπως θες πες τα) τα οποια δημιουργουσαν βιτρινα τα γνωστα φιλαρακια τους και αυτοι ενεκριναν με υπογραφες !!!! το αυτο εαν δεν καταλαβες !!!!
ασε τους δικούς μου και πες μου αν ο Τζήμερος πήρε λεφτά από το κράτος...
τα ρέστα τα ακούω βερεσέ...
και για να μην μακρυγορούμε και κουράζουμε βρες μας και τι επιχορηγήσεις πήρε από το κράτος το περίφημο ΙΜΕΠΟ για να έχουμε και μια ιδέα (γιατί μόνο από αυτό αναφέρεται ότι πήρε λεφτά ο Τζήμερος)
ασε τους δικούς μου και πες μου αν ο Τζήμερος πήρε λεφτά από το κράτος...
τα ρέστα τα ακούω βερεσέ...
και για να μην μακρυγορούμε και κουράζουμε βρες μας και τι επιχορηγήσεις πήρε από το κράτος το περίφημο ΙΜΕΠΟ για να έχουμε και μια ιδέα (γιατί μόνο από αυτό αναφέρεται ότι πήρε λεφτά ο Τζήμερος)