alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τα λαμόγια που πλεον δεν εχουν να περιμενουν τιποτα απο το ΠΑΣΟΚ και τα ρουσφετια του παρελθοντος, επρεπε να πανε Χρυση Αυγη?χρυση αυγη
Τα λαμόγια που πλεον δεν εχουν να περιμενουν τιποτα απο το ΠΑΣΟΚ και τα ρουσφετια του παρελθοντος, επρεπε να πανε Χρυση Αυγη?χρυση αυγη
Μα φυσικά θα συνέχιζαν με το πασόκ.Πού επρεπε να πανε κατα τη γνωμη σου?
ναι φιλε..το μοναδικο κομμα που μπορει να ψηφισει καποιος,και να αλλαξει την ελλαδα προς το καλυτερο...το λαος ειναι κωλοτουμπες και εχουν ολους τους μαλακες στα ψηφοδελτια (μπαρμπα,παπαμιχαηλ,γεροληματο,ανατολακη,τον αδερφο του βρωμερου αδωνι και αλλους τετοιους,πασοκ και νδ δεν χρειαζεται αιτιολογηση,συριζα οχι γιατι θελει να ειναι για παντα 3-4,κκε τα λογια περιττα,ανεξαρτητοι ελληνες τοσα χρονια στην νδ ο καμμενος τοσο καιρο στην νδ περνανε νομοσχεδια και δεν περασε το μνημονιο,δημιουργησε ενα κομμα της πλακας και πηρε το 10αρικο λογω των αγανακτισμενων,δημοκρατικη αριστερα..ο κουβελης θελει να δημιουργησει το νεο πασοκ,βρωμερος και αυτος..τι μενει?Τα λαμόγια που πλεον δεν εχουν να περιμενουν τιποτα απο το ΠΑΣΟΚ και τα ρουσφετια του παρελθοντος, επρεπε να πανε Χρυση Αυγη?
Ε οχι φιλε, λυπαμαι.ναι φιλε..το μοναδικο κομμα που μπορει να ψηφισει καποιος,και να αλλαξει την ελλαδα προς το καλυτερο...το λαος ειναι κωλοτουμπες και εχουν ολους τους μαλακες στα ψηφοδελτια (μπαρμπα,παπαμιχαηλ,γεροληματο,ανατολακη,τον αδερφο του βρωμερου αδωνι και αλλους τετοιους,πασοκ και νδ δεν χρειαζεται αιτιολογηση,συριζα οχι γιατι θελει να ειναι για παντα 3-4,κκε τα λογια περιττα,ανεξαρτητοι ελληνες τοσα χρονια στην νδ ο καμμενος τοσο καιρο στην νδ περνανε νομοσχεδια και δεν περασε το μνημονιο,δημιουργησε ενα κομμα της πλακας και πηρε το 10αρικο λογω των αγανακτισμενων,δημοκρατικη αριστερα..ο κουβελης θελει να δημιουργησει το νεο πασοκ,βρωμερος και αυτος..τι μενει?
[size=15pt]ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ[/size]
Ποιος ειναι κατα την γνωμη σου?Ε οχι φιλε, λυπαμαι.
Δεν ειναι η Χρυση Αυγη η ελπιδα της Ελλαδας για κατι καλυτερο.
Η ενωμενη κεντροδεξια.Ποιος ειναι κατα την γνωμη σου?
Συγκριτικά είναι όλα.
θα μου επιτρέψεις να τον κόβω για πιο αντισιωνιστή από τον Καστανίδη , το Σημίτη
και το .... Ροζάκη
με την άδειά σου πάντα ....
οταν θα γινει εννοεις? προχθες τι ψηφισες? τζιμερο ?Η ενωμενη κεντροδεξια.
Νέα Δημοκρατια.οταν θα γινει εννοεις? προχθες τι ψηφισες? τζιμερο ?
τωρα θα την ξανα ψηφισεις?Νέα Δημοκρατια.
Τωρα οχι μονο θα την ψηφισω, αλλά θα κανω και προσωπικο αγωνα υπερ της.τωρα θα την ξανα ψηφισεις?
ο σαμαρας απετυχε φιλε μου..τι αγωνα να κανεις? εγω παντως φοβαμε οτι πασοκ και νδ μπορει να παρουν ψηφους απο μερικους ανεγκεφαλους που θα τους ψηφισουν και καλα για σταθερη κυβερνηση..γιατι θα πιστεψουν τους εκβιασμους τους,και των τοκογλυφων μαςΤωρα οχι μονο θα την ψηφισω, αλλά θα κανω και προσωπικο αγωνα υπερ της.
Τι επαθες και ποσταρεις παντου???ο σαμαρας απετυχε φιλε μου..τι αγωνα να κανεις? εγω παντως φοβαμε οτι πασοκ και νδ μπορει να παρουν ψηφους απο μερικους ανεγκεφαλους που θα τους ψηφισουν και καλα για σταθερη κυβερνηση..γιατι θα πιστεψουν τους εκβιασμους τους,και των τοκογλυφων μας
Αν δεν κάνω λάθος καθηγητής έχεις δηλώσει...όχι αναρχικός,όχι συριζάς.
Ανακατεύονται κ οι καθηγητές με τα μπουνίδια των παρατάξεων,από πότε;;;
Ρε μαλάκα ειλικρινά τώρα ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ μη χέσω τη γαμημενη προπαγάνδα.οι έλληνικής ιθαγενείας εθνικά τούρκοι και μακεδόνες έχουν το δικαίωμα να δηλώνουν την εθνική τους ταυτότητα? να μιλούν τη γλώσσα τους και να καλλιεργούν τον πολιτισμό τους? να έχουν τα σωματεία τους και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους?
Γιατί άλλαξε ο τίτλος του νηματός;;;;;