jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
εσεις οι νεοναζι που ειστε τοσο πολλοι και η γη θα τρεμει![]()
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/sad/big-tears.gif[/img[/URL]])
εσεις οι νεοναζι που ειστε τοσο πολλοι και η γη θα τρεμει![]()
γιατι δεν τα χουν ξανακανει νομιζεις?
εσύ να τα βλέπεις, που είσαι να τι κάνει ο εθνικισμός, που ονειρεύεστε πολέμους, χαμένες πατρίδες εκκαθαρίσεις καθαρές φυλές στρατοκαυλίαση κ.α. μαλακίες...γιατι δεν τα χουν ξανακανει νομιζεις?
εσύ να τα βλέπεις, που είσαι να τι κάνει ο εθνικισμός, που ονειρεύεστε πολέμους, χαμένες πατρίδες εκκαθαρίσεις καθαρές φυλές στρατοκαυλίαση κ.α. μαλακίες...
εξάλλου ο σιωνισμός είναι ο εθνικισμός των εβραίων![]()
![]()
![]()
Πορνοπάππο (και οι υπόλοιποι που έχετε γαμήσει το νήμα - και λόγω αυτού δεν το παρακολουθώ),
Δεν ξέρω τι έχετε γράψει μέχρι τώρα. Οπότε κάποιος μπορεί να με έχει καλύψει. Αλλά θα το πω:
[size=20pt]ΖΟΧΑΔΙΑΣΤΗΚΑ[/size] με την προφυλάκιση του Κασιδιάρη.
Σουρώνουμε και πίνουμε τρεις φορές την ημέρα.
Ναι. Αν τον βρεις υποψηφιο, ψηφισε τον.Πορνοπάππο (και οι υπόλοιποι που έχετε γαμήσει το νήμα - και λόγω αυτού δεν το παρακολουθώ),
Δεν ξέρω τι έχετε γράψει μέχρι τώρα. Οπότε κάποιος μπορεί να με έχει καλύψει. Αλλά θα το πω:
ΖΟΧΑΔΙΑΣΤΗΚΑ με την προφυλάκιση του Κασιδιάρη.
Οι κατηρορίες είναι προφανώς αστείες (ούτε να τις διατυπώσουν δεν ξέρουν, οι άσχετοι - άκου "μετέτρεψε κυνηγετικό όπλο σε πυροβόλο"!!!) και στους κύκλους που αποφασίζουν επικράτησε η άποψη ότι ο μικρός πρέπει να χωθεί.
Το κεφάλι τους θα σπάσουν.
Ο Έλληνας μπορεί να είναι μαλάκας σε πολλά πράματα (κι εγώ μαζί) αλλά είναικαι αγύριστο κεφάλι.
Και την επόμενη φορά που θα έχουμε εκλογές, θα τον ψηφίσω τον ψυχασθενή μικρό.
Έτσι, για το σπάσιμο και μόνο.
Κι αν δεν είναι ο ίδιος, θα υπάρξει υποκατάστατο του.Ναι. Αν τον βρεις υποψηφιο, ψηφισε τον.
Σωστα. Να μην παιξουμε λιγο ακομη με την ψηφο μας? Σηκωνει.Κι αν δεν είναι ο ίδιος, θα υπάρξει υποκατάστατο του.
Οχι ρε τυπε. Μην εισαι τοσο σκληρος. Πώς θα κοιμηθω τωρα?Πορνοπάππο (και οι υπόλοιποι που έχετε γαμήσει το νήμα - και λόγω αυτού δεν το παρακολουθώ),
Οι κατηρορίες είναι προφανώς αστείες (ούτε να τις διατυπώσουν δεν ξέρουν, οι άσχετοι - άκου "μετέτρεψε κυνηγετικό όπλο σε πυροβόλο"!!!) και στους κύκλους που αποφασίζουν επικράτησε η άποψη ότι ο μικρός πρέπει να χωθεί.
Ο Έλληνας μπορεί να είναι μαλάκας σε πολλά πράματα (κι εγώ μαζί) αλλά είναικαι αγύριστο κεφάλι.
Πορνοπάππο (και οι υπόλοιποι που έχετε γαμήσει το νήμα - και λόγω αυτού δεν το παρακολουθώ),
αλλά απ' αυτά που ακούω
Αφελής είσαι?περιμενε να γινει η δικη να αποφασισει το δικαστηριο και θα δουμε τι γινεται
και ο τζοχατζο αθωος ελεγε οτι ειναι