apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Γιατι? πολλοι αριστεροι δεν ψηφιζαν κέντρο που τους εστελνε στα ξερονησια, για να μην βγει η Δεξια? Τι ειπες τωρα?
Εσεις λοιπον που ειστε εξυπνοι, τι θα ψηφισετε τοτε?Τους αριστερους μη τους βαζεις για μετρο συγκρισης γιατι ειναι εξ'ορισμου μαλακες![]()
![]()
αν τους αφηνατε στο σιατ θα υπηρχε απαντηση τυπε
αλλα τους διωξατε
που ειναι ο λακης
ο σερετης
ο παπαζολης
ο γιαννοπουλος
:S
η Χρυση αυγη παει χαλαρα για δευτερο κομμα πλεον
Απαντησε μου κι εσυ τι θα ψηφισει το σκεπτομενο και εξυπνο 10% οταν θα απαγορευθει η συμμετοχη της ΧΑ στις εκλογες.η χρυση αυγη δεν εχει πια να φοβαται τιποτα. Ότι μπορουσαν να της κανουν, της το εκαναν, με οραμα τους τις προωρες εκλογες.
Οι νεες πολιτικο-δικαστικες αποφασεις θα την μυθοποιησουν περεταίρω.
Από αρχηγικο κομμα των 2-3 προβεβλημένων καταξιωνεται σαν διωκομενη απο το μπομπολοσυστημα παραταξη.
Ένα σκεπτομενο 10% θα την στηριξει με κασιδιαρη ή χωρις![]()
Εσεις λοιπον που ειστε εξυπνοι, τι θα ψηφισετε τοτε?
Να ετοιμαζω παλι τα γνωστα στοιχηματα που δεν μου τα πληρωνει κανενας?όπως θα έβγαζε και Κασιδιάρη δήμαρχο;![]()
![]()
Εσεις λοιπον που ειστε εξυπνοι, τι θα ψηφισετε τοτε?
Καμμενο, Κατσανεβα και Γεωργιο Παπαδοπουλο δηλαδη?ψεκασμενους δραχμη εθνικη ελπιδα![]()
πολυ ωραια. αλλος?αμα δεν υπαρχει Χρυση Αυγη εγω δε θα παω καν να ψηφισω. Θα περιμενω μηπως γινει κανα καλο πραξικοπημα οπως το 67 αλλιως θα φυγω στο εξωτερικο για δουλεια
γιατι τι εχει ο γ.παπαδοπουλος?Καμμενο, Κατσανεβα και Γεωργιο Παπαδοπουλο δηλαδη?
Καμμενο, Κατσανεβα και Γεωργιο Παπαδοπουλο δηλαδη?
αμα δεν υπαρχει Χρυση Αυγη εγω δε θα παω καν να ψηφισω. Θα περιμενω μηπως γινει κανα καλο πραξικοπημα οπως το 67 αλλιως θα φυγω στο εξωτερικο για δουλεια
ο παπαζολης κ ο γιαννοπουλος ποιοι ηταν απολυτε?![]()
![]()
![]()
![]()
Κομμα χωρις υποψηφιους.γιατι τι εχει ο γ.παπαδοπουλος?![]()
γιατι τι εχει ο γ.παπαδοπουλος?![]()