mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.695
- Πόντοι
- 506
+1000κο
τον βομβαρδισμο του πειραια,
1100 νεκροι ελληνες και 8 Γερμανοι...
Εκει πεθανε και ο παππους μου.
+1000κο
τον βομβαρδισμο του πειραια,
+1000
1100 νεκροι ελληνες και 8 Γερμανοι...
Εκει πεθανε και ο παππους μου.
τι ειπες τωρα?ε τότε ίδιοι με τους ναζί είναι. όλα καλά.
καποιος που γαμιεται...
H 8η Μεραρχία Ιππικού SS "Florian Geyer" (γερμ. 8. SS-Kavallerie-Division "Florian Geyer") ήταν μία μεραρχία των Waffen-SS η οποία δραστηριοποιήθηκε κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο κυρίως σε επιχειρήσεις κατά των Σοβιετικών ανταρτών (παρτιζάνων) στα μετόπισθεν του Ανατολικού Μετώπου.
εσυ δεν ντρεπεσαι ρε να γραφεις μονος σου χωρις αντιλογο;;;
καλα στα χωνω τοσο καιρο
και τωρα που ο κθουλου είναι εδώ για πειτε ποιος εφηγε μετα τις ευρωεκλογες;;;
Γιατι εγω ειδα λακη σερετη μπαν και εμενα muted με συνοπτικες διαδικασιες
μια χαρα ξερουν τι λεω αυτοι...
Εσενα ρωταω.. καθολου τσιπα ρε μαλακα;;;
κειμενακια και φωτογραφιουλες σε πασες με τα αναρχοαριστερα που δεν γουστάρεις όπως λες;;;
Φτου σου ξεφτιλα
και που να δεις κατι αλλους που κατεβηκανε και υποψηφιοιΒρέθηκε ο νέος λαικός ήρωας της ΧΑ. Ονομάζεται Σταμάτης Γονίδης!
τελικά η κόκα πάει με την ΧΑ (η οποία απαξιώνει πλήρως τους χρήστες εκτός βέβαια αν κάνουν δηλώσεις υπέρ τους).
ναι.
Με τον τροπο που τα μοστράρεις διαφωνω.
Αν μεινω ζωντανος με αυτό το νικ θα το κουβεντιάσουμε καποια στιγμη
και χτες λεει στην Ομονοια γεμισανε φασιστες με σημαιες ροπαλα. Το ακουσες κι εσυ αυτο? :oκαι ο γονιδης φασιστας;;
Ρε εισαι τελειως μαλακας;
Μια κουβεντα ειπε ο ανθρωπος και αμεσος τον κατατάξατε... κλαψτε μετα γιατι ανεβαινει η ΧΑ... Σουργελα
να δουμε...
γι αυτο και πηρανε καρα αυξησεις οι δικαστικοι. Τυχαιο?Σε κατ οικον περιορισμο η Ζαρουλια.
Τι εχει κανει εκτος του ότι είναι η συζηγος του αρχηγου της ΧΑ;;;
Μην κουράζεστε γελαω από τωρα
ρε συ μην εισαι τοσο φανατιλα.....εγω την ορκα θα την εστελνα εξορια...οχι για το τι πιστευει αλλα για το πως ειναιΣε κατ οικον περιορισμο η Ζαρουλια.
Τι εχει κανει εκτος του ότι είναι η συζηγος του αρχηγου της ΧΑ;;;
Μην κουράζεστε γελαω από τωρα
500 καθαριστριες ηταν το προβλημα τυπε....της διωξαμε να πληρωσουμε τους πελατεςγι αυτο και πηρανε καρα αυξησεις οι δικαστικοι. Τυχαιο?