alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Να μην είμαι σιγουρος για ποιο πραγμα?μην εισαι τοσο σιγουρος, εγω δεν εχω να φοβηθω τιποτα
Να μην είμαι σιγουρος για ποιο πραγμα?μην εισαι τοσο σιγουρος, εγω δεν εχω να φοβηθω τιποτα
πετσετουλα
Μα φυσικα δε δουλευε ποτε η δημοκρατια , απλα τωρα τη πηρε ο διαολος απο ολες τις πλευρες. Και αυτοι που ηταν κατα αυτης, οπως εγω τωρα δικαιωνονται πανηγυρικα
Να καταλυθεί μονο στην Ελλαδα δηλαδή? Αλλού δεν λειτουργει?η δημοκρατία μέσα σε 40 χρόνια έβγαλε σε υπερθετικό βαθμό όλα τα κακά του έλληνα, τον έκανε πιο μαλθακό και τεμπέλη από ποτέ, τερμάτισε τα κοντέρ σε καταστάσεις όπως η αναξιοκρατία, το ρουσφέτι, η μίζα, αποβιομηχανοποίησε πλήρως την χώρα και εκχώρησε εθνική κυριαρχία ευθέως σε τρίτους ενώ εσωτερικά εξακολούθησε φυσικά να είναι υποταγμένη στα ξένα κέντρα, επί περιόδου δημοκρατίας η παραγωγή πολιτισμού της χώρας έφτασε στο ναδίρ, πιο πάτος από ποτέ, στο τέλος μας έστειλε όλους στον διάολο
δεν ξέρω αν πρακτικά είναι το χειρότερο πολίτευμα που μπορεί να έχει αυτή η χώρα, σίγουρα πάντως δεν είναι το υπερπολίτευμα που το παρουσιάζουν κάποιοι, έτσι κι αλλιώς θέμα χρόνου είναι να καταλυθεί
η δημοκρατίαΤο ΠΑΣΟΚ μέσα σε 40 χρόνια έβγαλε σε υπερθετικό βαθμό όλα τα κακά του έλληνα, τον έκανε πιο μαλθακό και τεμπέλη από ποτέ, τερμάτισε τα κοντέρ σε καταστάσεις όπως η αναξιοκρατία, το ρουσφέτι, η μίζα, αποβιομηχανοποίησε πλήρως την χώρα και εκχώρησε εθνική κυριαρχία ευθέως σε τρίτους ενώ εσωτερικά εξακολούθησε φυσικά να είναι υποταγμένη στα ξένα κέντρα, επί περιόδου δημοκρατίας η παραγωγή πολιτισμού της χώρας έφτασε στο ναδίρ, πιο πάτος από ποτέ, στο τέλος μας έστειλε όλους στον διάολο
δεν ξέρω αν πρακτικά είναι το χειρότερο πολίτευμα που μπορεί να έχει αυτή η χώρα, σίγουρα πάντως δεν είναι το υπερπολίτευμα που το παρουσιάζουν κάποιοι, έτσι κι αλλιώς θέμα χρόνου είναι να καταλυθεί
Να καταλυθεί μονο στην Ελλαδα δηλαδή? Αλλού δεν λειτουργει?
Αμπελοφιλοσοφίες.
Το εχεις τερματισει...πού την είδες την φιλοσοφία ρε βλάκα
εσύ πιστεύεις ότι θα πάμε ως το τέλος του κόσμου με δημοκρατία
Το εχεις τερματισει...
οι προϋποθέσεις ασυδοσίας υπήρχαν έτσι κι αλλιώς
δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα που λειτούργησε στα πλαίσια του πολιτεύματος, αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κάποιο άλλο, οι προϋποθέσεις ασυδοσίας υπήρχαν έτσι κι αλλιώς
Α τωρα το καταλαβες?Λόγω δημοκρατίας;
Λόγω δημοκρατίας;
ενώ σε μια χούντα οι προϋποθέσεις ασυδοσίας εξαφανίζονται ως δια μαγείας...
δεν είμαι χουντικός εγώ άλλος δήλωσε χουντικός ;)
α ναι εσύ ψηφίζεις ΧΑ από χούι.
δεν θα ξαναπώ για ποιόν λόγο ψήφισα ΧΑ καταντάει κουραστικό
Και να συμπληρωσω οτι ακομα και αυτοι που εφηυραν την δημοκρατια την απαξιωσαν πολυ γρηγορα. Εμεις -οι συγχρονοι- γιατι την εχουμε τοσο στο απυροβλητο?η δημοκρατία μέσα σε 40 χρόνια έβγαλε σε υπερθετικό βαθμό όλα τα κακά του έλληνα, τον έκανε πιο μαλθακό και τεμπέλη από ποτέ, τερμάτισε τα κοντέρ σε καταστάσεις όπως η αναξιοκρατία, το ρουσφέτι, η μίζα, αποβιομηχανοποίησε πλήρως την χώρα και εκχώρησε εθνική κυριαρχία ευθέως σε τρίτους ενώ εσωτερικά εξακολούθησε φυσικά να είναι υποταγμένη στα ξένα κέντρα, επί περιόδου δημοκρατίας η παραγωγή πολιτισμού της χώρας έφτασε στο ναδίρ, πιο πάτος από ποτέ, στο τέλος μας έστειλε όλους στον διάολο
Και να συμπληρωσω οτι ακομα και αυτοι που εφηυραν την δημοκρατια την απαξιωσαν πολυ γρηγορα. Εμεις -οι συγχρονοι- γιατι την εχουμε τοσο στο απυροβλητο?
Η πρωτη σκεψη που ερχεται στο μυαλο σαν απαντηση ειναι "αφου κυβερναει ο λαος" και εχει σιγουρα ισχυρη ιδεολογικη βαση. Σε δευτερη αναγνωση βλεπει ομως καποιος οτι δεν ειναι ετσι στην πραξη. Εμας ας πουμε μας κυβερναει μειοψηφια...
Για να μην μπω παλι στην διαδικασια της επιστημονικα τεκμηριωμενης αποψης, οτι ο μεσος ανθρωπος κινειται στα ορια της βλακειας ( το μεσο iq ειναι 90) και δεν γουσταρω να αποφασιζουν για μενα ηλιθιοι οσο και να το εχω φαει στην μαπα τα τελευταια 30 χρονια. Πανω σε αυτη την πραγματικοτητα οι "δημοκρατες" πολιτικοι χτιζουν καριερες βαζοντας περιεργα επιθετα μπροστα οπως "κοινοβουλευτικη" "βασιλευομενη" "λαικη" κτλ.
Η δε δημοκρατια που τοσο εκθειαζεται απο τον σημερινο πολιτη, δεν εχει καμμια σχεση με το πολιτευμα που εφτιαξαν οι Ελληνες 2500 χιλ χρονια πριν. Εκεινο ηταν πραγματι δημοκρατια, οι αρχαιοι δεν παιζαν με τις λεξεις αλλωστε, και απετυχε.