GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
δεν είναι τρολ σε καμιά περίπτωσηΤο πιθανότερο, κάτι σαν τον ΕΛΛΗΝΑ στο disqus. Αλλά δε νομίζω ότι όλοι οι φίλοι του στο FB είναι troll.
δεν είναι τρολ σε καμιά περίπτωσηΤο πιθανότερο, κάτι σαν τον ΕΛΛΗΝΑ στο disqus. Αλλά δε νομίζω ότι όλοι οι φίλοι του στο FB είναι troll.
ΟΜΟΛΟΓΙΑ!!
ρε μαλάκα έχω πέθανει
ΔΕΖΜΕΥΤΗΚΑΝΕ ΓΛΥΦΙΤΣΟΥΡΙΑ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ 20.
δεν είναι τρολ σε καμιά περίπτωση
υπάρχει περίπτωση να έχει πει αυτη την μαλακία ο Σάκης Μπουλάς;
υπάρχει περίπτωση να έχει πει αυτη την μαλακία ο Σάκης Μπουλάς;
δεν τρολ, τον παρακολουθώ τον τύπο, μπαίνει και σε ενημερωτικά στο φεισ και πετάει διάφορες εθνικιστικές μαλακίες, μπείτε στο προφιλ του και θα καταλάβετε...ρε μαν όλα τα ποστ του ένα προς ένα είναι γλέντι δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για τρολ?
την ζωγραφιά με την κου κλουξ κλαν σου φαίνεται να την ζωγράφισε κάποιος μικρός γεράσιμος
μηπως τον ακολουθεις και στο λεωφορειο?....μηπως εισαι εφαψιας?δεν τρολ, τον παρακολουθώ τον τύπο, μπαίνει και σε ενημερωτικά στο φεισ και πετάει διάφορες εθνικιστικές μαλακίες, μπείτε στο προφιλ του και θα καταλάβετε...
σε ποιο σημειο εγκειται η ενσταση σου?κάνει μαλθακό το κορμί και το συριζοποιεί , πέθανα στα γέλια
σε ποιο σημειο εγκειται η ενσταση σου?
αυτο ειναι η απαντηση σε οσους κατηγορουν τους χαυγιτες για ελλειψη φαντασιας ;)μου άρεσε ο όρος συριζοποίηση του κορμιού τον βρίσκω πρωτότυπο ;)
αυτο ειναι η απαντηση σε οσους κατηγορουν τους χαυγιτες για ελλειψη φαντασιας ;)