Επισκέπτης
μαθουσάλες όλοι στο σόι,δεν σας χωνεύει ούτε ο χάρος για να σας πάρει κοντά του ε;όχι πήγα να ψηφίσει μια θειά μου ενενήντα επτά ετών...
μαθουσάλες όλοι στο σόι,δεν σας χωνεύει ούτε ο χάρος για να σας πάρει κοντά του ε;όχι πήγα να ψηφίσει μια θειά μου ενενήντα επτά ετών...
το ότι επινα 3 ωρες πριν την αλλαζει;;;να λες την αλήθεια... εντάξει νεροπότηρα ήταν γεμάτα μέχρι πάνω αλλά δεν αλλάζει την μονάδα μέτρησης...
το ότι επινα 3 ωρες πριν την αλλαζει;;;
μαθουσάλες όλοι στο σόι,δεν σας χωνεύει ούτε ο χάρος για να σας πάρει κοντά του ε;
Α όλα κ όλα αυτό εχω να το λεω... Κυριος με Κκαι εγώ από το πρωί έπινα αλλά αυτό δεν λέει... βράχος...
και η απόδειξη ήμουν κύριος με την ΑΟΖ που ορίζεις ;)
Α όλα κ όλα αυτό εχω να το λεω... Κυριος με Κ
παρολα αυτά εγω ειχα πιει τον πατο μου πριν ερθω...έτσι μπράβο...
Με τίποτα κωλόγριες πελάτισσες;παρολα αυτά εγω ειχα πιει τον πατο μου πριν ερθω...
Ειχα σοβαρο μιτινκ βλεπεις
Με καπιταλες που δεν θα μιλησεις ποτε....Με τίποτα κωλόγριες πελάτισσες;
Στο χω πει: βάλε τον μουσάτο να τις να ηρεμήσουν,δεν με ακούς.
Με εβραίους ρε;Με καπιταλες που δεν θα μιλησεις ποτε....
Ποιος ειπε ότι ο κθουλου είναι αντισημίτης;Με εβραίους ρε;
Θα σε αναφέρω στον Κασιδιάρη
Πού μπορώ να βρω τον Κασιδιάρη να του το αναφέρω αυτό;Ποιος ειπε ότι ο κθουλου είναι αντισημίτης;
Οι καλυτεροι πελατες και φιλοι μου είναι...
στειλε μειλ... Ξερεις το ονομα μουΠού μπορώ να βρω τον Κασιδιάρη να το αναφέρω αυτό;
Το μικρό μόνο,χρειάζομαι και το μεγάλοστειλε μειλ... Ξερεις το ονομα μου
αρκουν αυτά που ξερεις για να κανεις την δουλεια σαν καλος ρουφιανοςΤο μικρό μόνο,χρειάζομαι και το μεγάλο
αρκουν αυτά που ξερεις για να κανεις την δουλεια σαν καλος ρουφιανος
http://[URL unfurl="true"]www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2013/07/ROUFIANOS.jpg[/img[/URL]] :birdman:
[/quote]
κανένας άχρηστος τεμπέλης σαν και σένα το έγραψε αυτό φαντάζομαι...
χοντρή γριά λουγκρίτσα τέλος οι πίπες για σήμερα,σχόλασες υπάλληλε;κανένας άχρηστος τεμπέλης σαν και σένα το έγραψε αυτό φαντάζομαι...
κανένας άχρηστος τεμπέλης σαν και σένα το έγραψε αυτό φαντάζομαι...
Πρώτον εγώ δεν είμαι Α