Επισκέπτης
μαθουσάλες όλοι στο σόι,δεν σας χωνεύει ούτε ο χάρος για να σας πάρει κοντά του ε;όχι πήγα να ψηφίσει μια θειά μου ενενήντα επτά ετών...![]()
μαθουσάλες όλοι στο σόι,δεν σας χωνεύει ούτε ο χάρος για να σας πάρει κοντά του ε;όχι πήγα να ψηφίσει μια θειά μου ενενήντα επτά ετών...![]()
το ότι επινα 3 ωρες πριν την αλλαζει;;;να λες την αλήθεια... εντάξει νεροπότηρα ήταν γεμάτα μέχρι πάνω αλλά δεν αλλάζει την μονάδα μέτρησης...
το ότι επινα 3 ωρες πριν την αλλαζει;;;![]()
μαθουσάλες όλοι στο σόι,δεν σας χωνεύει ούτε ο χάρος για να σας πάρει κοντά του ε;![]()
Α όλα κ όλα αυτό εχω να το λεω... Κυριος με Κκαι εγώ από το πρωί έπινα αλλά αυτό δεν λέει... βράχος...
και η απόδειξη ήμουν κύριος με την ΑΟΖ που ορίζεις ;)
Α όλα κ όλα αυτό εχω να το λεω... Κυριος με Κ
παρολα αυτά εγω ειχα πιει τον πατο μου πριν ερθω...έτσι μπράβο...![]()
![]()
![]()
![]()
Με τίποτα κωλόγριες πελάτισσες;παρολα αυτά εγω ειχα πιει τον πατο μου πριν ερθω...
Ειχα σοβαρο μιτινκ βλεπεις![]()
Με καπιταλες που δεν θα μιλησεις ποτε....Με τίποτα κωλόγριες πελάτισσες;![]()
Στο χω πει: βάλε τον μουσάτο να τιςνα ηρεμήσουν,δεν με ακούς.
![]()
Με εβραίους ρε;Με καπιταλες που δεν θα μιλησεις ποτε....![]()
![]()
![]()
Ποιος ειπε ότι ο κθουλου είναι αντισημίτης;Με εβραίους ρε;
Θα σε αναφέρω στον Κασιδιάρη![]()
Πού μπορώ να βρω τον Κασιδιάρη να του το αναφέρω αυτό;Ποιος ειπε ότι ο κθουλου είναι αντισημίτης;![]()
![]()
Οι καλυτεροι πελατες και φιλοι μου είναι...
στειλε μειλ... Ξερεις το ονομα μουΠού μπορώ να βρω τον Κασιδιάρη να το αναφέρω αυτό;![]()
Το μικρό μόνο,χρειάζομαι και το μεγάλοστειλε μειλ... Ξερεις το ονομα μου![]()
αρκουν αυτά που ξερεις για να κανεις την δουλεια σαν καλος ρουφιανοςΤο μικρό μόνο,χρειάζομαι και το μεγάλο![]()
αρκουν αυτά που ξερεις για να κανεις την δουλεια σαν καλος ρουφιανος![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2013/07/ROUFIANOS.jpg[/img[/URL]] :birdman:
[/quote]
κανένας άχρηστος τεμπέλης σαν και σένα το έγραψε αυτό φαντάζομαι...
χοντρή γριά λουγκρίτσα τέλος οι πίπες για σήμερα,σχόλασες υπάλληλε;κανένας άχρηστος τεμπέλης σαν και σένα το έγραψε αυτό φαντάζομαι...
κανένας άχρηστος τεμπέλης σαν και σένα το έγραψε αυτό φαντάζομαι...
Πρώτον εγώ δεν είμαι Α