Επισκέπτης
μπακαλόγατε ήσαστε εντός και εξήλθατε?
Δὲν ἤμουν ἐντός.
Καὶ δὲν τὸ λέγω βεβαίως διὰ νὰ σᾶς κάμω εὐχαρίστησιν.
μπακαλόγατε ήσαστε εντός και εξήλθατε?
γιατί αν επιτρέπετε?Δὲν ἤμουν ἐντός.
Καὶ δὲν τὸ λέγω βεβαίως διὰ νὰ σᾶς κάμω εὐχαρίστησιν.
γιατί αν επιτρέπετε?
σας έπεφταν light?
Ὄχι, ὅλα καλά.
Ἀλλὰ ὁ ἀντισημιτισμός εἶναι μεγάλη ἀνοησία.
ετσι ειναι...Ήταν μέγιστη μαλακία το ότι το σάιτ φιλοξενούνταν στο wordpress, με 50 ευρώ το χρόνο θα "μπορούσατε" να το έχετε σε εμπορικό κόμβο της αρεσκείας σας.
Ακόμα μεγαλύτερη μαλακία θα είναι να μην "έχετε" παρει, τουλάχιστον εβδομαδιαία, ένα πλήρες backup μέσω των εργαλείων του wordpress με το σύνολο των περιεχομένων του σάιτ ώστε να "μπορέσετε" να το επαναφέρετε σε άλλη τοποθεσία.
Κάποιος δεν έκανε την δουλειά του σωστά.
μόνο λόγω της εικονιζομένης?
Οσο εμφανιζονται θα χανουν, για αυτο και τα καναλια πλεον θα τους εμφανιζουν, απλα πραγματα...Ενδέχεται όμως οι κακοί χειρισμοί να τους στοιχησουν σε επόμενες εκλογές αν γίνουν.....
Κακοί χειρισμοι εννοώ το περίφημο ´´εγερθητί´ σε σκληρό επιτακτικό ύφος στις κάμερες.....
Λίγη διπλωματία δεν θα έβλαπτε νομιζω....... Άλλωστε και οι δημοσιογράφοι λαμόγια ειναι..... Οι περισσότεροι.
Θεωρω οτι χρειάζεται μια χρυσή αυγή στην βουλη αλλα όχι με την μορφή κυβερνωντος κομματος
Κατα την γνωμη μου καλα τους εκαναν, απο την αποψη οτι και αυτοι αν ειχαν την δυναμη τα ιδια θα εκαναν, σκεψου το μπου.κομ τη τυχη θα εχει αν ερθει ποτε η Χ.Α στην εξουσιαΜπήκε κανείς στον κόπο να εξηγήσει πουθενά γιατί καταργήθηκε το ιστολόγιο; Ψιλοσκάνδαλο μου φαίνεται.
εγω μαν δεν βλεπω να χανουν μεχρι στιγμης,ετσι σε συμφερει να λες μαλλονΟσο εμφανιζονται θα χανουν, για αυτο και τα καναλια πλεον θα τους εμφανιζουν, απλα πραγματα...
Ναζι και φιλοναζι ειναι αυτοι που θαυμαζουν τον Χιτλερ και την ιδεολογια του, οι αλλοι που λες ειναι απλα προδοτες.NAZI KAI ΦΙΛΟΝΑΖΙ και ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ είναι αυτοί που αρνούνται πεισματικά να ζητήσουν από την Μερκελ τις αποζημιώσεις για τις ζημιές που προκάλεσαν οι ΝΑΖΙ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην ΕΛΛΑΔΑ. ΦΙΛΟΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Εσύ αν είχες κανάλι δε θα εμφάνιζες τέτοιους γραφικούς τύπους? Λίγο γέλιο δε βλάπτει..Οσο εμφανιζονται θα χανουν, για αυτο και τα καναλια πλεον θα τους εμφανιζουν, απλα πραγματα...
άγιε πάτερ την ευλογία σας.
επιτρέψατέ μοι, όμως, να παρατηρήσω ότι ευρίσκεσθε εν αδίκω.
1. διατί η λογική μου είναι "μανιχαϊστική"?
2. ποιο είναι το δικό σας κριτήριο για την ύπαρξη/ανυπαρξία έθνους και την ένταξη κάποιων σ' αυτό?
ο μπακαλόγατος τουλάχιστον ήτο ειλικρινής με τη εθνοκαθάρσια θέση του. αμιγή εθνικά κράτη και οι υπόλοιποι τον πούλο (όποιος δύναται δλδ)..
εσείς στρεψοδικείτε ασυστόλως...
σας φιλώ την χείρα
ΠΠ
ετσι ακριβως ειναι,αυτοι ειναι οι φασιστες,που επεβαλαν με το ετσι θελω τα χαρατσια στον κοσμακι και βαλανε τον παπαδημο τον υπαλληλο των τοκογλυφων μας να κανει κουμαντο..NAZI KAI ΦΙΛΟΝΑΖΙ και ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ είναι αυτοί που αρνούνται πεισματικά να ζητήσουν από την Μερκελ τις αποζημιώσεις για τις ζημιές που προκάλεσαν οι ΝΑΖΙ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στην ΕΛΛΑΔΑ. ΦΙΛΟΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Ναζι και φιλοναζι ειναι αυτοι που θαυμαζουν τον Χιτλερ και την ιδεολογια του, οι αλλοι που λες ειναι απλα προδοτες.
Οσο εμφανιζονται θα χανουν, για αυτο και τα καναλια πλεον θα τους εμφανιζουν, απλα πραγματα...
Θα το δεις στις 17 γιατι μαλλον παμε για εκλογες.εγω μαν δεν βλεπω να χανουν μεχρι στιγμης,ετσι σε συμφερει να λες μαλλον