Επισκέπτης
Πες τα ρε Λάκη!!!!
Εσύ μη χαίρεσαι.Δεν εννοώ το δεκέμβρη του '44.
Τότε η βοήθεια του πουστο-κράτους ήταν πολύτιμη!!!!!!
Πες τα ρε Λάκη!!!!
Μην τρελένεσαι απλά τον συμφέρει ως επιχείρημα τώρα.Πες μου οτι κοπτεσαι για τους μαυρους της νοτιας αφρικης, να το μαδησω...
Πες μου οτι κοπτεσαι για τους μαυρους της νοτιας αφρικης, να το μαδησω...
διοτι κανεις δεν εχει σκοτωσει στο ονομα του θεου και του σταυρουΜε τον σταυρο εχει συμβει το ακριβως αντιθετο.
what????Με τον σταυρο εχει συμβει το ακριβως αντιθετο.
Αρα δεν θα σε ενοχλουσε να κατεβει ενα κομμα με εμβλημα τη σβαστικα.Μην τρελένεσαι απλά τον συμφέρει ως επιχείρημα τώρα.
Πάντως καταλήγουμε πως το να κυνηγάει κανείς σύμβολα είναι μια μαλακία κ μισή,σαν να κυνηγάς φαντάσματα.
Δὲν εἶναι τόσον ἁπλοῦν.
:διοτι κανεις δεν εχει σκοτωσει στο ονομα του θεου και του σταυρου
Δε πα να κατέβει κ με την φωτογραφία του Χίτλερ....Αρα δεν θα σε ενοχλουσε να κατεβει ενα κομμα με εμβλημα τη σβαστικα.
Που κολλαει η αποικιοκρατια με την θρησκεια ;what????
![]()
![]()
+η αποικιοκρατία που αναφέρει ο Λάκης.
Αρα δεν θα σε ενοχλουσε να κατεβει ενα κομμα με εμβλημα τη σβαστικα.
Αυτό δεν αλλάζει την ουσία,το ότι έγινε αντίστροφα απ'ότι με το σφυροδρέπανο κ στην σβάστικα.Οταν λεω οτι "με το σταυρο εχει συμβει το αντιθετο" εννοω οτι απο συμβολο μαρτυριου και εκτελεσης, εγινε συμβολο πιστης.
Αντιθετα με τη σβαστικα, που απο συμβολο ευημεριας εγινηε συμβολο θανατου.
Οκ τωρα?
Ηταν ειρωνια.σε πάτησε στο λαιμό ο παπαζόλης για αυτή τη μαλακία .....
Στην σημαία της Αγγλίας που είχε τον σταυρό(αν τον είχε τότε,δεν είμαι σίγουρος).Που κολλαει η αποικιοκρατια με την θρησκεια ;
δεν βλεπω τι σχεση εχει το ενα με το αλλο.Προσωπικώς περισσότερο από το χαράτσι στα ακίνητα,
τον φόρο επιτηδευματία,
την εισφορά στον οαεδ
και το μηδενισμό του αφορολόγητου
δεν θα με ενοχλούσε ούτε αν κατέβαινε κόμμα με έμβλημα την πόσιν ούρων
ή τη βρώσιν κοπράνων
Οχι, Εχει και παραεχει.Αυτό δεν αλλάζει την ουσία,το ότι έγινε αντίστροφα απ'ότι με το σφυροδρέπανο κ στην σβάστικα.
Συμφωνούμε ότι δεν έχει κ πολύ νόημα να κυνηγάει κ διώκει κανείς σύμβολα;;;
Δηλαδή ένα ναζιστικής ιδεολογίας κόμμα έτσι κ δεν έχει ναζιστικό σύμβολο δεν μας πειράζει ε;Οχι, Εχει και παραεχει.
Γιατι με το συμβολο δειχνεις τι επιδιωκεις.