kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εδω δειτε μαγκες.
άν και δέν ψήφισα χρυσή αυγή μάλλον θα μπουκάρω σέ μερικά σπίτια στην πλατεία βικτωρίας που οι αναθυμιασεις φτάνουν τα 500 μέτρα νά πετάξω έξω μερικά ζώα πρεζέμπορους προμηθευτές ναρκωτικών εντός τού πανεπιστημιακού ασύλου τών άλλων κουκουλοφόρων αποβρασμάτων...παλι καλα που με ενημερωσες να κατεβω να γαμησω τους υπανθρωπους υπερασπιστες των λαθραιων
Υπάρχει η ενημέρωση ότι αυτή τη στιγμή μέλη της Χρυσής Αυγής
έχουν συγκεντρωθεί και κατευθύνονται με άγριες διαθέσεις προς την πλατεία Βικτωρίας με στόχο τους μετανάστες που βρίσκονται εκεί.
Παίδες, το θέμα αυτή τη στιγμή διαρρέει παντού. Λαμβάνει κανείς την συχνότητα της αστυνομίας; (προσοχή: η ερώτηση είναι παγίδα...)
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Υπάρχει ενημέρωση, πως αυτή τη στιγμή στην Πλατεία Βικτωρίας, μέλη των χρυσών αβγών, πάνε για τσαμπουκάδες προς τους μετανάστες. Ήδη κόσμος από την αντίπερα όχθη (δηλαδή απλοί άνθρωποι που δε γουστάρουν τους υπανθρώπους της χα) βρίσκονται στο δρόμο για να εμποδίσουν τους κανιβαλισμούς τους. Όποιος θέλει μπορεί να πάει να βοηθήσει. Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε, όποτε έχουμε κι εμείς κάποιο νέο!
άν και δέν ψήφισα χρυσή αυγή μάλλον θα μπουκάρω σέ μερικά σπίτια στην πλατεία βικτωρίας που οι αναθυμιασεις φτάνουν τα 500 μέτρα νά πετάξω έξω μερικά ζώα πρεζέμπορους προμηθευτές ναρκωτικών εντός τού πανεπιστημιακού ασύλου τών άλλων κουκουλοφόρων αποβρασμάτων...
ο κασσιδιαρης ειναι μανιατης,το τζι αι τζο δεν υπαρχει και για τον παναγιωταρο δεν ξερω αλλα μου φαινεται δυσκολο
ετσι ακριβως ειναι!Oι πολιτικές θέσεις τής Χρυσής Αυγής απηχούν τίς απόψεις τού μέγιστου αριθμού τών Ελλήνων.Εκεί παίζεται όλο τών παιχνίδι τών ντεκαφεινέ νεοκόπων συριζοαριστερών, καναλαρχών, βιομηχάνων, σιωνιστών (βλ. δήλωση ΚΙΣ), νταβατζήδων-πολιτικών και λοιπών ρεμαλιών.Προσπαθούν να λοιδωρήσουν με κάθε τρόπο την Χ.Α. ενώ αποφεύγουν με κάθε τρόπο την πολιτική αντιπαράθεση.
Το σχέδιό τους είναι να δημιουργήσουν την εικόνα ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ για την Χ.Α.
Ο συνασπισμός όλων τών διεφθαρμένων και σαπισμένων δεξιοαριστερών αστικών κομμάτων
κατά τής Χ.Α. γίνεται στο όνομα μιάς δήθε μου τάχα μου "δημοκρατίας" πού εννοούν ως ξεπούλημα τής Πατρίδας μας σε τιμή ευκαιρίας, εθνική αποδόμηση σε κάθε επίπεδο
με απώτερο και προφανή σκοπό την υποδούλωση στο Παγκόσμιο Κτήνος.
Δεν θα τούς λυπηθούμε!
Σάλο στο Twitter έχουν προκαλέσει οι απόψεις της Νατάσας Μποφίλιου.
Η γνωστή ερμηνεύτρια (ΒUHAHAHA) λίγες ώρες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και το βίντεο με το «Εγέρθητι» στους δημοσιογράφους έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:
«Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Να μην ξεχάσω πώς η αποδοχή της φρίκης σαν κάτι αμετάκλητο, είναι η μισή συνενοχή στο έγκλημα».
Η δημοφιλής τραγουδίστρια επανήλθε σήμερα, όχι για να πάρει πίσω τα όσα έγραψε αλλά για να ξεκαθαρίσει την άποψή της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα απολογηθεί για την τοποθέτησή της και δεν πρόκειται να υποκύψει σε απειλές και τσαμπουκάδες.
«Δεν πρόκειται να απολογηθώ για την τοποθέτηση μου. Για όσους μου στέλνετε διάφορα. Επίσης ούτε σε τσαμπουκάδες υποκύπτω. Καλή συνέχεια!
Μετά το σοκαριστικο βίντεο του -εγερθητι- τοποθετήθηκα χρησιμοποιώντας την οξύμωρη φράση -να πεθάνετε μελη κ ψηφοφόροι προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια- δεν εννοούσα σαφώς τον βιολογικό θάνατο αλλά τον πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο του φασισμού.
Η στάση μου για την ανθρωπότητα και την ανθρώπινη ζωή είναι σαφής και δηλωμένη...».
ποιος ασχολειτε με πατσαβουρες που το παιζουν κατιΒαθιά ριζωμένο δημοκρατικό ιδεώδες ... πάντως είναι πολλοί οι "δημοκράτες" στις μέρες μας ...
Το ερώτημα για μένα είναι γιατί συστηματικά κάποιοι δημοσιοκάφροι επιμένουν να αναμεταδίδουν την παπαριά του κάθε σαχλοκούδουνου - ακόμα και στο παρά 5 της καταστροφής ...
http://[URL unfurl="true"]www.mediagate.gr/images/stories/soriter.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:shit: