Επισκέπτης
Έλα καυλάκι πάρτο:Ωραίο είναι, άμα δεν είχε το μαίανδρο και το χρυση αυτη το βαζα άνετα wallpaper
Έλα καυλάκι πάρτο:Ωραίο είναι, άμα δεν είχε το μαίανδρο και το χρυση αυτη το βαζα άνετα wallpaper
σε ζωγραφικη ρε μαλακα;;;;Έλα καυλάκι πάρτο:
Πως τα βλεπεις θα παρετε πανω απο 5% πανελλαδικα;Μην μπερδευτεις δεν μιλαω για ποσοστα οσων ψηφισαν αλλα γενικα.
printscreen από lightshotσε ζωγραφικη ρε μαλακα;;;;
Τον υποχρέωσες
ε αφου είναι συνθετο βγαλε και τις δαφνες που περισεψαν...printscreen από lightshot
άσε είναι σύνθετο αυτό για εσένα και τον κολλητό σου.
δεν μου λες η κυβερνηση κυβερναει με πανω από 15% του συνολου;;;; ;)Πως τα βλεπεις θα παρετε πανω απο 5% πανελλαδικα;Μην μπερδευτεις δεν μιλαω για ποσοστα οσων ψηφισαν αλλα γενικα.
Nτάξει μου έφυγε ένας πόντος,μην το κάνουμε και θέμα.ε αφου είναι συνθετο βγαλε και τις δαφνες που περισεψαν...
Μακαρι να επαιρνε η εθνικη ελπιδα πανω απο 20%Εσείς θα πάρετε πάνω από 20% ;;
Αρχίδια θα πάρετε ....
χυστιδη εγω θα παω για μπανακι εσυ κατσε εδω να γαμιεσαι
α σε παρεξηγησαμε. βαλε το κεφαλι σου στον κωλο και βηξε. τσαο εφυγα
κριση ειλικρινειας με την εμμηνοπαυση.
με τι ακριβως πιθανοτητες πιστευεις θα τη χαλασει? με 0,0%?
ουτε να μετρας δεν ξερεις χοντρε. γουγλαρε την προπαιδεια.
κοιταχτε προφιλ ανθρωπου και σχολια
"Με τα όσα διαδραματίζονται στην Τουρκία, οι Ελληνάρες που όλο κοκορεύονται για το "ένδοξο παρελθόν" τους ενώ το παρόν τους είναι ανύπαρκτο, καλά θα κάνουν να το βουλώσουν και να χαμηλώσουν το βλέμμα τους στην αντρειοσύνη και τον ηρωισμό των Τούρκων. Πιείτε το φραπέ σας, φουστανελοφόροι λεβέντες μου, αυνανιστείτε με την σημαία σας και αφήστε τους άλλους να γράψουν ιστορία.
Τα σέβη μου και στον ηθοποιό που υποδύεται τον Σουλεϊμάν και τη σύντροφό του, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα πόσο Μεγαλοπρεπής είναι.
Περαστικά σας Ρωμιοί. "