The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.367
- Πόντοι
- 25.467
Μπορω να σου βαλω τουλάχιστον 5 ομιλειες και συνεντεύξεις του Μιχαλολιακου που δηλωνει ότι δεν είναι ναζι. Από εκει και περα ο λογος του είναι ο ιδιος με όλα τα εθνικιστικα κομματα στον πλανητη, ο Αρβανιτης μπορει να γινεται οσο γραφικος θελει.
Κι εγώ δύναμαι να σας βρώ άλλες 5 ομιλίες που να εμπεριέχουν ναζιστική ιδεολογία. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας.
Όσο για τον κ. Αρβανίτη, το ότι τον χαρακτηρίζετε γραφικό μου αρκεί.
Παμε να αναφερθούμε μαζι στους παραγοντες που γιγαντωσαν τα ποσοστα της ΧΑ. Πες μου μερικους παραγοντες.
Εχουμε σαν δεδομενο ότι εν μεσω κρισης εχουμε ένα ΚΚΕ σε μονοψηφιο νουμερο.
Θεωρώ ότι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, είναι ότι τα τελευταία χρόνια θίχτηκε με βάναυσό τρόπο η εθνική ταυτότητα και συνείδηση πολλών ελλήνων. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι δεδομένο ότι θα προτιμήσουν να στραφούν προς ένα "εθνικιστικό" κόμμα, παρά σε κάποιο "διεθνιστικό".
Ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας, είναι το ότι τα κόμματα που αποτελούν την σημερινή συγκυβέρνηση έχουν άπλυτα τα οποία παρόλες τις διαβεβαιώσεις τους, δεν έχουν φροντίσει να επιλύσουν (η καλύτερα, προσπαθούν να συγκαλύψουν). Μην λησμονείτε άλλωστε ότι το κυριότερο όπλο στη φαρέτρα της Χ.Α. είναι η καταγγελία της διαπλοκής και της υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος από τα κόμματα που κυβέρνησαν και συγκυβερνούν.
Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι η ένδοια μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Υπάρχουν πολλοί δυστυχείς που μόνο με την υπόσχεση για ένα σταθερό μεροκάματο ή για ένα σταθερο πιάτο φαγητό, παράκαμπτουν τους όποιους δισταγμούς τους.