foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
δεν ειμαι και ο λαγοςΝα σε παίρνω μαζί μου όταν πάω να γαμήσω να μην με ξανα κλέψουνε ρε συ.
αλλα ειμαι ψαρωτικο αγορι
δεν ειμαι και ο λαγοςΝα σε παίρνω μαζί μου όταν πάω να γαμήσω να μην με ξανα κλέψουνε ρε συ.
το επιβαλλει το πρωτοκολλο
τυπε εχεις και το τικ του κασιδιαρη?
λες να το κανει επιτηδες τυπε?αρχιδια τικ εχει
μην ψαρωνετε ρε
Ο λαγός ήταν το κτήνος που ήταν δίπλα με τον Κασσιδιάρη στον Σρόϊτερ ή στον Ευαγγελάτο;;;δεν ειμαι και ο λαγος
αλλα ειμαι ψαρωτικο αγορι
ποιος πιστευει τις μ@λ@κιες του καθενοςκ καποιος τρομπας εγραφε εδω οτι ηταν της φαπας στο γεωπονικο
φυσιογνωμιστες ολοι
Διπλα απο τον Σροιτερ!!!Ο λαγός ήταν το κτήνος που ήταν δίπλα με τον Κασσιδιάρη στον Σρόϊτερ ή στον Ευαγγελάτο;;;
εμλες να το κανει επιτηδες τυπε?
με τον σροιτερ,βουλευτης Β' Πειραιώς.Ο λαγός ήταν το κτήνος που ήταν δίπλα με τον Κασσιδιάρη στον Σρόϊτερ ή στον Ευαγγελάτο;;;
στον ευαγγελατος ηταν ενας που βγηκε στην β αθηνων τυπεΟ λαγός ήταν το κτήνος που ήταν δίπλα με τον Κασσιδιάρη στον Σρόϊτερ ή στον Ευαγγελάτο;;;
Τον στραβώνουν τα προβόλια στα μάτια ρε γι αυτό κοιτάει λοξά και κάνει παντιλίκια το δεξί του;εμ
αυτος χυνει ρε τωρα που ολα τα φωτα ειναι πανω του
και θελει να τα τραβαει
νεος αδωνις
Λεω και εγω ποιον μου θυμιζει ο Ιωαννης Λαγος.....
Ο λαγός ήταν το κτήνος που ήταν δίπλα με τον Κασσιδιάρη στον Σρόϊτερ ή στον Ευαγγελάτο;;;
Πόσο θλιβερός και ιστορικά αγράμματος μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος που λέει ότι υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα; Και πόσο προδότης και επικίνδυνος αν αυτός ο άνθρωπος είναι και Έλληνας;
καπου ρεταρει τυπεΤον στραβώνουν τα προβόλια στα μάτια ρε γι αυτό κοιτάει λοξά και κάνει παντιλίκια το δεξί του;
Με την διαφορά πως ο Αδωνάκος έσκουζε κ σου πρηζέ τ'αρχίδια,ο Κασσιδιάρης είναι ψυχάκιας...σου βγάζει κανά σουγιά κ σου κόβει κανά αυτί άμα λάχει...εμ
αυτος χυνει ρε τωρα που ολα τα φωτα ειναι πανω του
και θελει να τα τραβαει
νεος αδωνις
αφου ειπε οτι ειναι κατα της βιας τυπεΜε την διαφορά πως ο Αδωνάκος έσκουζε κ σου πρηζέ τ'αρχίδια,ο Κασσιδιάρης είναι ψυχάκιας...σου βγάζει κανά σουγιά κ σου κόβει κανά αυτί άμα λάχει...