Επισκέπτης
Πού θα πας ρε τύπε??
Κάπου με 13 ώρες διαφορά από εδώ ...
Πού θα πας ρε τύπε??
Με τιμα πολύ η σταση σου αλλα γνωρίζοντας ότι εγω δεν θα εκανα το ιδιο δεν μπορω να το δεχτω.
Εδώ θα ειμαστε και θα τα λεμε...
Με συγκινήσατε ρε μπαγασηδες στους μισους που ειπατε να μην διαγραφω εχω ριξει από ένα φορτηγο μπινελικια :-
Με τιμα πολύ η σταση σου αλλα γνωρίζοντας ότι εγω δεν θα εκανα το ιδιο δεν μπορω να το δεχτω.
Εδώ θα ειμαστε και θα τα λεμε...
Με συγκινήσατε ρε μπαγασηδες στους μισους που ειπατε να μην διαγραφω εχω ριξει από ένα φορτηγο μπινελικια :-
ΑυστραλιαΠού θα πας ρε τύπε??
Κάπου με 13 ώρες διαφορά από εδώ ...
Να αντιστρεψω το ερωτημα. Αφου θα επιστρεψει με κλωνο, γιατι να φυγει??Δε θελω να χαλασω τη φιλικη, ερωτικη θα ελεγα, ατμοσφαιρα αλλα αφου ειπε οτι θα μπει με κλωνο που θα ξερετε οτι ειναι αυτος. Τι ειχαμε τι χασαμε. Πού ειναι το θεμα, γιατι τοση μανουρα και συγκινηση?
Δε θελω να χαλασω τη φιλικη, ερωτικη θα ελεγα, ατμοσφαιρα αλλα αφου ειπε οτι θα μπει με κλωνο που θα ξερετε οτι ειναι αυτος. Τι ειχαμε τι χασαμε. Πού ειναι το θεμα, γιατι τοση μανουρα και συγκινηση?
Σωστος. Οποτε ας επεκτεινω λιγο αυτη τη σκεψη. Αφου θα επιστρεψει με κλωνο, αρχιδια τιμαει το στοιχημα που λεει οτι τιμαει επειδη ειναι "εθνικι".Να αντιστρεψω το ερωτημα. Αφου θα επιστρεψει με κλωνο, γιατι να φυγει??
Τιμα τον λογο τουΔε θελω να χαλασω τη φιλικη, ερωτικη θα ελεγα, ατμοσφαιρα αλλα αφου ειπε οτι θα μπει με κλωνο που θα ξερετε οτι ειναι αυτος. Τι ειχαμε τι χασαμε. Πού ειναι το θεμα, γιατι τοση μανουρα και συγκινηση?
Η διαγραφη ενος νικ απο μονη της εχει τη σημασια της.Σωστος. Οποτε ας επεκτεινω λιγο αυτη τη σκεψη. Αφου θα επιστρεψει με κλωνο, αρχιδια τιμαει το στοιχημα που λεει οτι τιμαει επειδη ειναι "εθνικι".
Η διαγραφη ενος νικ απο μονη της εχει τη σημασια της.
Υ.Γ. Αναρωτιεμαι ρε λαμογια, αν ηταν να διαγραφω εγω, θα σας επιανε τετοιο κοψιμο?
Ο Λαδακης πού ειναι ρε παιδια? Επιμενει για ΝΔ το πολυ 18% την επομενη Κυριακη?Ο
Χ
Ι
!!!
Ο Λαδακης πού ειναι ρε παιδια? Επιμενει για ΝΔ το πολυ 18% την επομενη Κυριακη?
Κλαιει σε καποια γωνιαΟ Λαδακης πού ειναι ρε παιδια? Επιμενει για ΝΔ το πολυ 18% την επομενη Κυριακη?
πρεπει να χτυπαγε γρηγορα η καρδουλα σου...και λες τωρα θα βγουνε απο κανα στενο τα παλιοπαιδα με τις κουκουλες!!μπαγασακοΗ οδός του κώλου των Συριζαίων πούστηδων. Εκει υπηρετούν τους μελαμψούς μουστακαλήδες αναβάτες τους. Καλλιδρομίου, ο δρόμος του αριστερού.
Ο Λαδακης πού ειναι ρε παιδια? Επιμενει για ΝΔ το πολυ 18% την επομενη Κυριακη?
Τι προτεινεις?Δεν πάει παραπάνω.
Με την ήττα των καμμένων σήμερα, θα πάρουμε και από τους καμμένους.
Να βάλουμε ένα άλλο στοιχηματάκι Άλεξ ;;;;;;;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΧΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ;;;;;;
δε θα διαγραφεις πυροβολημενε?Θρίαμβος της Χρυσής Αυγής. Παρόλη την τρομοκρατία, τις πολιτικές διώξεις, τις παράνομες φυλακίσεις κλπ οι πολίτες ψήφισαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό Χ.Α.
Κασιδιάρης: Περίπου 16,5% μόλις 5 μονάδες διαφορά με τον πρώτο!!
Παναγιώταρος: 12% μόλις δύο μονάδες διαφορά από τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας
Ματθαιόπουλος: 8% μόλις δυο μονάδες διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ευχαριστώ όλους τους συναγωνιστές για την ψήφο και την στήριξή τους. Ανεβάσαμε τα ποσοστά μας, τα υπερδιπλασιάσαμε και δείξαμε ότι είμαστε εδώ όσο και να μας διώκουν.
Πάμε τώρα στις Ευρωεκλογές όπου θα πάρουμε ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά και σίγουρα θα βγούμε τρίτοι.
ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ