Επισκέπτης
Εχω ξαναπει πως γινεται η επιλογή... Κατά συνεπεια μπορει αυτό να θελουν να αποφυγουν.εγώ πιστεύω αν την έβαζαν με τίποτα κολλητά δερμάτινα πρώτη μούρη σε συγκεντρώσεις, πρώτη θα έβγαινε.
Εχω ξαναπει πως γινεται η επιλογή... Κατά συνεπεια μπορει αυτό να θελουν να αποφυγουν.εγώ πιστεύω αν την έβαζαν με τίποτα κολλητά δερμάτινα πρώτη μούρη σε συγκεντρώσεις, πρώτη θα έβγαινε.
ενταξει τις εβαλαν... αλλα μην παρουν και αερα
επειδή ειχε τεχνογνωσια... Δωστους πυραυλους και πυρινικα και θα δεις...Τις σφαγές που έκανε η λευκή φυλή σε αυτόν τον πλανήτη, δεν τις έκανε κανείς άλλος.
τι πας να συγκρινεις τωρα ρε ξυδη;;; Αληθεια εχεις ιδεα τι γινεται στην Αφρικη; παιζει με τις αποικιες να πεθαιναν λιγοτεροι :S
επειδή ειχε τεχνογνωσια... Δωστους πυραυλους και πυρινικα και θα δεις...
δεν είναι υποθεση η ροπη των μαυρων στη βια... Δες τις λευκες γειτονιες της Αμερικής και τις μαυρες... Και μη μου πεις είναι οικονομικο το θεμα.συγκρίνεις ένα γεγονός με μια υπόθεση. δεν ξέρουμε τι θα έκανε ο μαύρος αν είχε τεχνολογία, ξέρουμε όμως τι έκανε ο λευκός.
Λάθος. Τὸ περιβάλλον ἔχει ὅλως δευτερεύουσαν σημασίαν εἰς τὴν ἀνάπτυξιν τοῦ πολιτισμοῦ.
Ἐὰν ἄλλως εἴχασιν τὰ πράγματα ἡ ψυχρὰ καὶ ἄγονος Ἑλβετία θὰ ἐπένετο καὶ ἡ διαθέτουσα βελτίστας κλιματολογικὰς συνθήκας ἀλλὰ καὶ πληθώρα πλουτοπαραγωγικῶν πηγῶν Ν. Ἀφρικὴ θὰ ἤκμαζεν. Ἀντ' αὐτοῦ ἡ δευτέρα βυθίζεται ὁσημέραι εἰς τὸ χαός καὶ ἡ πρώτη ἀποτελεῖ ἐπίγειον παράδεισον μὲ τοὺς κατοίκους της νὰ προσπαθῶσιν νὰ διαφυλάξωσιν τὴν εὐημερίαν των παρὰ τὰς διεθνεῖς πιέσεις πρὸς ἐπιβολὴν ἀνεξελέγκτου μεταναστεύσεως καὶ ἄρα διαλύσεως τῆς μικρᾶς χώρας.
το μεγαλύτερο ρόλο στην εξέλιξη ενός πολιτισμού τον παίζουν οι κλιματολογικές συνθήκες, κατά τη γνώμη μου, καθότι σε ένα αντίξοο περιβάλλον δεν είναι δυνατόν η ανάγκη για επιβίωση να έρθει σε δεύτερη μοίρα για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
νομίζω ότι είστε γραφικοί όταν προσπαθείτε να αποδείξετε ο ένας στον άλλον ποιος είναι ανώτερος και πιο όχι, κ.ο.κ., λες και ο ένας πολιτισμός ήταν πιο τεμπέλης από τον άλλον και βαριόταν να αναπτυχθεί
συγκρίνεις ένα γεγονός με μια υπόθεση. δεν ξέρουμε τι θα έκανε ο μαύρος αν είχε τεχνολογία, ξέρουμε όμως τι έκανε ο λευκός.
συγκρίνεις ένα γεγονός με μια υπόθεση. δεν ξέρουμε τι θα έκανε ο μαύρος αν είχε τεχνολογία, ξέρουμε όμως τι έκανε ο λευκός.
Ἐὰν ἄλλως εἴχασιν τὰ πράγματα ἡ ψυχρὰ καὶ ἄγονος Ἑλβετία θὰ ἐπένετο καὶ ἡ διαθέτουσα βελτίστας κλιματολογικὰς συνθήκας ἀλλὰ καὶ πληθώρα πλουτοπαραγωγικῶν πηγῶν Ν. Ἀφρικὴ θὰ ἤκμαζεν. Ἀντ' αὐτοῦ ἡ δευτέρα βυθίζεται ὁσημέραι εἰς τὸ χαός καὶ ἡ πρώτη ἀποτελεῖ ἐπίγειον παράδεισον μὲ τοὺς κατοίκους της νὰ προσπαθῶσιν νὰ διαφυλάξωσιν τὴν εὐημερίαν των παρὰ τὰς διεθνεῖς πιέσεις πρὸς ἐπιβολὴν ἀνεξελέγκτου μεταναστεύσεως καὶ ἄρα διαλύσεως τῆς μικρᾶς χώρας.
η Ελβετία όμως δεν έχει θάλασσα, επίσης η Αφρική έχει ζούγκλες και ερήμους
Ἀπορἰας ἀξία ἡ ἀποστροφὴ σας πρὸς τὴν τεχνολογίαν τῆς λευκῆς φυλῆς δεδομένου ὅτι προϊὸν αὐτῆς εἶναι, μεταξὺ ἄλλων, καὶ οἱ ὡραῖοι δονηταί.
Ἀκριβῶς.
Διότι οι κάτοικοι της μεν πρώτης είχαν την ευφύια, την υπομονή κ την επιμονή να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν προς όφελος του κάθε δυνατότητα που τους παρείχε το περιβάλλον στο οποίο κατοικούσαν για να βελτιώσουν την ζωή της κοινότητας τους.
Οι δε δεύτεροι ανέκαθεν ράθυμοι κ νωθροί δεν το έπραξαν.
Το θέμα δεν είναι τόσο τι έχεις λοιπόν, αλλά πως εκμεταλλεύεσαι ότι έχεις.
Ἀκριβῶς.
τυπε η ν.αφρικη τελειωσε οταν επεσε το απαρχαιντ :S
τυπε η ν.αφρικη τελειωσε οταν επεσε το απαρχαιντ :SΛάθος. Τὸ περιβάλλον ἔχει ὅλως δευτερεύουσαν σημασίαν εἰς τὴν ἀνάπτυξιν τοῦ πολιτισμοῦ.
μια χαρά γόνιμη την βλέπω εγώ πάντως και με τις κτηνοτροφικές της μονάδες και με τις αγροτικές της δραστηριότητες σε αντίθεση με την αφιλόξενη, σε μεγάλο μέρος, αφρική είτε λόγο κλίματος, μορφολογίας εδάφους αλλά και λόγω χλωρίδας και πανίδας.Λάθος. Τὸ περιβάλλον ἔχει ὅλως δευτερεύουσαν σημασίαν εἰς τὴν ἀνάπτυξιν τοῦ πολιτισμοῦ.
βγες στον ήλιο να ξεπλύνεις τη ντροπήΤις σφαγές που έκανε η λευκή φυλή σε αυτόν τον πλανήτη, δεν τις έκανε κανείς άλλος.
τυπε η ν.αφρικη τελειωσε οταν επεσε το απαρχαιντ :S