alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Μου φαινεται λιγο νευροσπαστο. Διεκρινα λογοδιάρροια και πολλά τικ.γλυκουλα αλλα δεν τις θελω τις γλωσσοκοπάνες :S
Μου φαινεται λιγο νευροσπαστο. Διεκρινα λογοδιάρροια και πολλά τικ.γλυκουλα αλλα δεν τις θελω τις γλωσσοκοπάνες :S
γλυκουλα αλλα δεν τις θελω τις γλωσσοκοπάνες :SΚθούλου πιρφορίζουμε με το 23χρονο εθνικιστάκι?
τα τικ ειναι γραμμη κασιδιαρη...Μου φαινεται λιγο νευροσπαστο. Διεκρινα λογοδιάρροια και πολλά τικ.
Ετσι είναι όλα τα κομματικα στελεχη από τερμα αριστερα μεχρι τερμα δεξια.Μου φαινεται λιγο νευροσπαστο. Διεκρινα λογοδιάρροια και πολλά τικ.
δεν εχει τικ ρε σεις το κοριτσακι απλα πρεπει να είναι η πρωτη φορα που μιλαει σε καμερα..τα τικ ειναι γραμμη κασιδιαρη...
Αρα δεν εχει σκάιπδεν εχει τικ ρε σεις το κοριτσακι απλα πρεπει να είναι η πρωτη φορα που μιλαει σε καμερα..
Καλο παντως και εγω αυτό σκεφτηκα όταν ειπε ο Αλεξ για τικ![]()
μαλλον ναι, γιατι αλλιως θα το ξερες...Αρα δεν εχει σκάιπ![]()
Κάπου γύρω στο 3:30 κατηγορεί τους κομμουνιστες για τη σφαγη στο Δίστομο.μαλλον ναι, γιατι αλλιως θα το ξερες...![]()
![]()
![]()
Οχι βεβαια.Πρωτη φορα το ακους;
Πρωτη φορα το ακους;Κάπου γύρω στο 3:30 κατηγορεί τους κομμουνιστες για τη σφαγη στο Δίστομο.
Νομιζω πρεπει να ενημερωθει ο τύπος Λάκης.![]()
τι να το κανει το σκαιπ στο διστομο; να μιλαει με τις κατσικες;;;;Αρα δεν εχει σκάιπ![]()
Ειπε τιποτα για τιποτα μαυρους και μουσουλμανους ναζι που αυτοι κανανε τα εγκληματα στην Ελλαδα ή εμεινε στο Διστομο? Ρωταω γιατι δεν εχω καμια ορεξη να ακουω τσόλια, δεν ειδα το βιντεο.Κάπου γύρω στο 3:30 κατηγορεί τους κομμουνιστες για τη σφαγη στο Δίστομο.
Νομιζω πρεπει να ενημερωθει ο τύπος Λάκης.![]()
Φοβάσαι ε;Ειπε τιποτα για τιποτα μαυρους και μουσουλμανους ναζι που αυτοι κανανε τα εγκληματα στην Ελλαδα ή εμεινε στο Διστομο? Ρωταω γιατι δεν εχω καμια ορεξη να ακουω τσόλια, δεν ειδα το βιντεο.
Πω ρε φιλε, τι μου ειπες τωρα? Θα κανω να συνελθω καμια βδομαδα απο τετοια προσβολη.Φοβάσαι ε;
Μην μασας ρε από βιντεο δεν μπορει να σου κανει τιποτα... Δες το και θα σου παρω σοκολατα μετα![]()
![]()
![]()
καλα εξαφανισου παλι τωρα και με την πρωτη ευκαιρια μας ξαναπετάς τη μαλακια σου... Ναι;Πω ρε φιλε, τι μου ειπες τωρα? Θα κανω να συνελθω καμια βδομαδα απο τετοια προσβολη.
Αντε τωρα διαβασε κανα βιβλιο για το τι εγινε στο Αουσβιτς απο κανα κομπογιαννιτη, να ερθεις αυριο-μεθαυριο να απολογεισαι για τους ναζι παλι, σαν καλο παπαγαλακι.
Βλεπω σε πηγαινει πιπα-κωλο ο Ξυδης καθε μερα, δε βρισκω κατι να προσθεσω, γι'αυτο δε γραφω εδω πολυ. Οχι οτι δεν προσφερεις απλετο γελιο γραφοντας ατακες του επιπεδου της υπογραφης μου. Ακομα γελαω μαζι σου συχνα, απλα δε γραφω πολυ. Μην ανησυχεις, ακομα το'χεις.καλα εξαφανισου παλι τωρα και με την πρωτη ευκαιρια μας ξαναπετάς τη μαλακια σου... Ναι;
Σαλτα γαμησου τωρα
μια τριχα από τα αρχιδια μου εισαι και εσυ και ο ξυδης... Ουτε που το σκευτομαι απλα μετραω μεχρι το 3-5ο ποστ για να σας εξαφανισω από το θρεντΒλεπω σε πηγαινει πιπα-κωλο ο Ξυδης καθε μερα, δε βρισκω κατι να προσθεσω, γι'αυτο δε γραφω εδω πολυ. Οχι οτι δεν προσφερεις απλετο γελιο γραφοντας ατακες του επιπεδου της υπογραφης μου. Ακομα γελαω μαζι σου συχνα, απλα δε γραφω πολυ. Μην ανησυχεις, ακομα το'χεις.![]()
Οσο για το γελιο το βλεπω στην υπογραφη σου... Εφιάλτης σου εχω γινει και κουβαλας το ποστ μου παντου για να αμυνεσαι..
μην μου τα λες ετσι και πεσω στα ψυχοφάρμακα από τον καημο ρε τυπε...
Δε σε πιανω. Η υπογραφη μου ειναι αφιερωμενη στη χειροτερη/καλυτερη μαλακια που εχω διαβασει εδω μεσα. Και με χαρα μου σου γνωστοποιω οτι εχεις ξεπερασει και λακι33 και μπακαλη σε μαλακια με αυτην την ατακα. Keep up the good work.:-*