Επισκέπτης
Nτάξει δεν σε αμφισβητώ,απλά επειδή το άκουσα πρώτη φορά από εσένα και απ'όσο ξέρω δεν έγινε κάποιος πόλεμος στο Ιρά[size=20pt]ν[/size](ακόμα).
Καλημέρα.Αν δεν κάνω λάθος, στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον τόσο ενεργός Εβραϊκός πληθυσμός. Και μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα αυτοί που στοχοποιούνται είναι οι μετανάστες από Αφρική και Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν, Αβγατηγανιστάν, Μπαγκλαντές κτλ εν αντιθέσει με τους μετανάστες από Κίνα, Γεωργία και γενικά πρώην ΕΣΣΔ και Αλβανία.
Τις καλημέρες μου τύπε.
Ούτε να έχει ανεργία 30%(χωρίς το ΦΠΑ) το Ιράν έχω ακούσει.γιατί ρε οι δικοί μας που μετανάστευσαν το έκαναν λόγω πολέμου![]()
Nτάξει δεν σε αμφισβητώ,απλά επειδή το άκουσα πρώτη φορά από εσένα και απ'όσο ξέρω δεν έγινε κάποιος πόλεμος στο Ιρά[size=20pt]ν[/size](ακόμα).
Άρα δεν δικαιολογείται,ούτε αιτιολογείται μεταναστευτικό ρεύμα προς Ελλάδα,έτσι δεν είναι;0% ανεργία έχει μαν φεύγουν από αμερική για να δουλέψουν στο ιράν![]()
Ούτε να έχει ανεργία 30%(χωρίς το ΦΠΑ) το Ιράν έχω ακούσει.![]()
Για πού ρε;για ενδιάμεσο σταθμό μας έχουν κι αυτοί![]()
Άρα δεν δικαιολογείται,ούτε αιτιολογείται μεταναστευτικό ρεύμα προς Ελλάδα,έτσι δεν είναι;
Eκτός και αν έρχονται κάποιοι από βίτσιο και διαστροφή...![]()
Έχεις ακούσει για Ιρανούς μετανάστες εσύ; Eγώ πάντως όχι...ειρωνικό ήταν μαν λες να φεύγουν αμερικανοί πολίτες για εργασία στο ιράνπού να ξέρω τι ανεργία υπάρχει εκεί υποθέτω θα υπάρχει φτώχεια και πολύ θα ήθελαν να έρθουν και αυτοί στην δύση
![]()
Για πού ρε;![]()
Aφού λες 0% ανεργία![]()
Έχεις ακούσει για Ιρανούς μετανάστες εσύ; Eγώ πάντως όχι...![]()
Καλημέρα.
Δεν σου κανει εντυπωση το γιατι; Μηπως γιατι δημιουργουν προβλήματα και δεν είναι τοσο θυματα ρατσισμου;;;
Mπαίνεις και σε αριστερά sites,δεν φοβάσαι μην επηρεαστείς;να καθαρίσεις τα αυτιά σου
ελα ρε τυπε δεν παει ετσι... Αν ηθελαν θα εβρισκαν θα ξεμοναχιαζαν τον κάθε βουλγαρο γεωργιανο η ότι θες θα του εδιναν 2 μαχαιριες και πουλο.Το γιατί νομίζω ότι το ξέρουμε όλοι. Δεν έχουν τα ...ας πούμε κότσια να τα βάλουν με Γεωργιανούς, πρώην Σοβιετικούς και Αλβανούς, δεν τους παίρνει. Ξέρουν ότι οι μανούλες τους θα έκλαιγαν μισή ώρα μετά. Για τους Κινέζους, υποθέτω ότι έχει να κάνει με το ότι δεν πειράζουν κανέναν και έχουν οργανωθεί οικονομικά. Απ' την άλλη βέβαια, θα έπρεπε να είναι κι αυτοί στο ίδιο "καλάθι" καθώς (α) είναι ξένοι και (β) κλέβουν εισοδήματα των Ελλήνων (απόψεις της χ.α.). Οπότε μάλλον καταλήγουμε ότι δεν τους παίρνει ούτε στους Κινέζους. Οπότε καταλήγουμε στους εξαθλιωμένους Ιρακινούς, Πακιστανούς και Αφρικανούς, κυρίως. Είπαμε, στους υπόλοιπους ΔΕΝ τους παίρνει.
ελα ρε τυπε δεν παει ετσι... Αν ηθελαν θα εβρισκαν θα ξεμοναχιαζαν τον κάθε βουλγαρο γεωργιανο η ότι θες θα του εδιναν 2 μαχαιριες και πουλο.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Επιτέλους, αυτή είναι πραγματικά καλή είδηση και ανυπομονώ να εφαρμοστεί.
Πραγματικά καλή είδηση ναι.
Άκου όμως τι θα συμβεί! ΔΕΝ θα εφαρμοστεί!
Κ δεν θα ανοίξει κ μυτούλα.
Αυτό είναι το Κράτος Δικαίου που οικοδομήσατε, εσείς οι "δημοκράτες" ψηφοφόροι σε αγαστή συνεργασία με την Διαπλοκή, ΜΜΕ & Πασοκ-Νδ.
Αυτοί κατεύθυναν, εσείς ψηφίζατε ως χάπατα.
Σιγά μην τρέχει κ κάστανο, "Δημοκρατία" έχουμε ότι θέλουμε εφαρμόζουμε από τους νόμους, ότι δεν θέλουμε δεν εφαρμόζουμε, κ άμα λάχει κ δεν γίνεται κ διαφορετικά αλλάζουμε κ τον νόμο στο πιο βολικό για εμάς. Κράτος είμαστε κ ότι θέλουμε κάνουμε.
Σήμερα αποφασίζουμε λευκό, σε μισή ώρα αποφασίζουμε μαύρο. Γιατί έτσι μας κάπνισε! Λογαριασμό θα σας δώσουμε;
Μπεεεεεεεεεεε πρόβατα! Μππεεεε
Ρε τυπε το ξεκινάς λαθος.Κάτι παρόμοιο λέω κι εγώ. Εσύ το λες "αν ήθελαν", εγώ το λέω "αν τους έπαιρνε". Διαφωνείς ότι μετά θα έκλαιγαν μανούλες όμως; Για το ξεμονάχιασμα που ανέφερες, δεν έχω κάτι να αντιτείνω. Γνωστή και συνηθισμένη πρακτική να τα βάζουν με έναν ή δύο νηστικούς και αδύνατους να προστατευθούν.
Το "Δεν υπάρχουν ρατσιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα" δεν ισχύει και το ξέρεις. Έχουν ήδη καταδικαστεί κάποιοι για φόνους μεταναστών και εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις. Εδώ τα λέγαμε για έναν εξ΄ αυτών, τον νεαρό με το περίεργο επίθετο (δεν το θυμάμαι) που έφαγε ισόβια.
Πρώτα λες "Τέρμα η φίμωση γατάκια!" και μετά "δεν θα εφαρμοστεί". Τι απ' τα δύο πιστεύεις;
Τσίμπησες μια χαρά όμως! Κ η μπάλλα στην εξέδρα. Άχνα για την ταμπακιέρα. Τσιμουδιά! Άκρα του τάφου σιωπή!
Ούτε η μισή δεν θα εφαρμοστεί. Το δεκάλεπτο μόνο, στις 4:30 τα ξημερώματα θα παίξουν.
Εσύ θα μας πεις τι πιστεύεις; Ε; Θα εφαρμοστεί;
Θα τιμωρηθεί κανείς αν δεν εφαρμοστεί;
Θα εισπραχθεί το πρόστιμο από το ΕΣΡ ΑΝ τιμωρηθεί;
Η θα χαριστεί όπως τα χρέη του μεγάρου;
Ε Ποταμάκι κ εσύ σαν τον άλλωνα, μόνο αφ υψηλου κριτική ε;
Ποτέ θέση...