Επισκέπτης
Ουτε που ασχολήθηκε κανείς, ολα καλά.Δικαιοσ΄νη, αντικειμενοκότητα, ισότητα, αδελφότητα....
Όχι σάλτσες αγορίνα μου, απλά λογάκια, τι στηρίζεις σε ρωτήσαμε.
Σήμερα!
Όχι τι έκανες όταν φόραγες κοντά παντελονάκια κ καλτσούλες ως το γόνατο.
Όχι μόνο αφ υψηλού κριτική. Πάρε θέση, μην ντρέπεσαι. Πες ψηφίζω Σταύρο Θεοδωράκη, μου κάνει είναι του Μπόμπολα υπάλληλος που έχει φτιάξει όλους τους δρόμους της Ελλάδας, σπουδαίος άνδρας!
δηλαδή με τα ταγάρια τα μακριά μαλιά και τά σκουλαρίκια αισθάνεστε κατι ιδιαίτερο......σας ανεβάζει τό λίμπιντο???
μήπως θέλετε νάστε ποιο ελκυστικοι στούς πακιστανούς ψωλαράδες που υπερασπίζεστε με μιξοκλάματα σαν τον μπουκουρα.....
εγω σου απαντησα σοβαρα όμως...Μέσος Ελληνας με μέση εμφάνιση που να μη μοιάζει ΗΛΙΘΙΟΣ δεν υπαρχει, ε;; Υπαρχουν μονο εσείς και αυτοι;;;;;![]()
Θέλετε να σας πάρουμε και στα σοβαρά, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.
τα ανθρωπάκια τυπου στουρναρα, βουλτεψη κλπ τολμάνε να κυκλοφορησουν μονα τους τυπε? Ποσοι τα φυλανε και ποιος τους πληρωνει, μηπως γνωρίζεις?
Και πολύ γαμάτο ποστ ναούμ...στηρίζω...Ετσι ειναι η αλήθεια. Για εμένα συνεχίζεται ο συμμορητοπόλεμος. Οι ηττημένοι δε το έβαλαν κάτω. Κάποιες δεκάδες συνεχίζουν τον ενοπλο αγώνα. Ετσι το βλέπω. ΑΠο το Μάνκοβετς, το ανώνυμο και τον Κλέφτη η μάχη εχει μεταφερθεί στην Αθήνα κυρίως.
Το ίδιο κάνουν και στη Νιγηρία η αντιπολίτευση που εινια ισλαμιστές. ¨εχουν τη μπόκο χαράμ, πολεμάει, κάνει καφρίλες για την ακρίβεια και λεένε μετα "εμείς, οοοχι, καταδικάζουμε τη βία και τη μπόκο χαράμ, κακοί, πολυ κακοί, εμεις, καμλια σχέση, οοοοχι."
Είστε πολυ γατάκια συριζαίοι για να κρύψετε τα εγκλήματα σας. Αλλα εχε χάρη που κυβερνάνε οι χαζοδεξιούληδες χαζοχαρουμενούληδες. Ας ήμασταν εμεις απάνω και τα λέγαμε. Θα βλέπατε πως κόβεται οβήχας σε 4 ωρίτσες, απο τις 2 ως τις 6 το ξημέρωμα.
Και πολύ γαμάτο ποστ ναούμ...στηρίζω...
Παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος που λέει και ο ποιητής...πες τα...Μέσος Ελληνας με μέση εμφάνιση που να μη μοιάζει ΗΛΙΘΙΟΣ δεν υπαρχει, ε;; Υπαρχουν μονο εσείς και αυτοι;;;;;
εγω σου απαντησα σοβαρα όμως...
Τα πράματα είναι σοβαρά...ο ιπποτοξότης βγήκε απο τη ναφθαλίνη για να μας πει οτι για όλα φταίει το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ(για το δεύτερο δεν έχει εντελώς άδικο εδώ που τα λέμε,μόνο που"ξέχασε"κι αυτός,πολύ βολικά,τα πράσινα ψηφαλάκια...)Δεν σας λέω ποιανού είναι τα παρακάτω λόγια, το μόνο που σας λέω ότι είναι ενας πραγματικός εθνικοσοσιαλιστής (όχι ότι συμφωνώ μαζί του αλλά αυτός τουλάχιστον είναι αυθεντικός....
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΚΛΑΜΑ ΛΥΓΜΟΙ, ΧΡΥΣΟΙ ΚΛΑΥΘΜΟΙ!
Η πΥότητα των στελεχών της Χρυσής Αυγής ήταν εξ αρχής ορατή και για το θλιβερό της επίπεδο η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον αρχηγό της ο οποίος ανέκαθεν, για όσους γνωρίζουν, επέλεγε ΟΜΟΙΟΥΣ, κλείνοντας τη πόρτα του σε οποιονδήποτε ξεχώριζε!
Ένα κάποιο "στοκάρισμα" βελτιωμένων "περιπτώσεων" στελεχών εμφανίσθηκε στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για την Ευρωβουλή, στελεχών-χρησιδανείων της ακροδεξιάς των οποίων η όψιμη "ανάνηψη" οφείλεται περισσότερο σε εμπτυσμό του νεοδημοκρατικού παρελθόντος τους παρά σε ασπασμό του, αμφιβόλου, χρυσαυγίτικου μέλλοντός τους.
Η περίπτωση Μπούκουρα (και όχι μόνον...) απλώς ενδεικτική και "εικόνα" τραγικής ασχήμιας όχι απλώς για τον ίδιο αλλά για "εκείνον" που τον επέλεξε να εκπροσωπήσει Έλληνες! Ο κανόνας του ψυχικώς "ΚΙΝΑΙΔΟΥ" ο οποίος, με τη πρώτη φάπα, λησμόνησε ότι ονομάζεται "Στάθης" και προτίμησε να αποκαλείται "Μάρθα" (Βούρτση)! Ένας ανάλογος κανόνας και η ίδια η Χρυσή Αυγή η οποία από το "ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ-ΚΑΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" κατέληξε στον "ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ"!
Πριν καν αναδειχθούν ΣΑΠΙΣΑΝ! Κρίμα! Θα μπορούσαν να περιμένουν ίσως λίγο ακόμη... Ωρέ, ΗΛΙΘΙΕ Μαυρογιαλούρε, δεν είχες ίχνος νοημοσύνης να σκεφθείς ότι με ΠΑΣΟΚους (Μπούκουρες) και ΚΚΕδες (Ρουπακιάς) σε περιμένει ορθάνοιχτος ο Καιάδας; Αφού ΗΛΙΘΙΕ δυό ώρες σου τα έλεγα έχοντάς σε καθισμένο απέναντί μου! ΗΛΙΘΙΕ!!
εριναλ ολοι εσεις ειχατε τον πολιτικο θανατο της ΧΑστο χερι μετα τον Φυσσα και με τις μαλακιες τοσο τις δικες σας οσο και του Σαμαρα την εχετε με αυξημένα ποσοστα... Μην μας κανεις και χιουμορ... Μαλακια ;)απο την μια σας την εφερε ο Σαμαρας που σας αφησε να ανοιξετε πανάκια και όταν ειδε οτι του τρωτε τις δεξιες ψηφους σας εχωσε μια σφαλιαρα και φυλακα και απο την αλλη εχετε τις εκ των εσω ναζιστικες παρθενοπιπιτσες που είδαν τα σκουρα και φυσικα λακισαν οπως κάθε θρασύδειλος. Εφιαλτες. Κρίμα σας εφαγαν μπαμπεσικα "τα αδελφια σας" και τι να σου κανει και η γριουλα που ψηφιζει χα ποσο να ζησει με το αλζχαιμερ να σας στηριξει...κριμα
εγω σου απαντησα σοβαρα μην μου λες τι σου ειπαν οι αλλοι...Τι εννοείς σοβαρά;;; Το οτι κραζω αυτους που κυκλοφορούν με μπλουζάκια Χρυσα αυγά, σε ομάδες των 5 τουλαχιστον και έχουν μια φάτσα ψόφια για παρεξήγηση και μανούρα με κατατάσσει στους "άλλους", με τα ταγαρια τις κοτσίδες και τον τσεγκεβαρα-μαρξ αγκαλια;;;;
εγω σου απαντησα σοβαρα μην μου λες τι σου ειπαν οι αλλοι...
Ειμαι ξεκάθαρος. Σου ειπα παρε μια μπλουζα και 10 εφημερίδες και βγες να τις μοιρασεις και μετα αν μπορεις να γραψεις πες μας γιατι πανε σε πενταδες και τσαμπουκαλεμενοι...