kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
είμαι σίγουρος ότι θ'ακολουθήσει το athens.indymedia.orgΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΤΟ xryshaygh.wordpress.com ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ....
είμαι σίγουρος ότι θ'ακολουθήσει το athens.indymedia.orgΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Απ ότι λένε οι ίδιοι οι τελευταία ΝΟΜΙΜΟΙ μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα ήταν επί χούντας το 1973. Απ εκεί και πέρα ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΛΟΙ. Και όσοι έχουν παντρευτει ελληνα-ελληνιδα θα πρέπει να φύγουν και αυτοί. Και ο έλληνας-ελληνίδα θα πρέπει να πάει φυλακή (αφού υποθάλπουν κάποιον εγκληματία. Μη ξεχνάμε ο παράνομος διαπράτει εγκλημα άρα είναι εγκληματίας). Χαμός λέμεχωρίς να ξέρω τις θέσεις τους, το αποκλείω να θέλουν να διώξουν κάποιον ή κάποια που έχει παντρευτεί έλληνα-ίδα
μπες στο σαιτ και θα μαθεις τα πανταΜπορεί να μου πει κάποιος τι είναι ο μαύρος κρίνος ?
τράβα ολλανδία στ'αρχίδια σου
Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι ο μαύρος κρίνος ?
κύριε Λάκη, αν δεν κάνω λάθος... και εσύ δεν είσαι παντρεμένος με αλλοδαπή;;
τυπε σα πολυ δε το τραβανε το σκοινι? το μπαζο ιντιμιντια γιατι δε κατεβαινει ποτε?
Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι ο μαύρος κρίνος ?
δίκιο...Δεν είναι ώρα να βγάζουμε τα προσωπικά μας στη φόρα, λατρεία μου...
[size=2pt]Τόσες φορές στο έχω προτείνει και εσύ πάντα προφασίζεσαι ότι δεν μπορείς να αφήσεις μόνο του, τον Ρομπίνιο.[/size]
Να το λαβει αυτο σα ραντεβου θανατου?Mια συνάντηση μαζί μου
θα σου έλυνε όλες σου τις απορίες για μένα,
λίγο πριν την αναχώρησή σου από αυτόν τον κόσμο ...
λέω ψέματα; αν κάνω λάθος ζητώ ταπεινά συγνώμη, μια διάψευση από μέρος σου αρκεί...Mια συνάντηση μαζί μου
θα σου έλυνε όλες σου τις απορίες για μένα,
λίγο πριν την αναχώρησή σου από αυτόν τον κόσμο ...
Πρεπει να πληρωσεις,να συρθεις για πολλα χιλιομετρα μετανιωμενος!!!!λέω ψέματα; αν κάνω λάθος ζητώ ταπεινά συγνώμη, μια διάψευση από μέρος σου αρκεί...
Το indymedia δεν ειναι μπλογκ
έχει δικό του σέρβερ στο ... ΕΜΠ
που τον πληρώνω εγώ κι εσύ
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΏΣΗ
ας το διαψεύσει...Πρεπει να πληρωσεις,να συρθεις για πολλα χιλιομετρα μετανιωμενος!!!!
Ειναι εθνικηστες με οικολογικες ανησυχιες,λευτερια στην παλαιστινη και αλλους δανεικους ορους απο την αριστερα.βασικά τον παραλίμνιο ρώτα αυτός τους αναφέρει συνέχεια, περίεργο κράμα αναρχικών και εθνικοσοσιαλιστών μου κάνει από τα λίγα που έχω διαβάσει, δεν έχω καταλάβει να πω την αλήθεια
ας το διαψεύσει...
Ξαναρωτάω κύριε Λάκη είσαι παντρεμένος με αλλοδαπή;