Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
Ερη εχεις παει ποτέ αντιπροσωπος σε δημοτικες-νομαρχιακες? Αληθεια τωρα.σιγα παιδια μην κανεις και μια αιωνιοτητα και μια μερα![]()
Μα ξερω ρε τυπε... Αυτοι που τσακιζουν φασιστες σε κάθε γειτονια ;)Εννοεις αν ηξερες ποιος τον σκοτωσε;
Τι λες παιδακι μου?θα σου πω ενα κολπο παρε συναδελφο για γραμματεα και ανοιξε μαζι τις καλπες. στις δεκα εχεις τελειωσει και τις δυο..
115ευρω ειναι η μερα....ποσο ειναι οι δυο κυριακες δεν ειναι 8 μερες;![]()
Και την δεύτερη κυριακη, τρεις καλπες.
Θα τελειωσεις την μια στις 10? αισιοδοξο σε βρισκω.
Σεβασμό έδειξα από την πρώτη στιγμή όταν κάποιοι εδώ μέσα έβριζαν θείους και διάφορους της οικογένειας που τόλμησαν να εκφραστούν αρνητικά για την ΧΑ. Ακόμα καλά καλά δεν είχαν θαφτεί τα παιδιά και κάποιοι ξέρναγαν τον εμετό τους για τους συγγενείς τους. Αυτά λοιπόν αλλού.
Η συγκεκριμένη κίνηση ούτε τιμά ούτε δικαιώνει το παιδί που δολοφονήθηκε.
Τι λες παιδακι μου?
Και ποιος θα καταμετραει τη δεύτερη? ο γραμματεας? Θελεις να σε κραξουν?
αυτος είναι και δεν τον γουστάρω. Αλλα ότι λεει το στηριζει.Αυτος δεν ειναι το ζωον που ελεγε εγερθουτου;![]()
εγω θα πηγαινα... Φυλακη.
ΝΔ τυπε...
Αν θελει ας με διαψευσει...
έτσι χάνεις το έλεγχοθα σου πω ενα κολπο παρε συναδελφο για γραμματεα και ανοιξε μαζι τις καλπες. στις δεκα εχεις τελειωσει και τις δυο..
και το τιμα κιατο δικαιώνει, αλλα εισαι πολυ περιορισμένης αντίληψη γιανα το καταλάβεις. πραγματικά νομίζω δε κάνεις το πανίβλακα, εισαι πρωταθλητής βλακείας. Ειναι μάρτυρες τα παιδιά, και ο πατήρ Φουντούλης θέλει να πάρει το μέρος στην πολεμίστρα του γιού του. Τι δε καταλαβαίνεις? Εσυ τι γουστάρεις και τι ζόρι τραβάς τελικά? Τι ψηφίζεις για πες, δεν εχεις πει ποτέ. Μιλας και φροντίζεις να μη λες τι εισαι για ν α μη δεχτείς πυρα? Λεγε, τι εισαι, αμα εχεις κότσια, εστω και ιντερνετικα.
ΝΔ τυπε...και το τιμα κιατο δικαιώνει, αλλα εισαι πολυ περιορισμένης αντίληψη γιανα το καταλάβεις. πραγματικά νομίζω δε κάνεις το πανίβλακα, εισαι πρωταθλητής βλακείας. Ειναι μάρτυρες τα παιδιά, και ο πατήρ Φουντούλης θέλει να πάρει το μέρος στην πολεμίστρα του γιού του. Τι δε καταλαβαίνεις? Εσυ τι γουστάρεις και τι ζόρι τραβάς τελικά? Τι ψηφίζεις για πες, δεν εχεις πει ποτέ. Μιλας και φροντίζεις να μη λες τι εισαι για ν α μη δεχτείς πυρα? Λεγε, τι εισαι, αμα εχεις κότσια, εστω και ιντερνετικα.
Ερη εχεις παει ποτέ αντιπροσωπος σε δημοτικες-νομαρχιακες? Αληθεια τωρα.
ανοίγεις όλα τα ψηφοδέλτια μαζί, βγάζεις τα άκυρα, ντανιάζεις τα έγκυρα, και αριθμείς 1-10 α΄ συνδυασμός, 11-20 β΄ συνδυασμός κοκ.Και την δεύτερη κυριακη, τρεις καλπες.
Θα τελειωσεις την μια στις 10? αισιοδοξο σε βρισκω.
έτσι χάνεις το έλεγχο
Ναι ρε αλεξ. Εχω αυτοματοποιησει την διαδικασια επισης δεν γραφω τα ονοματα κολλαωεμεις εδω στο σολουν αυτο κανουμε
![]()