asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
συμμαχια δρασης και δημιουργιας ξαναδεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις. :S
ποιοι είναι στις γέφυρες;
συμμαχια δρασης και δημιουργιας ξαναδεν έχω παρακολουθήσει τις εξελίξεις. :S
ποιοι είναι στις γέφυρες;
για το κλαψομουνη μπουκουρα υπαρχει και βιντεο πριν 2-3 χρονια που τουλουμιαζει στο ξυλο μεταναστες στον αγιο παντελεημονααυτο προς απαντηση του "τι εκανα και ειμαι φυλακη"?
παντως ηταν μια ανθρωπινη στιγμη και τα τομαρια αρχιδιαρης και παναγιωταρος και σια τον χλευαζαν
απο εκει καταλαβαινεις ποιοτητα ανθρωπων
στον αλεξοπουλο ειπανε οτι οι αλλοι νεοναζι του κουνουσαν χαρτονομισματα οτι και καλα τα πηρε
μαλακιεςο ανθρωπος εχει το ενστικτο της αυτοσυντηρησης και σαν πιο μετριοπαθης καταλαβε
οτι ειναι ανοητο να παει φυλακη υπερασπιζομενος τη ναζιστικη ιδεολογια![]()
Μετά λύπης μου βλεπω, οτι υπαρχουν και παλι δεξιοι που το ριχνουν στο σορολοπ και στρωνουν το δρομο στο Συριζα...γιωργο σα φιλελευθερος σκεφτεσε καθολου να ψηφισεις γεφυρες?
ευρωεκλογες ειναι αλλωστε
Προσωπικά τους θεωρω χειροτερους κι απο τους συριζαιους.κατι δεν πρεπει να γινει με δαυτους τυπε?
κατι δεν πρεπει να γινει με δαυτους τυπε?Μετά λύπης μου βλεπω, οτι υπαρχουν και παλι δεξιοι που το ριχνουν στο σορολοπ και στρωνουν το δρομο στο Συριζα...
συμμαχια δρασης και δημιουργιας ξανα
ρε αλεξ δεξιος εισαι και φαινεσε
ειμαι φιλελευθερος κεντρωος λεμε![]()
ναι αλλα δεν μπορει να συνεχισουν να υπονομευουν την χωρα τυπεΠροσωπικά τους θεωρω χειροτερους κι απο τους συριζαιους.
ναι αλλα δεν μπορει να συνεχισουν να υπονομευουν την χωρα τυπε
πρεπει να αναλαβει δραση ο αντωνης και να τιμωρηθουν
Α μπραβο, τον πηρατε χαμπαρι?ο Τζήμερος μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής και έχει εκφράσει κατά καιρούς θέσεις με τις οποίες διαφωνώ κάθετα.
ρε αλεξ δεξιος εισαι και φαινεσεΜετά λύπης μου βλεπω, οτι υπαρχουν και παλι δεξιοι που το ριχνουν στο σορολοπ και στρωνουν το δρομο στο Συριζα...
Δηλαδη οι Γεφυρες ειναι...κέντρο?ρε αλεξ δεξιος εισαι και φαινεσε
το προοδευτικος γιατι δεν το λες τυπε?ρε αλεξ δεξιος εισαι και φαινεσε
Βρείτε εκεί καμμια φορολογική παράβαση στον Τζήμερο ή καμμιά απλήρωτη κλήση παράνομης στάθμευσης κ βγάλτε την Δημιουργία Ξανά, πλυντήριο μαύρου χρήματος, εγκληματική οργάνωση κ στην φυλακή δίπλα στην Χ.Α
Τώρα υπάρχει κ η τεχνογνωσία. Κρίμα να χαθεί.
Άσε που δεν υπάρχουν και βουλευτικές ασυλίες στην περίπτωση τους. Ευκολάκι!
δε διαφωνω , αλλα κανω τη καρδια μου πετρα λογω δρασηςο Τζήμερος μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής και έχει εκφράσει κατά καιρούς θέσεις με τις οποίες διαφωνώ κάθετα.
εσύ απ ότι θυμάμαι είχες δηλώσει ότι θα ψηφίσεις ΝΔ αν ο Σαμαράς κλείσει φυλακή τη χα.δε διαφωνω , αλλα κανω τη καρδια μου πετρα λογω δρασης
τον συριζα στα οικονομικα τον φοβαμαι για τον κρατισμο του
αν ο αλεξης καρατομησει το λαφαζανη η τον "ευνουχησει"
τοτε στις εθνικες ισως
για ποταμι σε βλεπω
δεν ειναι κακη επιλογη
εσύ απ ότι θυμάμαι είχες δηλώσει ότι θα ψηφίσεις ΝΔ αν ο Σαμαράς κλείσει φυλακή τη χα.
η δραση ειναι φιλελευθερο κεντρο 100% για τη ΔΗΜ ΞΑΝΑ εχω και εγω αμφιβολιεςΔηλαδη οι Γεφυρες ειναι...κέντρο?
Κάτι σε ρώτησε ο Σνούπι...η δραση ειναι φιλελευθερο κεντρο 100% για τη ΔΗΜ ΞΑΝΑ εχω και εγω αμφιβολιες
παμε ξανα τον ορισμο του φιλελευθερου κεντρωου
στα οικονομικα ειναι υπερ της ελευθερης οικονομιας και κατα του κρατισμου
στα κοινωνικα ειναι επισης φιλελευθεροι η αν θες προοδευτικοι
υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων των μειονοτητων της ανεξιθρησκειας
κτλ
χοντροκομμενα στα οικονομικα ειναι προς τα δεξια
και στα κοινωνικα ειναι προς τα αριστερα
ο μεσος ορος ειναι το κεντρο γι αυτο και λεγονται φιλελευθεροι κεντρωοι