Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
ξύδη...
συζήτηση κάνουμε, τι έπαθες τώρα εσύ;
ξύδη...
θα σου πω κα την κανω...περιμένω να μου πεις που βρήκες την αντίθεση στα δύο ποσταρίσματα που παρέθεσες.
συζήτηση κάνουμε, τι έπαθες τώρα εσύ;
θα σου πω κα την κανω...
Το ότι γραφεις σε μπουρδελοσαιτ και μας λες γα την φωτογραφιση της χαιτισας είναι τρελο... Οσο τρελο είναι να σου λεει ο steve για τις μαυρες και τον χιτλερ. Το ότι το κανεις για να τρολαρεις δεν εχει καμια σημασια... Η μαλακια παραμενει. Το ότι με χαρακτηριζετε επειδή δεν σας αρεσει η γνωμη μου αλλα χρησιμοποιητε τον ιδιο τροπο για τους αντιπαλους σας, σας κανει λαμογια με καμια υποληψη.
Αυτά για σημερα.-
το βούρλο είναι θεία του κλασιδιάρη!!
Εχω πολυ εγκυρες πληροφοριες (και οχι απο Χ.Αγιτικη πηγη) οτι ο Καμινης με τον Αρουλη παιζει παρα πολυ σοβαρα, να μην ειναι στον δευτερο γυρο
στόν άρειο πάγο στηρίζουν τίς ελπίδες τους...Εχω πολυ εγκυρες πληροφοριες (και οχι απο Χ.Αγιτικη πηγη) οτι ο Καμινης με τον Αρουλη παιζει παρα πολυ σοβαρα, να μην ειναι στον δευτερο γυρο
Τι εγινε ρε παιδια...δεν θα βγαλουν καμια δημοσκοπηση τα καναλακια της προπαγανδας να εχουμε να λεμε το βραδυ των εκλογων ?
Εχω πολυ εγκυρες πληροφοριες (και οχι απο Χ.Αγιτικη πηγη) οτι ο Καμινης με τον Αρουλη παιζει παρα πολυ σοβαρα, να μην ειναι στον δευτερο γυρο
Τι εγινε ρε παιδια...δεν θα βγαλουν καμια δημοσκοπηση τα καναλακια της προπαγανδας να εχουμε να λεμε το βραδυ των εκλογων ?
inside info τυπε?Εχω πολυ εγκυρες πληροφοριες (και οχι απο Χ.Αγιτικη πηγη) οτι ο Καμινης με τον Αρουλη παιζει παρα πολυ σοβαρα, να μην ειναι στον δευτερο γυρο
Τις οποίες δεν μπορούμε να μάθουμε εμείς αλλά είναι 1000% επιβεβαιωμένες, έτσι;
Γελαστε τωρα που ακομα μπορειτε.
Κατσε να δουμε πρωτα ποιο κωμα θα τους απομεινει. Χρυση Αυγη? Ελληνικη Αυγη? Εθνικη Αυγη?Λες να μας κοπεί απότομα; Έχεις 'πολύ έγκυρες πληροφορίες';
σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες, σειρά έχουν οι ανώνυμοι αλκοολικοί.