GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
άλλος ένας ΚΛΩΝοςΑΡΙΔΗΣ, έπιασε δουλειά σήμερα στο μπουρδέλα...69 χρόνια μετά και ακόμα το όνομά του προκαλεί ταραχή.
άλλος ένας ΚΛΩΝοςΑΡΙΔΗΣ, έπιασε δουλειά σήμερα στο μπουρδέλα...69 χρόνια μετά και ακόμα το όνομά του προκαλεί ταραχή.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ???ο ψηλός, το καπέλο το αφήνω για ευνόητους λόγους
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΕΊΣΑΙ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ???
φίλε αν δεις την ηλίθια φάτσα του ταιριάζει απόλυτα στις μλκ που ποσταρειΚαταλαβες τι ειπε ρε φιλε?
Εγω το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω και λεω δεν μπορει, κατι λαθος καταλαβαινω.
περιμενω 1)λιστα με τους νεκρους στην ελλας απο τους ναζιστες/φασιστεςΟ ελαχιστος σεβασμος προς την αυτοεκτιμηση και την αξιοπρεπεια μου, μου επιβαλλει να μην ξαναμιλησω σε ανθρωπο που τολμησε να ποσταρει "δειξε μου τις λιστες με τους εκτελεσμενους απο τους ναζι, να γελασουμε με την μαλακια που θα πεις".
Ολα εχουν και ενα οριο.
Ακομη και στο τρολαρισμα.
Ακομη και εαν αυτος που ποσταρει ειναι εγνωσμενα περιορισμενης αντιληψης.
Πρεπει να τα μπερδεψε με τις λιστες για το Πολυτεχνειο.Ο ελαχιστος σεβασμος προς την αυτοεκτιμηση και την αξιοπρεπεια μου, μου επιβαλλει να μην ξαναμιλησω σε ανθρωπο που τολμησε να ποσταρει "δειξε μου τις λιστες με τους εκτελεσμενους απο τους ναζι, να γελασουμε με την μαλακια που θα πεις".
Ολα εχουν και ενα οριο.
Ακομη και στο τρολαρισμα.
Ακομη και εαν αυτος που ποσταρει ειναι εγνωσμενα περιορισμενης αντιληψης.
ρε τυπε αφου ειμαι εγω και αφου θες να με ξεφτιλισεις τοτε γιατι δεν ανεβαζεις φωτογραφιες με καθαρο προσωπο ???ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΕΊΣΑΙ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ
ο εθνικοσοσιαλισμός...Τι ειναι ο ναζισμός ρε παιδιά?
θα σου απαντησουν οτι ο ναζισμος ειναι ο εθνικισμος !Τι ειναι ο ναζισμός ρε παιδιά?
Δικιο ειχα!τυπε ακομα ψαχνουν τα θυματα απο το πολυτεχνειο !!! τοσα θυματα χωρις ονοματοεπωνυμο
τυπε ακομα ψαχνουν τα θυματα απο το πολυτεχνειο !!! τοσα θυματα χωρις ονοματοεπωνυμοΠρεπει να τα μπερδεψε με τις λιστες για το Πολυτεχνειο.
εναν φακιρι στην π.αμερικης δεν ειχαν πει οτι τον σκοτωσε η χουντα τυπε?τυπε ακομα ψαχνουν τα θυματα απο το πολυτεχνειο !!! τοσα θυματα χωρις ονοματοεπωνυμο
τι ειναι εθνικοσοσιαλισμος ??? καλητερα να ανεβαζεις φωτογραφιες χωρις φατσες παρα να λες παπαριες !!!ο εθνικοσοσιαλισμός...
Στο οτι εισαι χαζοςσε τι εχεις δικιο τυπε ???
σε τι εχεις δικιο τυπε ???Δικιο ειχα!
Τριγυρναει στο μυαλο σου και κατι με σαμπουαν και αφισες αλλα δεν θυμασαι τι ακριβως;
δεν γνωριζω το περιστατικο απολυτεεναν φακιρι στην π.αμερικης δεν ειχαν πει οτι τον σκοτωσε η χουντα τυπε?
τι ειναι χαζος ? ποια η διαφορα χαζου και βλακα ?Στο οτι εισαι χαζος
ο εθνικοσοσιαλισμός...
O ενας ειναι χρυσαυγιτης και ο αλλος πασοκ η νδτι ειναι χαζος ? ποια η διαφορα χαζου και βλακα ?