stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
οχι πες μου εσυ που εισαι γκουρου στα φορολογικα !!!! (ε ρε γελια εδω μεσα)τουλαχιστον παπαρα εμαθες τι ειναι εκκαθαριστικο ;
οχι πες μου εσυ που εισαι γκουρου στα φορολογικα !!!! (ε ρε γελια εδω μεσα)τουλαχιστον παπαρα εμαθες τι ειναι εκκαθαριστικο ;
ναι αλλα εγω δεν ψηφιζω τον μπομπολα...εσυ ψηφιζεις αυτους που σε ταιζουν κουτοχορτο....προβατο εισαι εσυ που δεν εχεις καταλαβει τοσα χρονια οτι ο μπομπολας σε ταιζει κουτοχορτο στο μεγκα !!
δεν ψηφιζεις μπομπολα μονο και μονο για ενα λογο !!!! επειδη δεν εχει κατεβεί !!!ναι αλλα εγω δεν ψηφιζω τον μπομπολα...εσυ ψηφιζεις αυτους που σε ταιζουν κουτοχορτο....
κλασικη τακτικη απο τα χρυσα αυγα να πετανε την μπαλα στην εξεδρα....δεν ψηφιζεις μπομπολα μονο και μονο για ενα λογο !!!! επειδη δεν εχει κατεβεί !!!
ναι αλλα εγω δεν ψηφιζω τον μπομπολα...εσυ ψηφιζεις αυτους που σε ταιζουν κουτοχορτο....
ποιες μπιζνες ρε τυπε ??? την νομιμη πολιτικη πορεια που καναμε την βαπτισε ο μπομπολας τραμπουκισμος και ξυλο. τυπε εχεις χασει επεισοδια ..... ποτε ελληνες εθνικιστες δεν χτύπησαν τους γιατρους του κοσμου.απλα σε μια νομιμη πολιτικη πορεια περασμαε απο διπλα και καποιοι ανθελληνες που λασπολογουν την χρυση αυγη το βαπτισαν χτυπημα κατα των γιατρων του κοσμου.βεβαια αυτα περι χτυπηματων τα πιστευουν μονο κατι κλουβια αυγα σαν εσενα.κατσε καναπε και δες μεγκα πλησιαζει οκτω ... μην χασεις το μαθημα/ εδω ρε τυπε πριν 2-3 ημερες ο μπομπολας ελεγε οτι ελληνες εθνικιστες χτυπησαν την KNE στην θεσσαλονικη και βγηκε αμεσως η ΚΝΕ και αρνηθηκε αυτο το γεγονος....μηπως θες και πηγη ???κλασικη τακτικη απο τα χρυσα αυγα να πετανε την μπαλα στην εξεδρα....
εγω σου ανεφερα για τις μπιζνες αυτων μου ψηφιζεις και εσυ αντι να προσπαθησεις να τους υπερασπιστεις ή να κανεις τουμπεκι μου λες για τον μπομπολα...πες και για τον κοκκαλη,τον πασαρη και τον ομπαμα αν γουσταρεις...εξαλου δεν περιμενω σοβαρη συζητηση με ανθρωπους που ειναι πιο χαζοι απο τα χορτα....
μαλιστα...και η λυση ποια ειναι κατα τη γνωμη σου???να ψηφισουμε αυτους που μεχρι πριν απο 2-3 χρονια τους ειχαμε για μπραβους στα μαγαζια μας????ο μπομπολας κουμανταρει το "συνταγματικο τοξο" τυπε. αμα ψηφιζεις "τοξο" ψηφιζεις μπομπολα
οχι πες μου εσυ που εισαι γκουρου στα φορολογικα !!!! (ε ρε γελια εδω μεσα)
μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το εκκαθαριστικο ??? τι δειχνει αυτο το χαρτι και γιατι χρειαζετε στις τραπεζες ?
ποιος ειχες μπραβο ρε τοτο στο μαγαζι σου ? πες μας ονοματοεπωνυμο,πληροφοριες που να δειχνουν ξεκαθαρα οτι ειναι μελος της χρυσης αυγης και φωτογραφιες ή βιντεο εν ωρα εργασιας !!! μην λες μαλακιες εαν δεν ξερεις !!! εχεις δει τι μερους του λογου ανθρωποι κατεβαινουν με την ελληνικη αυγη ??? γιατροι,επιστημονες,δικηγοροι,αποστρατοι,κοινωνικοι λειτουργοι,καθηγητες κτλ.... ειδες εσυ κανενα μπραβο να κατεβαίνει ??? σου ξαναλεω κοψε τα μαθηματα του μπομπολα στο μεγκα σου πειραζουν το μυαλό...μαλιστα...και η λυση ποια ειναι κατα τη γνωμη σου???να ψηφισουμε αυτους που μεχρι πριν απο 2-3 χρονια τους ειχαμε για μπραβους στα μαγαζια μας????
γελα χαιβανι
ποιος ειχες μπραβο ρε τοτο στο μαγαζι σου ? πες μας ονοματοεπωνυμο,πληροφοριες που να δειχνουν ξεκαθαρα οτι ειναι μελος της χρυσης αυγης και φωτογραφιες ή βιντεο εν ωρα εργασιας !!! μην λες μαλακιες εαν δεν ξερεις !!! εχεις δει τι μερους του λογου ανθρωποι κατεβαινουν με την ελληνικη αυγη ??? γιατροι,επιστημονες,δικηγοροι,αποστρατοι,κοινωνικοι λειτουργοι,καθηγητες κτλ.... ειδες εσυ κανενα μπραβο να κατεβαίνει ??? σου ξαναλεω κοψε τα μαθηματα του μπομπολα στο μεγκα σου πειραζουν το μυαλό...
καλα ρε μαλακα θα μας τρελανεις????δες τους μισους βουλευτες σου,αυτους που ειναι στην πρωτη γραμμη του κομματος,αυτους που θα ηταν υπουργοι αν το κομμα σου ηταν κυβερνηση τωρα......
τεσπα,ψηφισε τον λαγο και τον μιχο εσυ...που αν τους ρωτησεις τι ειναι spread,θα σου πουν κλαμπακι στην παραλιακη...
καλα ρε μαλακα θα μας τρελανεις????δες τους μισους βουλευτες σου,αυτους που ειναι στην πρωτη γραμμη του κομματος,αυτους που θα ηταν υπουργοι αν το κομμα σου ηταν κυβερνηση τωρα......
τεσπα,ψηφισε τον λαγο και τον μιχο εσυ...που αν τους ρωτησεις τι ειναι spread,θα σου πουν κλαμπακι στην παραλιακη...
Σιγά ρε τύπε ένα λάθος έκανε :Sολα τα ξερουν
ξερουν και τον κωνσταντινο κολοκοτρωνη
οχι ρε φιλε,αλλα αν ειναι να παω απο τους κλεφτες στους μπραβους, ποιος ο λογος????αμα προτιμας τα φλωρακια των κομματικων σωληνων, τους γονους της μειοδοσιας προβλημα σου τυπε
ολα τα ξερουν
ξερουν και τον κωνσταντινο κολοκοτρωνη
οχι ρε φιλε,αλλα αν ειναι να παω απο τους κλεφτες στους μπραβους, ποιος ο λογος????
Ηλίας Παναγιώταρος: O Χίτλερ ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα
ναι ναι ναι
ολο λαθη κανουνε