redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ντεντεκτιβ εισαι?Μην ανησυχείς
Δεν βάζω άλλα εδώ
Τα υπόλοιπα θα σταλούν εκεί που πρέπει
και θα πάνε για κατάθεση στην Βουλή
ντεντεκτιβ εισαι?Μην ανησυχείς
Δεν βάζω άλλα εδώ
Ασε τον "Πρωταθλητή" και τα πορνοκάναλα. Για την υπογραφή που διερρήγνυες τα ιμάτια σου ότι δεν υπήρχε, έχεις να πεις τίποτα?ειπα εγω κατι τετοιο?απο το μυαλο σου τα βγαζεις?απλα το εβαλα γιατι τα πορνοκαναλα και οι δημοσιοκαφροι δεν δειχνουν και για τα αλλα κομματα..αλλα δεν τους συμφερει,ειναι σαν να λεει τα αρνητικα του ολυμπιακου ο πρωταθλητης η προσκειμενη εφημεριδα του!
ετσι υπογραφεις εσυ?οσον για τα πορνοκαναλα τι αστα?δεν εχεις τι να πεις?ολα αυτα που ανεφερα παραπανω τι εχεις να πεις για αυτα?εσυ τι ψηφισες?Ασε τον "Πρωταθλητή" και τα πορνοκάναλα. Για την υπογραφή που διερρήγνυες τα ιμάτια σου ότι δεν υπήρχε, έχεις να πεις τίποτα?
ντεντεκτιβ εισαι?
δεν χανω τον χρονο μου να ασχολουμαι με μαλακιες..αφου ειναι στο διαδικτυο πως ειναι κρυφα?,και για τα υπολοιπα απο-κομματα υπαρχουν χιλιαδες στο διαδικτυο αλλα δεν ειδα κανενα καναλι να αναφερει τιποτα,στο διαδικτυο οτι κυκλοφορει ειναι αληθεια?το φωτοσοπ γιατι υπαρχει?τεσπα καληνυχτα !Αν έμπαινες στον κόπο να ψάξεις στο google θα έβρισκες και αυτά και άλλα.
Και όσο και να τα κρύβουν θα έρθουν όλα στην επιφάνεια.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ. 3 ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΕΣ (ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ) ΟΤΙ Ο ΣΡΟΪΤΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΛΑΣΤΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΦΥΡΕΡ.ετσι υπογραφεις εσυ?οσον για τα πορνοκαναλα τι αστα?δεν εχεις τι να πεις?ολα αυτα που ανεφερα παραπανω τι εχεις να πεις για αυτα?εσυ τι ψηφισες?
ποτε εβρισα?εσυ βριζεις γιατι δεν εχεις επιχειρηματα..εσυ αποφευγεις να απαντησεις,τι ψηφισες?ντρεπεσε να το πεις?κοροιδοΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ. 3 ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΕΣ (ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ) ΟΤΙ Ο ΣΡΟΪΤΕΡ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΛΑΣΤΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΦΥΡΕΡ.
ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΟΡΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ.
ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΤΖΟΖΕΦΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΣΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
οι εθνικά έλληνες της τουρκίας, της αλβανίας καιτης μακεδονίαςτῶν Σκοπίων που να πάνε???
Γιατί είναι σε ένα μόνο άρθρο του?
Δεκάδες υπάρχουν.
Υπομονή
Άλλωστε υπάρχει και το video πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο όπου χαιρετάει με ναζιστικό τρόπο και όσο και να προσπαθήσει να πείσει ότι έκανε τον τροχονόμο δεν γίνεται.
Ευτυχώς υπάρχουν νόμοι και διαδικασίες και θα τηρηθούν όλα όπως πρέπει.
ποιος την πηδάει?
Γιατί πρίν δεν ξέρανε αν θα μπούνε κατ αρχάς στην βουλή.
Και το να τους πηγαίνανε στα ποινικά δικαστήρια δεν είχε κανένα νόημα.
Ως μέλος όμως της Βουλής δεν μπορείς να παρευρίσκεσαι έχοντας τέτοιο παρελθόν και παρόν.
Γιατί εκκρεμούν ποινικές διώξεις και για άλλους.
Άσε που θα δημιουργήσουν σίγουρα θέμα μέσα στην Βουλή όταν θα τους πιέσουν με συνεχόμενες ερωτήσεις. Όπου το πολύ πολύ να επιτεθούν.
Ούτε 2 μήνες δεν θα μείνουν
Είπαμε στον δημοσιογράφο μπορούν να αμφισβητούν τα πάντα
Στα θεσμικά όργανα όμως δεν υπάρχει δεν ξέρω.δεν..γιατί έτσι το λέω εγώ και άμα σ αρέσει.
Και αυτά είναι τα ελάχιστα που βγαίνουν.
Τα βαριά χαρτιά είναι η ανάμειξη του Μιχολολιάκου με την παλια ΚΥΠ τα χρόνια της δικτατορίας.
Υπάρχει έγγραφο πληρωμών επίσημο.
Το είχα βάλει και εγω...και άλλα πολλά.
Σιγά μην τους πούμε κιόλας τι γίνεται
Έτσι μούρη και θράσσος. Αυτό θέλουμε και ύφος και τσαμπουκά.
Για να το διασκεδάζουμε κιόλας.
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η πρώτη κιόλας συνεδρίαση της βουλής.
Γιατί με το...καλημέρα θα αρχίσουν οι επερωτήσεις.
Μην ανησυχείς
Δεν βάζω άλλα εδώ